Jump to content
Quora StumbleUpon Banana Lime Leaf vKontakte Sky Blueberry Slack Watermelon Chocolate Steam Black Facebook Tumblr
Quora StumbleUpon Banana Lime Leaf vKontakte Sky Blueberry Slack Watermelon Chocolate Steam Black Facebook Tumblr

Придружите се нашој ВИБЕР ГРУПИ на ЛИНКУ

Разбојник на крсту

Члан
 • Број садржаја

  7
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

1 Пратилац

О Разбојник на крсту

 • Ранг
  Тек дошaо/ла

Скорашњи посетиоци профила

71 посетилаца
 1. Брате , шта мислиш о аксиоми Лобачевског . Зар није испао будала са том аксиомом ?
 2. Коме се не свиђају жене као што је Ана , ево па се наслађујте браћо Срби . http://ravnopravnost.gov.rs/misljenja-i-preporuke/obavestenja/ Ја никад више у животу , не дај Боже .
 3. Није његова жеља да се издају његове књиге на Српском језику . Осетили су људи да нас стварно воли и да пати што смо се отуђили од Бога . Срби су попили отров социјализма. Човек је молитвено биће . Велика већина Срба не зна ни "Оче наш" . Па добро незнају ни Кинези , не знају ни Индијци .... Али Срби имају владику Николаја који је сажвакао Свето Писмо имају Аву Јустина . То је суштина онога што је Андреј хтео да каже ако још нису већина сишли са ума , сићи ће сигурно . Андреј је упозорио и питао "дали сте полудели " . Ја мислим да је то право питање јер је упалила се црвена лампица. Мени је рођена сестра некрштена , мајка више верује сестри него мени . Прилично је збуњена јер је волела Тита и има и слике са њим . Није исто када се нешто препричава и када се доживи . Народ је осетио да га Андреј воли и он је одговорио са љубављу . То је мој најјачи утисак . И за Арна Гујона причају да је популиста , и њега сам видео и доживео . Човек нас је заволео и нама он не ваљааааа !!! Андреј инсистира на Евархристији , ја код својих пријатеља из средње школе исто инсистирам и нема одзива . У стању сам да одем десет пута на фудбал када ме зову највише због њих јер то им је једини начин пражњења , они ниједном нису дошли на Евахристију . ни једном . Па докле брате , док не полудимо сви или док нас опет не бомбардују или шта . Поновићу само " Срби дали сте полудели ?" . Ана је изузетно патријахална и то је за мене велико освежење јер сам нормалан мушкарац . Много сам страдао од феминизма у Србији и зато ми много прија да се дружим да патријахалним женама . Улази у расправе јер је борбеног духа и то често буде на њену штету . Да је више жена као што је она било би нам боље сигурно .
 4. Брате олади за муслимане . Ана је то запазила јер има блиске контакте са њима и то јој је прво пало на памет . Андреј Ткачов је озбиљан интелектуалац . Човек који воли Свету Србију више од самих Срба , човек који каже "Ја вас волим и људи се обрадују кад то каже" . Ајде ти кажи пред 200 људи ја вас волим . Дали ми стварно све живо критикујемо . Човек има љубави и задовољство је слушати га . Коментарише актуелне теме јер има добро расуђивање и данас нам је то потребно . Зар нам треба неко да тумачи Свето Писмо . Андреј је позвао Србе на литургију , просто и једноставно и Ана жели да каже да мушкарци треба да буду у првим редовима . Јуче сам био на литургији жене су ме просто изгурале из реда . Срби су полудели . Андреј прича једноставно и разумљиво и покреће суштинске теме .
 5. Ево брате ја сам био . Погледај делић тога на сајту стање ствари . Он је говорио о народу Српском уопште тако да ниси ти Ану разумео , она је мислила да је и муслиман јачи духовно од атеисте а ми сто у глобалу атеисти . Ткачов се оградио од Срба атеиста али је исто тако рекао да нам је вера у крви и да може да проради лако исто као и у Руском народу . Погледај линк . http://www.pravoslavie.ru/srpska/122229.htm https://stanjestvari.com/2019/07/04/tkacov-dragi-srbi/ https://pravoslavie.ru/srpska/121890.htm
×
×
 • Create New...