Jump to content
Претражи у
 • Још опција
Прикажи резултате који садрже
Прикажи резулте из

Богомислић

Члан
 • Број садржаја

  117
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

1 Пратилац

О Богомислић

 • Ранг
  богослов-аматер
 • Рођендан 01/17/2001

Profile Information

 • Пол :
  Мушко
 • Локација :
  Београд
 • Интересовање :
  Патрологија, догматика, еклисиологија и пецање.

Скорашњи посетиоци профила

576 посетилаца
 1. Могао си и ти уместо Ћириличара да узмеш неки други, јер си чист латин, већи католико од римскога папе. Него шта, него има везе са брачним односима. Ако ти жена није привлачна и ако не може да ти воздигне дух, укључујући и у кревету, јадан је то брачни живот.
 2. Зато што си телесан човек. Ниси добро пропратио шта се у духовној сфери дешавало, или можда она није добро врцнула и подвриснула.
 3. Немаш снаге ни за шта, осећаш се млитаво и бескорисно, као у унинију, а онда видиш најлепшу од све Творевине што је Господ направио - лепу жену, златокосу, уског струка, дугих ногу, заобљену где треба и она врцне или подврисне. Одмах нагрне нова енергија, од унинија и развлачења ништа не остане.
 4. Не може се сакрити град што лежи на гори. Нити се ужиже свјетиљка да се стави под посуду, него на свијећњак да свијетли свима у кући.
 5. Ивана Жигон нема врц у себи и зато не може ничији дух да воздигне.
 6. Главни проблем са сексом код хришћана је што много страхују од греха званог блуд. Зато треба да оду на виши ниво духовности и да од блуда не страхују, него када виде лепу и привлачну девојку, да кажу "Слава тебје Господи, Створитељу ове златокосе лепоте што ми дух возидгну". Када би хришћани достигли тај ниво, не би требале мараме по црквама и не би се трабуњало о лакшим блудовима као што су словоблуђење и блудомислије.
 7. Е, али ако хоћеш побожну девојку, она не сме да зна да се трудиш, молиш и исповедаш.
 8. Дабоме. Да се зна кад је у овулацији, а када је расположена да галами.
 9. Ја сам антиталенат за поезију, али имам аналитички ум који најбоље усваја мудрост из поетског израза. Слушам шта жене певају, а не шта причају. Истина тако исплива ко после литра вина.
 10. Ваља, увек кад Злаја Тимотић уради албум. Има и из те песме штогод поучно да се узме, а то је да мушкарац мора да одржава тело ко пламен, да би га благочестива дева пожелела. Камен мора да гори пре него што се код благочестиве жене пробуди похота.
 11. Нешто размишљам у светлу духовне литературе коју сам читао и мислим да је свим побројаним проблемима узрок један, а то је страст. Када ти мушкарци не би жену гледали са развратним и похотним мислима, него као потенцијалну супругу и мајку своје будуће деце, да би јој мирног ума и воздигнутог духа пришли и да би били неупоредиво успешнији него овако као загорели паћеници.
×
×
 • Креирај ново...