Jump to content

Vlada Manda

Члан
 • Број садржаја

  20
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

О Vlada Manda

 • Ранг
  Почетник

Скорашњи посетиоци профила

161 посетилаца
 1. Nema opravdanja.
 2. Nesreća iz Rima i dalje nastavlja da se raduje nesreći Pravoslavnih Srba, čestitog naroda dok Pravoslavlje strada na krvavoj zemlji njegovih predaka. Imalo je srpstvo uvek i Obiliće i Brankoviće.
 3. Tražitelju imate li utisak da se dotična gospoda preispituju i ponašaju kao svoji administratori? Ja nemam.
 4. Kult ličnosti ne, nije. Srbi su narod inata. Djurović još samo malo ima sreće, uskoro njegova noga neće moći kročiti u Cg. Desiće mu se narod. Pre gubljenja čina. Fakat je okaljan obraz. Ima li taj čovek obraz? Stalo li mu je do predaka, do predanja? On je taj koji stvara kult ličnosti na Poukama. U imaginarnom svetu se zadovoljava kučićima koji dahću za njim. Bedno, da ne može bednije. Ni stida ni srama!
 5. Mitropolit sa veliko M uvek. Dijagnoze Djuroviću i njegovim slepcima koji ga verno prate i klimaju glavama na ovom forumu daje svaka normalna, obrazovana ličnost , koja se zadrži na forumu duže od pola sata i čita fantazmagorije i silu nečastivog duha. Takav udar na Pravoslavlje. A tip se raspalio, raspisao, kao u kokošinjcu. On je jedini rušitelj i takvi slični njemu. Navedite, citirajte nešto pametno, smerno u duhu pravoslavnog predanja od dotičnog.
 6. Pomaže Bog svima. Novi sam na forumu i imam pitanje. Zašto se dozvoljava ružan rečnik i omalovažavanje Mitropolita Amfilohija u najtežem momentu njegove službe? Malo je reći da su učesnici koji pljuju po Mitropolitu notorne lude i ljudi sa dijagnozom. Ali za Boga miloga jesu li vam i administratori ludi ili potkupljeni?????
×
×
 • Креирај ново...