Jump to content

Kafanski amater

Члан
 • Број садржаја

  330
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

Everything posted by Kafanski amater

 1. Такође познајем људе који су умрли невакцинисани. Не бројим. Супруга и ја смо прележали корону са блажим обликом тако да смо мирни неко време. Поставио сам клип са Аустријанцем где човек лепо каже да им је речено да су у потпуности заштићени након друге вакцине. Поента приче је да нико ништа не може да ти гарантује. Корона делује на сваког појединца другачије (нпр. ја сам изгубио чуло мириса а супруга није) па тако и вакцина, па како се коме заломи.
 2. Овај клип сам добио 6. августа а то је скоро 20 дана пре јавног коментара израелског министра здравља о трећој вакцини. Не знам да ли је неко до сада поставио овај видео на теми. А питао бих форумаше да ли знају ко је овај аустријанац пошто нисам у току? 1709435873_KovidkomentarAustrija.mp4
 3. На првом месту Ана Глигић је завршила у болници након ревакцинације кинеском вакцином, а знам више њих који су добили корону након ревакцинације и једног човека пензионера који је био две недеље у болници, ...
 4. Од 2013. немам тв тако да сам за склањање слогана сазнао читајући један новински текст везан за домаће производе и слободну трговину. Обратио сам пажњу и уверио се, гледајући тв код пријатеља ..., да слогана стварно нема. Одавно смо окупирани ...
 5. Подсећа на музику из филма Свет Амелије Пулен
 6. Сваке године иста прича, понижавање сељака у сваком погледу. Нестала је парола "Купуј домаће" са националних фреквенција јер је то био један од услова око уласка у ЕУ тј. да се не форсира домаћи производ. Срамота!!!
 7. Једномесечни расход Србије мање/више. Можда неко има прецизнију рачуницу.
 8. Неком грубом рачуницом од пре десетак година држава је зарађивала око 1,2 милијарде евра на годишњем нивоу само од акциза на бензин.
 9. Kafanski amater

  Pink Flojd

  Суштина звука Пинк Флојда је због клавитуристе који је волео и свирао џез, па је то искористио па самим тим и надоградио рок музику.
 10. @Justin Waters Рецепт је једноставан и много пута већ виђен. Дати мањини предност над већином, што је сасвим довољно да се то друштво, заједница, држава распадне.
 11. http://ocdn.eu/images/pulscms/MDU7MDA_/de0bf2452ecb896b4c9bdc93901f0d6d.jpg "Nadam se da nećemo dobiti đakicu, vodičicu ili bekicu": Ravnopravnost polova se ne postiže ovako, poručuju lingvisti iz Odbora za standardizaciju srpskog jezika - Zena.rs ZENA.BLIC.RS Skupština Srbije usvojila je nedavno Zakon o rodnoj ravnopravnosti, koji, između ostalog, sadrži odredbe o ravnopravnosti u jeziku. Međutim, lingvisti iz Odbora za standardizaciju srpskog jezika... Rod u jeziku nije isto što i pol u prirodi
 12. Шта је ово?
 13. Као што већ поменух негативну селекцију, с' тим што је пропадање тадашњих фирми проузроковало бахатост директора невиђених размера. Риба смрди од главе.
 14. Као и све остало што су упропастили негативном селекцијом.
 15. А ко са простора екс Југе није српског порекла? А представљају се да су све, само не Срби.
 16. Klasično licemerstvo. A šta sve Mihajlovićeva zna a nije prijavila.
×
×
 • Креирај ново...