Jump to content

Kafanski amater

Члан
 • Број садржаја

  346
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

1 Пратилац

Profile Information

 • Пол :
  Мушко

Скорашњи посетиоци профила

1178 посетилаца

Kafanski amater's Achievements

Интересује се

Интересује се (5/9)

371

Форумска репутација

 1. У Батајници је просек од 15-20% на интензивној нези и око 60% на полуинтензивној нези ВАКЦИНИСАНИХ пацијената.
 2. Пре пар месеци сам негде прочитао да теба обратити пажњу на дешавања у Аустралији јер ће исто то покушати да спроведу и у Европи.
 3. Такође, с тим што сам имао 3 дана температуру и повећан ЦРП. Резултати крви су ми били ок.
 4. Како то ради власт. Ово сам скриншотовао 21.7.2020. а подаци су за 17.7.2020.. Званично су 17.7.2020. била 392 лица оболела од короне, а у тексту се види да су само у Сремској Митровици, Руми и Инђији била регистрована 159 особа. Што значи да се у остатку Србије разболело 233 особа. Лаж и само лаж у сваком погледу. То је главна одлика и власти и кризног штаба тј. медија.
 5. У сваком већем граду има и војних болница које се могу искористити а не користе се.
 6. Наравно да су криви и ови данас јер нису решили ниједну аферу и нико није одговарао што болница нема.
 7. Јесте ситуација катаклизмична, међутим, болнице су пуне јер су властодршци у време Б. Тадића покрали 800 милиона евра које смо добили од Европе за побољшање здравственог система и изградњу болница. Ускратили су нас за најмање 20-ак болница!!! Сви људи који су умрли од не-ковида могу се слободно водити под убиство са предумишљајем. Умрли су од полседица корупције и крађе!!!
 8. An Interview with God (2018) - IMDb WWW.IMDB.COM An Interview with God: Directed by Perry Lang. With David Strathairn, Brenton Thwaites, Yael Grobglas, Charlbi Dean. An up-and-coming journalist finds his world and faith increasingly...
×
×
 • Креирај ново...