Jump to content

Obozavalac

Члан
 • Број садржаја

  39
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

О Obozavalac

 • Ранг
  Напише по коју

Скорашњи посетиоци профила

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Џомић је Васељенски протојереј. Тесна је њему Црна Гора. Тај је сваки дан на другим меридијанима тако да њеога ИП адреса ништа не мора да значи. Он је Леон и Камењарац и пише углавном око поноћи. Ували се у фотељу, пуши, крка месо и спрема заверу против неког владике.
 2. Џомићу дволичан си као и увек. Час ти смета Вучећев орден час га браниш. А не помињеш кад си 2015 са Лохијем дао орден Шешељу. Боље ти је бави се Добријевићем и његовим срањима по Америци.
 3. Срамота је шта се ради у Америци. Добријевић је срамота за једног православног владику. То је човек који један дан у животу није живео у манастиру а епископ је. У Америци једино што је успео до сада јесте да купи луксузну кућетину од 2.милиона долара и да ту доведе свог ђакона са којим живи већ више од 3 године. Свето то народ гледа и шапуће и саблажњује се ал кога је брига. Београд је далеко и Деда Пантелија је на издисиају па само чекају својих 5 минута. Боље владике су смењене за неке глупости а ево овај Добријевић хаос прави и ником ништа.Докле не знам.
 4. @Zoran Đurović Свети оче Аво да ли знаш откуд је ту био присутан Коста Чавошки и у ком својству. И друго, да ли је био присутан Владика Атанасије и шта је он ту причао. Ово како је Деда спустио Максима и оца Владана је јако жалосно и срамотно. Не може се тако разговарати са људима који су цео живот посветили том факултету. Треба имати бар мало људскости и поштовања.
 5. Ти немаш никакве шансе зато што си Максимов човек. Сачекај мало док се ствари промене, неће ни овај Патријарх вечито а ни Бачки Цензор. Косло среће се окреће. п.с. Ти јуче обећа да нећеш више долазити на форуме....заборави ово место.
 6. @Golub Ово је за мене новост. Таса је очигледно променио мишљење у последње време због гоњења владике Максима сада. Хвала на информацији.
 7. Мутави тако нешто ниси могао да видиш јер владика Атанасије прича да је Владика Јован болестан и да је требао бити разрешен. Својим ушесима сам га чуо.
 8. То је зато што му је твој Цензор обећао кад постане Патријарх да ће га вратити на епархију. И не само њему већ и осталим пензионерима-Филарету, Качавенди....
 9. Раскол неће бити баш по овој шеми јер ће Јерусалимска Патријаршија као Грчка и Грузијска признати Думенкову лажецркву. Мислим да су први следећи Румуни.
 10. Мутава није он тај за кога мислиш. Секретар је Талични Том. Лично знам. п.с. Дођи мало до Тврдоша да се испричамо
 11. Антиохијци неће признати ову лажну Думенкову цркву све и да хоће. Прво, они се простиру као и наша СПЦ у више држава и могли би добити нпр.лажну Либанску цркву као и ми црногорску. Друго и рекао бих важније је то што је у Сирији Руска војска и њихове 2.базе. Руси су им сачували државу и Асада на власти. Ако би покушали тако нешто баћушке би им избомбародвале Патријаршију само тако.
×
×
 • Креирај ново...