Jump to content
Yelp Reddit Banana Lime Leaf Tumblr Blueberry VKontakte Slack Watermelon Chocolate Marble Steam Black
Yelp Reddit Banana Lime Leaf Tumblr Blueberry VKontakte Slack Watermelon Chocolate Marble Steam Black

Miroslavovo

Члан
 • Број садржаја

  30
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

Everything posted by Miroslavovo

 1. Čekaj, Irinej pošten? A ko želi da drži sve konce SPC u rukama? Nije valjda da je popadija jedina u SPC koja ima takav stav? Ccccc!!!Neka odmara popadija, ima nas još. Pozdrav popadiji!🤗
 2. Bački bi mogao daleko više da da. Grigorije je dao sve što ima. Poredjenja radi, dve parohije u Novom Sadu imaju više stanovnika nego li cela Grigorijeva Eparhija. (Hercegovina) i??? U Hercegovačkoj Eparhiji na 2000 stanovnika dolazi 1 parohija a u Novom Sadu na 500000 stanovnika ima 22 parohije. A o Beogradu da ne pričamo.
 3. Дефинитивно не знаш шта је Црква. Ако немаш интересну везу са онима који су на путу са одступе од заједнице, брже устукни. Ако имаш, што је вероватније, брже устукни. Interesna veza hahahaha.... ustukni ti.Čemu se ti nadaš?
 4. Grigorije je pošten čovek. Neće držati ljude kao Bački 10 godina da ih ne rukopolaže. Svi znamo da u SPC ima previše kandidata za rukopoloženje. Neke eparhije mogu zameniti cele dve nove postave kompletnog sveštenstva, a zna se da Beograd ima najmanje parohija na broj vernih. Ćutanje. Samo ćutanje. Eto i Djurović ostao bez parohije kod Irineja. Nado se mukica.
 5. Sa čijim blagoslovom je predavala? Poznato je u vrhuški, kad si podoban sve može, sve ti je blagosloveno i dozvoljeno. Kad se "osiliš", digneš glavu i postaviš pitanje, samo pitanje, .ebo si ježa.
 6. Razumem ja tebe brate. Nisam siguran šta i ko je Crkva? Zatim, kakvi zluradi komentari i radovanje, nije od Boga! I ne može biti dobro! Interesuje me samo kako ti ljudi spavaju? Kako spavaju oni, koji se konstantno raduju tudjoj nesreći? Kako spavaju oni koji čine drugom nepravdu? Neprestano rovare i rovare, i rovare, i rovare, mira nema u srcima njihovim. Koja su oni Crkva i ko je njihov Bog? Ovde mislim na Irineja Bačkog i njegove slepe podanike, uključujući i nesretnog Djurovića.
 7. Да ли си сигуран да користиш знаке интерпункције онако како желиш? Mh!!! Aha!!! Jesi li se predomislio?
 8. Ču mrtvi!!!! Niko ne umre da ne vaskrsne!!!!Ček pričekaj od Doboja Mujo!!! Sve što se silom sprovodi kratkog je veka!!!! Ovde je sila i samo sila!!!
 9. To ne znam. Bilo je puno Citroena na svake 2 ,3 godine novi.Puno kandidata koji su dobili Citroena. Javiće se još po koji sigurno. Na samom početku svi budu u ljubavi, dobiju kola pa raskinu ljubav. Na posletku, Kola se kvare, ljubav bledi. Sud sledi. Gubi se čin, gubi se katedra i poverenje.
×
×
 • Креирај ново...