Jump to content

Psihula

Члан
 • Број садржаја

  58
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

О Psihula

 • Ранг
  Ту је, мало гледа-мало пише

Скорашњи посетиоци профила

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @Zoran Đurović Oče Vas ovde svi podržavaju i svi Vam sve lajkuju a kad se pojavi jedan čovek koji stane u moju odbranu Vi nećete da kažete ko je on, i plus mu pretite i ružite ga. A mene samo banuju, banuju dislajkuju mi.komentare i sve ih volim. Neka Gospod bude milostiv svima.
 2. Prijavite, to je dokaz da nisu isti aršini za sve. A naslov teme je vrela jesen. Po čemu je ja trolujem kad mene ljudi samo ispituju i ja im odgovaram? Neka banuju i ostale jer oni pitaju.
 3. Pa jer on poredi sebe. Kao da sam ga ja poslala da sluša muziku. Njemu sam se nasmejala jer je sav DUHOVIT ali i kad ne treba, preteruje.
 4. Pa jeste. On je meni, lično meni bio svetlost u mračnom tunelu. Jer nas nije ostavio i godinama je čekao odgovor zajedno sa nama od Bačkog.
 5. Pa to nije pljuvanje. Nisi smeo ništa dok njega ne pitaš i ne tražiš blagoslov. Odlazak na godišnji ne dozvoli..dozvoli ali ne tamo gde ti hoćeš, pa čekaj jel to nije jedna vrsta geta. A kad tražiš da odeš, nije ti dozvoljeno, a šta je to? A razlog ti ne iznosi skoro 3 godine.
 6. Pretpostavljaj Arhistarhe, izgleda samo ti to preostaje. Ja imam poverenje u Gospoda, a i mala sam. Ne mogu ti dati odgovor. Molim se Bogu i ponavljam ovde sam stigla da odbranim čast da se ne mogu takvi tekstovi pisati pod rukovodstvom jednog Episkopa. Tako je sve počelo.
 7. Meni nije smešno. Ja sam živela ogradjena žicom u Bačkom logoru i zahvalana sam Bogu što nas je izbavio uz pomoć našeg Šindlera, vladike Maksima. Imali smo rane ali smo se iscelili u svetoj Hercegovini, kod vladike Atanasija i svih divnih ljudi, episkopa, monaštva, sveštenstva i divnog vernog naroda. Sveta Hercegovina! Slava Bogu za sve! Svetim stopama osvećena, svetih Božijih ugodnika koji su hodili, propovedali i živeli u ovoj svetoj zemlji!
 8. Misli šta hoćeš rekla sam ti. Zaista. Ti si gladan i to se oseti u tvom pisanju. Odmori malo, gricni nešto,ne jedi ljude a ni sebe. . Romejac, želim ti svako dobro i mir. Kao i svima na Forumu.
×
×
 • Креирај ново...