Jump to content

Psihula

Члан
 • Број садржаја

  58
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

Скорашњи посетиоци профила

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Psihula's Achievements

Ту је, мало гледа-мало пише

Ту је, мало гледа-мало пише (4/9)

-26

Форумска репутација

 1. Jeste sećam se ali i ti si pominjao neke tvoje pretke, sećam se tvog imena. A i susretali smo se na nekoliko tema letos. Sigurna sam, priseti se. Nema veze.
 2. U redu nećemo o tome, uz malu digresiju. Ja sam branila čast vladike Maksima od Djurovića i njegovih tekstova i komentara i zahtevala da se na isti način ophode na Poukama prema njemu i prema ostalim episkopima, bez duplih aršina i bez klevetanja. Nadam se da se situacija smirila.
 3. Oprosti,nisam te najbolje razumela. Hteo si mnogo da napišeš. Slažem se da mogu i tašta i svekrva da se mešaju i prave problem, samo u slučaju da im se dozvoli. Mladi bracni par treba da bude spreman na samostalni život bez upliva roditelja, a za roditelje da se mole i da ih poštuju.
 4. U redu slažem se. Tvrdoglavost i čvrsto zastupanje svojih stavova bez mogućnosti da suprotnu stranu saslušaš. A ponižavanje ne komentarišem. A za šta nisam u pravu što se tiče Episkopa Maksima?
 5. Verovatno te majke misle da niko ne može dovoljno voleti i biti brižan prema njenom sinu kao ona. A sin iz ljubavi prema majci nema hrabrosti da jasno opravda tu ljubav njegove izabranice. Žao mi je takvih slučajeva. Mislim da su tu najveće žrtve sinovi. Oni najviše ispaštaju. Majka treba da pusti sina od sebe sa opravdanom brigom ali i poverenjem i molitvom Gospodu!
 6. Perfidan je način na koji pokušavaju da promene svest kod dece. To se radi na svim nivoima. Škola, sport, mediji. Svedoci smo nažalost. U Srbiji su potrebni "dežurni policajci", revizori čestiti i nepotkupljeni ljudi koji bi nadgledali i sankcionisali sva nedela njihova.
×
×
 • Креирај ново...