Jump to content

Јефимија А

Члан
 • Број садржаја

  55
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

О Јефимија А

 • Ранг
  Ту је, мало гледа-мало пише

Скорашњи посетиоци профила

78 посетилаца
 1. није, видиш да је много емотиван и да га погађају многе ствари у цркви, има добрих резона
 2. зар већ? Баш си брза. срећно и јави да ли си задовољна.... мекоћа.....мирис
 3. не саблажњава доњи веш него дела
 4. какву Ви машту имате за све похвале. све знате и шта Максим мисли и шта кује. Господ са нама! потребни су аргументи а не наглабања ко би шта и ко би коме. Боље би нам свима било на молитву за наше архијереје и нашу Цркву.
 5. е баш лепо што си се јавила јер ипак је то срећа са Индеситом. мени ради беспрекорно. боље је ани да ме не слуша па после ја испаднем крива, оде вишак а машина се поквари а Бош је како рекох извикан и мора се погледати где се склапа
 6. ок хвала ти ма знам ја много тога око женских ствари слободно ме упитај кад ти нешто треба можда могу да помогнем.
 7. па и ја сам. само у Србији није квалитет као на Западу, једном приликом ми је мајстор рекао кад ми се покварио не тако стар фрижидер...два јака и напоље али вероватно зна и Индесит да се поквари опрости све је то срећа...да не спамујемо тему код дебелих жена одмах ће нас најурити.
 8. не нема тај мирис уопште,веш буде изузетно мекан и пријатног мириса. па Бошове су извикане, моја сестра има сСамсунг то је спејс шатл
 9. @Поуке.орг инфо администрацијооо он је трол и имате дупли налог. ја само тражим од администрације нека погледа моје активности и Ваше и видећемо које споран.
 10. споран је блог са својим насловом и текстом. како је допустиво такве прљаве непотписане текстове постављати и одобравати на Православном форуму? Па чак и да су потписани , саблазан, Форум Поуке и Борба за веру па није ваљда?
 11. не спиминујем. Владан је убацио ружан осврт. Ви спинујете као и на претходној теми са Рапсоди....
×
×
 • Креирај ново...