Jump to content

Ne dam

Члан
 • Број садржаја

  6
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

О Ne dam

 • Ранг
  Тек дошaо/ла

Скорашњи посетиоци профила

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kosovo i Metohija i TE? Javnost, studenti! Otvoreni gard prema tamošnjem vladici i igumanu. Ni malo olakšavajuće. Teži slučaj veruj Golube. Kad će priznati? Ili će se povući iz tog garda ne znam. Možda je snimak Božija intervencija da se smire Despoti.
 2. Ne bi to tako bilo. A zašto? Jer onda ne bi priznali pokajanje, pa bi tražili smenu sa falulteta zbog lažnog pokajanja, išao bi isti film kao za Maksima. Zato se prave kao da nije ništa bilo i ludački brane prvih 30 sekundi kao adut!
 3. Kad se presluša snimak, jasno je da vladika Porfirije nema blagonaklon stav prema vladici Teodosiju, igumanu Savi i svom monaštvu i sveštenstvu Sa Kosova i Metohije. Degutantno je da jedan profa tako studentetima predstavlja najstradalniju Eparhiju Spc. Nisu bitni sekundi. Suština je jasna i poražavajuće bolna.
 4. Nisu sve plaže kao Budva, imate mirna mesta gde možete biti usamljeni sa Vašom porodicom, takodje niko Vas ne tera daa ližete sladoled u gaćama. Stvar ličnog izbora. Obučete majicu i bermude i popijete nešto, ili se samo šetate. Imate mogućnost odlaska u 5 ujutro da šetate uz more. Pa ostatak dana u nekoj svojoj intimnoj hladovini čitate. U pauzama čitanja izaberete intimniju plažu da plivate jer je zdravo i za telo i za dušu. Stvar izbora je na Vama. Bez Budve, bez mafije, bez skupih ležaljki, sa decom ili bez more je lekovito.
×
×
 • Креирај ново...