Jump to content

Jecić

Члан
 • Број садржаја

  328
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

Everything posted by Jecić

 1. Jecić

  Offtopic до миле воље

  https://www.instagram.com/p/CH51_nxFtQn/?igshid=jd8khs2g6bxk
 2. Ја то не пратим, у некој мери примим филтриране информације. Молим се Богу да имам расуђивање и да креирам неки свој став, колико је могуће. Што се тиче корона вируса мирна сам.
 3. Не бојим се, мирна сам. Вакцину нећу примити.
 4. Интересантно, мени се то једном у животу десило. Имала сам око 14 година. Језив осећај. Тих дана сам слушала неке страшне приче од неких младих групица и дали су ми неке књиге, сећам се између осталог и Нови Завет и Помоћ одозго. Вероватно секта нека. Толико сам се уплашила, више им се на улици нисам јавила. Од силног страха доживела сам Парализу сна. Било је јутро и била сам потпуно свесна себе, собе, светло, све видим...не могу да се померим. Плус, такав је осећај био као да не лежим на кревету, већ укочена лебдим изнад кревета, не могу мали прст да померим, ни да трепнем, ни да вриснем,потпуна парализа. Хвала драгом Богу више ми се никада није поновило.
 5. https://cdn.lbryplayer.xyz/api/v3/streams/free/Dr.-Carrie-Madej---Planovi-za-vas-i-vasu-porodicu/7069ce969f73c6815cddedcf957d9f11643843b1/031553 Evo video. Samo moras pokusati iz drugog puta, jer nece da se ucita iz prve.
 6. Имате ли коментаре на овај видео? Да ли је неко погледао? Шерује се путем фејсбука. Не знам на ком ТВ каналу је емитовано. Goran Ilic - Goran Ilic war live. | Facebook M.FACEBOOK.COM Goran Ilic war live.
 7. Сагласна сам са тобом. На селу бар док не крену у школу. Деца која имају од малих ногу село лако надокнаде могућности које им град нуди, али деца која немају никакву могућност боравка на селу много су изгубила у детињству. Битан је дух родитеља и квалитет првих учитеља да би се стекла жеља за знањем и испуњењем учећи и стичући нова сазнања. Неговати праве вредности у породици, учити их својим примером...
 8. Jecić

  Psihokibernetika590549

  Да ли ти радиш неко истраживање? Хаха, не знам зашто је битан одговор. Поделићу, Бог ми се откривао и открива ми се и даље. Кроз године живота са Богом трудим се да ускладим свој темперамент и Љубав Божију. А кроз Љубав све што иде, васпитање, укор, смиравање, грешке....ослушкивање, преиспитивање, наравно у свим мојим ауторитетима је Љубав на првом месту...а са Господом је круна. Кроз све те стазе годинама увек исто Љубав и нема нерешивог проблема! Ауторитети су морале бити јаке, аутентичне личности са ставом и Љубављу.
 9. Jecić

  Psihokibernetika590549

  То је јасно и познато. Оно смо што носимо у себи. Фрустрације, незадовољство и комплекси долазе изнутра.
 10. Jecić

  Psihokibernetika590549

  Укратко.Први ауторитети родитељи, затим учитељи, професори, професорице,сви необични и учени људи које ми је Бог послао на животном путу. Све што би ми се свидело код личности трудила сам се да себе усавршавам како код живих људи тако и код ликова из књига. А са живим ауторитетима ми је основни принцип изградње односа дијалог а не слепа послушност. Увек прво аргументи и питања, обрада неке теме, одлуке, става. И временом се лако откривају личности кад се изградиш. Пут се сам прокрчи.
 11. Jecić

  Psihokibernetika590549

  Ја сам од малих ногу ценила и волела ауторитете, и увек сам имала жељу да учим више и боље. Стварала сам себи нове ауторитете, скупљала све добро да бих боље напредовала на првом месту као човек. Имала сам и бунт али и поверење. Радовала сам се напретку у раду и моменту кад спознам да сам схватила да идем даље и даље...Не волим границе ни у чему, и увек сам радила по свом срцу и савести и плаћала грешке и радовала се успесима. Не бих дозволила да ме неко гуши јер је он неко. Свиђа ми се тема!
 12. Драго ми је да су се јавили љубитељи белог крема. И морам признати да примамљиво изгледа Лино Лада, од Јустина...?
 13. ?Ево је Колумбо, не сећам се ове рекламе, није можда примерена, прву је нађох.
 14. Да жуте Тоблероне одличне, али ја се сећам као мало дете црвене чоколаде Колумбо исто ребраста као Тоблероне. Фантазија укус чини ми се Краш Загреб производио.
 15. Ни мени сем Италијанског Нуткаа? и то понекад уз палачинке. Али ме интересује да ли је неко икад волео само бели?
 16. Кажу да је у саставу еурокрема старо млеко у праху из ратних залиха?...маст и гума...сад мало да уозбиљимо тему.
×
×
 • Креирај ново...