Jump to content

Kafanski amater

Члан
 • Број садржаја

  347
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

Everything posted by Kafanski amater

 1. На жалост покупили су све новопримљене партијаше које су угурали у школе, раднике из јавних фирми, ... Јадно и бедно.
 2. У Батајници је просек од 15-20% на интензивној нези и око 60% на полуинтензивној нези ВАКЦИНИСАНИХ пацијената.
 3. Пре пар месеци сам негде прочитао да теба обратити пажњу на дешавања у Аустралији јер ће исто то покушати да спроведу и у Европи.
 4. Такође, с тим што сам имао 3 дана температуру и повећан ЦРП. Резултати крви су ми били ок.
 5. Како то ради власт. Ово сам скриншотовао 21.7.2020. а подаци су за 17.7.2020.. Званично су 17.7.2020. била 392 лица оболела од короне, а у тексту се види да су само у Сремској Митровици, Руми и Инђији била регистрована 159 особа. Што значи да се у остатку Србије разболело 233 особа. Лаж и само лаж у сваком погледу. То је главна одлика и власти и кризног штаба тј. медија.
 6. У сваком већем граду има и војних болница које се могу искористити а не користе се.
 7. Наравно да су криви и ови данас јер нису решили ниједну аферу и нико није одговарао што болница нема.
 8. Јесте ситуација катаклизмична, међутим, болнице су пуне јер су властодршци у време Б. Тадића покрали 800 милиона евра које смо добили од Европе за побољшање здравственог система и изградњу болница. Ускратили су нас за најмање 20-ак болница!!! Сви људи који су умрли од не-ковида могу се слободно водити под убиство са предумишљајем. Умрли су од полседица корупције и крађе!!!
 9. An Interview with God (2018) - IMDb WWW.IMDB.COM An Interview with God: Directed by Perry Lang. With David Strathairn, Brenton Thwaites, Yael Grobglas, Charlbi Dean. An up-and-coming journalist finds his world and faith increasingly...
 10. Такође познајем људе који су умрли невакцинисани. Не бројим. Супруга и ја смо прележали корону са блажим обликом тако да смо мирни неко време. Поставио сам клип са Аустријанцем где човек лепо каже да им је речено да су у потпуности заштићени након друге вакцине. Поента приче је да нико ништа не може да ти гарантује. Корона делује на сваког појединца другачије (нпр. ја сам изгубио чуло мириса а супруга није) па тако и вакцина, па како се коме заломи.
 11. Овај клип сам добио 6. августа а то је скоро 20 дана пре јавног коментара израелског министра здравља о трећој вакцини. Не знам да ли је неко до сада поставио овај видео на теми. А питао бих форумаше да ли знају ко је овај аустријанац пошто нисам у току? 1709435873_KovidkomentarAustrija.mp4
 12. На првом месту Ана Глигић је завршила у болници након ревакцинације кинеском вакцином, а знам више њих који су добили корону након ревакцинације и једног човека пензионера који је био две недеље у болници, ...
×
×
 • Креирај ново...