Jump to content

Анка

Члан
 • Број садржаја

  19
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

О Анка

 • Ранг
  Тек дошaо/ла

Profile Information

 • Пол :
  Женско
 • Интересовање :
  удата

Скорашњи посетиоци профила

124 посетилаца
 1. Прелазиш границе пристојности, но то није изненађење. Спреман си на све да се сачуваш у тој својој фотељи иза тих тапацираних кожом врата, а епископова држиш и даље са рупицама и шупљинама, да се свака реч чује кад му дође рецимо Порф.....
 2. Ти ниси смео даље од плићака....а мој муж и ја смо препливавали до острва... еј јеси ли изгубио слике...имам ја али нисам на том задруга нивоу, знаш ме. Увек сам имала другачији став од просечности.
 3. Стави слободно, немамо заједничку слику....а оне моје саме слободно не стидим се себе ни у једном издању.Били смо на летовању заједно...али то је све. Ја са својим мужем ти са својом женом, немој збуњивати народ. Све си у стању за своју столицу. Смири се на време.
 4. Ти кад не знаш како, окренеш на шалу. Познајем те добро. Никад ми ниси био симпатичан. Волим другачији тип мушкарца.
 5. Каква дрскост! Ја нисам твоја драга. Далеко си ти од демократије и толеранције, види се из твојих постова и твог колеге Ђуровића. А највише се види из твојих дела, читај недела.
 6. @Vladan :::. Дакле канцер из Бачке се великом брзином шири по Цркви галопирајуће. Тако изгледа, лека му нема. Кога треба звати, чију савест будити....знам ја....треба пробудити савест једног човека, да се метастазе галопирајућег Бачког канцера, зауставе. Или треба допустити да видимо на шта су све спремне малигне ћелије епископа Бачког.
 7. Каква дрскост у ставу. Како сте се узнели...помало страшно и језиво, а помало и смешно колико мислите да сте битни. Каква прелест!
 8. Каква дрскост у ставу. Како сте се узнели...помало страшно и језиво, а помало и смешно колико мислите да сте битни. Каква прелест!
 9. А да ли је потребно сведочење, став и наша воља. Наше је да се молимо али и да изнесемо став кад је неопходно. На страшном месту постојати.
×
×
 • Креирај ново...