Jump to content

Kaliopi

Члан
 • Број садржаја

  97
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

Everything posted by Kaliopi

 1. Pa jesam zaposlena i imam tri pomoćnice. Ništa nisam slagala, malo se mora mućnuti glavom. Ne lažem. Hvala ti što me pratiš u svakom niku i pamtiš šta sam pisala...
 2. Nema veselo, odlazi cirkus iz našeg malog grada....živeti je teško i narod puno strada, ali imamo nadu da se skine naše breme jer mi čekamo Hrista a ne novo vreme!!!!
 3. Ja ništa ne prodajem. Samo poklanjam, tako da od mene ne možeš dobiti hiljadu. Kad jednog dana budem zaposlena javiću ti se. Pogrešna adresa.
 4. Za Vas sam Enigma!!!! Nagadjajte i dalje, to Vam je u opisu posla. Svako dobro. Neka vas sve poseti blagodat svetog Stefana Dečanskog!
 5. Ništa nije gotovo kad sam ja u pitanju. Kad ja kažem da je gotovo onda je gotovo....a ja ću o tome biti obaveštena, nezavisno od Vas!
 6. Ok. Pišite mi u pp pa ćemo se dogovoriti.....da Vam platim da odem, pa da Vi njemu vratite novac a on je platio da ja ostanem....potpuno ludilo.... Koji to mozak može smisliti?
 7. Molim? Ako je to istina, neka čoveku odmah vrate novac i neka me banuju... A ja imam pametniji predlog...Vi izaberite pesmu koju želite da čujete u pozadini i ja ću Vam snimiti knjige sa tom pesmom u pozadini.. Uslov. Pesma da bude u skladu sa temom ili bar blizu...ne sad neki hard rock..i tako... Može?
 8. У једном краљевству, стара краљица је објавила да тражи себи дружбеницу. Та особа спроводила би њена наређења и бавила се старом краљицом. За посао се пријавило много младих и школованих људи. Због могућности и веза старе краљице, многи од њих су били и из утицајних породица. У великој сали за пријем једва је имало места за седење. На велико изненађење свих, на вратима се појавила и једна старија пунија жена, неугледног изгледа. Изазвала је подсмех код осталих. Невешто се распитивала да ли је дошла на право место и где може да седне. Сви су је гурали и склањали. Неко је чак и повикао да на ула
 9. Kaliopi

  Клуб мајки

  Redovno.... ja ne mogu stići na red...i kad krenem sebi da kupim, obavezno to ne bude.......dešava se da sebe obradujem
 10. Da imam obožavaoca anonimusa Fariseja...ali ne vredi, više ne obraćam pažnju, taman da mu napišem najlepšu rečenicu na svetu, stavio bi prst dole. Opušteno, ne uzbudjujem se, čak je i simpatičan. Skreće pažnju na sebe, da postoji... Način postojanja na Forumu, stavljam dislajk Kaliopi...jea i to je super! Bitno je da nismo bljutavi...neka nas voli ko hoće i neka nas mrzi ko hoće... Freedom!!!!
 11. Ma je li? Pa misli šta hoćeš.. možda kod vas prvi tom....mi ovde sa nestrpljenjem čekamo svaki tom....pa sad ti vidi, da li je iko lud da kupuje a ne čita.....e Vuče, Vuče.... ti misliš ako si ti dobacio do prvog toma, da su i svi ostali lenštine.....varaš se Vuče... Tasine knjige su nadahnuće a život pored njega takodje.... Your life, your choice!
 12. Nisam sedela pored njega....naravno, bila sam tu....tih godina.....pa onako...kad kažeš njet...vladika je živa enciklopedija ali sveta!
 13. Pa dobro. Tvoje pravo da misliš....šta hoćeš.... ....ako ti je za utehu Vuče, bila sam blizu vladike dok je pisao...i pričao deliće iz Patrologija....to je radost neprocenjiva....svedok sam jedne epohe.... O tome će se tek govoriti i pisati...
×
×
 • Креирај ново...