Jump to content

Штампар Макариjе

Члан
 • Број садржаја

  215
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

О Штампар Макариjе

 • Ранг
  Интересује се

Скорашњи посетиоци профила

390 посетилаца
 1. Митрополит Онуфрије послао писмо подршке СПЦ у Црној Гори | Православна Митрополија црногорско-приморска (Званични сајт) MITROPOLIJA.COM Његово Блаженство Митрополит кијевски и све Украјине г. Онуфрије...
 2. Митрополит Онуфрије послао писмо подршке СПЦ у Црној Гори | Православна Митрополија црногорско-приморска (Званични сајт) MITROPOLIJA.COM Његово Блаженство Митрополит кијевски и све Украјине г. Онуфрије...
 3. Вукашине, сва имена која су прикачена Лохију(како волите да га називате) и све лажи на његов рачун и на рачун свих епископа који су били на сабору у ПГ нису ти била довољна да кажеш:"Ало бре, то је наш најугледнији митрополит" а сад кад неко истом мјером докачи и Каранушић - Буловића онда се ти саблажњаваш. Типичан примјер форумаша са двоструким аршинима.
 4. За разлику од Ђуровића, који своје ставове увија у обланде полуистине, он свој став смије да каже.
 5. Ајде Јовановићу сјаши и ти и твоја Антена, продаји маглу монтенегринским сплачинама, овде ниси занимљив.
 6. И ту игранку је демаскирао истанбулски клирик Зоран Ђуровић и зато хајдемо сви сад пред Патријаршију да притиснемо патријарха да му да какво - такво мјесто на ПБФ-у и да му се да фина парохија у крушеБачкој и мирна Босна.
 7. Шта је с тобом, Зоране? Ти не смијеш ни плакар да отвориш, страх те ди ти не изађе Велибор.
 8. Добро је. Ово је форум на ком се ограничен број епископа може до бесвијести да блати а кад се помене Бачки и његови пиони е онда то није добро.
 9. Да ти можеш мирно да баљезгаш и хвалиш се како си некога "потукао" ахахахахха! Мизеријо, нећеш добити мјесто на ПБФ а ни парохију, Бачки зна оно што ти не можеш да знаш:"Обећање, лудом радовање!"
 10. Није те срамота да тако отворено лажеш и пљујеш на Светињу! 1. Митрополија не организује никакве поклоничке туре из Београда. 2. То што не умијеш да управљаш својим новчаником говори о томе да можда немаш капацитета ни за то. 4. То што сте светитеље(вама географски, али не и духом, ближе) заборавили то само говори о вама. И смањи мало с пљувачином по Св. Василију, наљутиће ти се, и он је био Хиландарац.
×
×
 • Креирај ново...