Jump to content
Quora StumbleUpon Banana Lime Leaf vKontakte Sky Blueberry Slack Watermelon Chocolate Steam Black Facebook Tumblr
Quora StumbleUpon Banana Lime Leaf vKontakte Sky Blueberry Slack Watermelon Chocolate Steam Black Facebook Tumblr

Придружите се нашој ВИБЕР ГРУПИ на ЛИНКУ

Mrdjen Nesretnikovic

Члан
 • Број садржаја

  15
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

О Mrdjen Nesretnikovic

 • Ранг
  Тек дошaо/ла

Скорашњи посетиоци профила

51 посетилаца
 1. Tačno.. Nažalost, ovaj lepi prostor se pretvorio u pljuvaonicu. A činjenica da Zoranu inteligencija nije jača strana, te da se sam izuo, jasno nam kazuje za koga, kako i zašto radi. Ako izuzmemo njegove duple naloge, prosto je neverovatno da ima likova koji se lože na ove lagarije.
 2. Hahahaha. Zorane, ne izvrći. Prvo, toliko zazireš od Džomića da to nije zdravo. Drugo, sam si rekao da je mitropolit Amfilohije zvao da se obriše tema, ja sam se uhvatio za to kao potvrdu da si u kontaktu sa njima I ostavi Kamenjarca na miru, takođe, kad si već moljakao da ga sklone. Jedini koji se ovde izlanuo si ti, dragi moj. Kamenjarac te je uhvatio za kontakt sa Bačkim, ja za kontakt sa Davidom. Ta tvoja priča izvrtanja ne ide, ne prolazi kod mene
 3. Hahahah! Počeo si da prizireš, Zorane. Kakva je to paranoja?! Zar si se toliko prepao od Kamenjarca? Njega su mogli da blokiraju, čovek je malo oštriji. Mene nemaju na osnovu čega. Jer kada bi me blokirali, to bi dovoljno kazalo o daljem kredibilitetu Pouka. "Pozdravio" te Kamenjarac. A imaš i pozdrav od mene, iz Kijeva
 4. Dobro je, prokleti Dukljanine. Prestani sa samopromocijom. Da li su se ovo gospoda David i Irinej udružili sa milogorcima?! Za Zorana znamo odavno!
 5. Činjenicom da batinaš Dragana sklanja sa foruma sve koji nisu saglasni sa Zoranom, kao i činjenica da on nastavlja da vređa, dovoljni govore o tome kakvu pljuvaonicu se ovaj virtuelni prostor pretvorio. Reagujte, administracijo. Ali ne, izgleda da je reč Bačkoga jača od razuma i ljudskosti.
 6. Моле се новинари "АнтенаМ", да на форуму не користе насилно ћирилицу и не пишу екавицом. Хвала унапред.
×
×
 • Create New...