Jump to content

Kafanski amater

Члан
 • Број садржаја

  318
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

1 Пратилац

О Kafanski amater

 • Ранг
  Интересује се

Profile Information

 • Пол :
  Мушко

Скорашњи посетиоци профила

952 посетилаца
 1. Једномесечни расход Србије мање/више. Можда неко има прецизнију рачуницу.
 2. Неком грубом рачуницом од пре десетак година држава је зарађивала око 1,2 милијарде евра на годишњем нивоу само од акциза на бензин.
 3. Kafanski amater

  Pink Flojd

  Суштина звука Пинк Флојда је због клавитуристе који је волео и свирао џез, па је то искористио па самим тим и надоградио рок музику.
 4. @Justin Waters Рецепт је једноставан и много пута већ виђен. Дати мањини предност над већином, што је сасвим довољно да се то друштво, заједница, држава распадне.
 5. http://ocdn.eu/images/pulscms/MDU7MDA_/de0bf2452ecb896b4c9bdc93901f0d6d.jpg "Nadam se da nećemo dobiti đakicu, vodičicu ili bekicu": Ravnopravnost polova se ne postiže ovako, poručuju lingvisti iz Odbora za standardizaciju srpskog jezika - Zena.rs ZENA.BLIC.RS Skupština Srbije usvojila je nedavno Zakon o rodnoj ravnopravnosti, koji, između ostalog, sadrži odredbe o ravnopravnosti u jeziku. Međutim, lingvisti iz Odbora za standardizaciju srpskog jezika... Rod u jeziku nije isto što i pol u prirodi
 6. Шта је ово?
 7. Као што већ поменух негативну селекцију, с' тим што је пропадање тадашњих фирми проузроковало бахатост директора невиђених размера. Риба смрди од главе.
 8. Као и све остало што су упропастили негативном селекцијом.
 9. А ко са простора екс Југе није српског порекла? А представљају се да су све, само не Срби.
 10. Klasično licemerstvo. A šta sve Mihajlovićeva zna a nije prijavila.
 11. The Stoning of Soraya M. (2008) - IMDb WWW.IMDB.COM Directed by Cyrus Nowrasteh. With Shohreh Aghdashloo, Jim Caviezel, Mozhan Marnò, Navid Negahban. A desperate woman asks for a meeting with a journalist to disclose the cruel and...
 12. Мене ништа не чуди јер сам још 2001. године чуо да је Лечић 'нападао' 18-огодишњкиње. Само је било питање времена кад ће нека од њих да проговори.
×
×
 • Креирај ново...