Jump to content
Yelp Reddit Banana Lime Leaf Tumblr Blueberry VKontakte Slack Watermelon Chocolate Marble Steam Black
Yelp Reddit Banana Lime Leaf Tumblr Blueberry VKontakte Slack Watermelon Chocolate Marble Steam Black

Србољуб+

Члан
 • Број садржаја

  67
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

О Србољуб+

 • Ранг
  Ту је, мало гледа-мало пише

Profile Information

 • Пол :
  Мушко
 • Локација :
  Београд

Скорашњи посетиоци профила

228 посетилаца
 1. Значи. САСинод и остали који су приметили да нешто није у реду са канонским и правним потезима у САД су будале, како рече епископ Иринеј. Ето јадни и неписмени не знају шта је то синергија. Ако ово прође знаћемо да смо стварно у проблему и то великом.
 2. Везано за ђубре. У Италији то траје деценијама. Гуглујте ecoballe. Зарубљене пирамиде су гомиле ђубрета, висине 10-12метара, са севера ЕУрајха донешене у регион Кампања, околина Напуља. TOXIC - Napoli Италија је део ЕУ !
 3. Епископ Јоаникије предводио литију на Жабљаку: „Наша ће борба да потраје, јер се ово зло припремало дуго, али и ми смо се спремали вјековима“
 4. Немојте тако Оче. Употребио је придев врезан за Србе: "србијанског краља ". Збиља само једном. Па зар и Тесла није хрватски научењак или Марко Поло хрватски поморац. Тако неки тврде. Туга.
 5. Србољуб+

  Mitarstva Aleksandra

  Управо тако: Покајање, покајање и само покајање. Треба више радити на њему.
 6. Иринеј предводи литију у Подгорици, долази и митрополит кијевски и целе Украјине RS.SPUTNIKNEWS.COM Поред српског патријарха Иринеја, на Светосимеонској литији 29. фебруара учествоваће и митрополит кијевски и све... Саопштење за јавност Информативне службе Српске Православне Цркве | Српскa Православнa Црквa [Званични сајт] WWW.SPC.RS Ево само да имамо све на једном месту.
 7. Да ли је ово тема : Прогон Српске Православне Цркве у Црној Гори од стране конвертита ?? Или нека друга ? Можда мој броузер багује?
 8. Никада нисам био на "Није филозофски ћутати". Да ли су дозвољена питања публике? Очекујем још да се огласи неко од Владика из САД. Или су се можда примирили?!
 9. Није моје да се бавим поривима вл.Атанасија. Оно што доказано видимо да се његово чедо прикривено или јавно супротставља САСабору и САСиноду. И видимо да га владика брани. И Вартоломеј је тврдио да неће признати расколнике у Украјни па је признао.
 10. И даље мислим да је вл. Атанасије у потпуности свестан тежине својих речи. Мислим да није неупућен у медије и њихову "добронамерност" па да му је потребан саветник за медије. Један од одговора на питање из наслова теме може бити да се јавност припрема за 29.фебруар. Од владикине духовне деце и њему склоних, очекујем још неколико текстова, интервјуа, гостовања по разним "добронамерним" медијским кућама. Ипак се и даље наивно надам и драгом Богу молим да је то само моја параноја. Надам се да ће Владике у САД бити послушни САСиноду и повући устав и све правне радње које су предузели. Да ће се повући са пута којим су кренули.
×
×
 • Креирај ново...