Jump to content

Миле Бајшев

Члан
 • Број садржаја

  278
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

2 Пратилаца

Скорашњи посетиоци профила

424 посетилаца

Миле Бајшев's Achievements

Интересује се

Интересује се (5/9)

178

Форумска репутација

 1. Није култура само позориште и балет. Наравно па ово је Бесмртни пук Србије, и односи се на све наше хероје од 1912-2001. а и пре 1912.
 2. Самтерионским капиталом је сити проблем као и са мерама за стимулацију рођења у Србији, иду и онима који имају већ веома озбиљан прираштај а не појачавају рађање код Руса или Срба. Само економским мерама се неће повећати наталитет. А Русији је потребно да се најмање дуплира станвништво и то руско у наредних сто година.
 3. За нас је веома бтина нова миснитарка културе, жена која је пуно пута била у Ср бији ,зајендо смо били у Маршу Бемртног Пука 2016.првом у Србији. супруга Евегенија Баранова, мог друга ,оснивача Медиа центра имени Ногина и Куринного "Руски Експрес". Ногин и Куринов су руски новинари који су нестали за време ратних дејстава у Хрватској. https://www.facebook.com/ruskiekspres/
 4. Данас се чух са братом Игором Дамјановићем и после по сата ми јавише да је ухапшен ,због коментара не фејсу
 5. Брат Брџа! (ВИДЕО) Брџа „обријао“ полицију: Упркос репресији, подгоричка... WWW.IN4S.NET У Црној Гори се ових дана шири талас осликавања оронулих зидова у бојама...
 6. Nekorektno Lazo ja prema tebi nemam nikakav animozitet,prema nekim tvojim stavovima da, A inače dobar deo tvojih stavova su mi bliski za razliku od stavova rimskog djaka.
 7. "„Bači će polako, da ne boli“ – govorio je mađarski vojnik u Čurugu dok je testerisao živo srpsko devojče na pola. Uviđavan svet, ni nalik Vadracima." Није било девојче него прадеда мог друга Дударин Вукосава,од малих ногу сам много пута слушао причу код њих у кући,и тај што га је тестерисао је био први комшија.
 8. Kako bre može mitropolitija da preogovara oko drugih Eparhija???Za to je nadležan sinod i Patrijarh! Molio bih ja vas više da ne lažete u svom idolopoklonstvu ili smišljenom laganju! Ovo je sajt SRPSKE PRAVOSLAVNE CRKVE i da prestanete da promovišete više taj vaš ekumenističko monitiigerski projekt! sikter od moje CRKVE!Sikter od mog naroda!
 9. Arhi posle Petra Rusiaj je imala preko 30%stanvnika manje,nije tonarod brovljno sledio muke su to bile strašne za narod. Posle "zlog"Cara Ivan Groznog narod dplo porastao..
×
×
 • Креирај ново...