Jump to content
Претражи у
 • Још опција
Прикажи резултате који садрже
Прикажи резулте из

Млађи Катон

Члан
 • Број садржаја

  48
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

1 Пратилац

О Млађи Катон

 • Ранг
  Напише по коју

Profile Information

 • Пол :
  Мушко

Скорашњи посетиоци профила

324 посетилаца
 1. @Аристарх ti je dao odlične komentare. Možda je malo preterao sa detaljisanjem, ali suštinu je pogodio. Definitivno. Ja ti lično predlažem da poslušaš savet gospodina @Дејанa.
 2. Odlično. Ne mogu da sakrijem zadovoljstvo. Dosta mi je izrugivanja našim žrtvama i herojima. Ako ih mi ne budemo poštovali, neće niko.
 3. Ja to rekoh još pre nekoliko dana. Nikakve reakcije nije bilo. Hoće li je sada konačno biti?
 4. Ja sam se nekada nervirao zbog gluposti koje ovaj čovek priča. Već duže vreme se samo smejem, a ovaj gospodin ne vodi računa da mi toliko smejanje utiče na bore, već uporno nastavlja sa cirkušenjem. Sad izgledam starije, zahvaljujući njemu, a to mi je dobra donelo na nekim životnim planovima. Neka ga Gospod poživi, da nas i dalje zasmejeva. (Možda mu je ideja da svi pomremo od smeha.)
 5. Dragi moji, mogli bismo da porazgovaramo i o ovoj temi. Sećam se rasprava na kojima su učestvovala važna imena ovog foruma, s vremena na vreme, pa pomislih da ne bi bilo loše otvoriti ovu temu. Dakle, gde ste na ovoj skali i zašto?
 6. Тражио сам да буде банован. Нико није реаговао. Нико не реагује. Шта очекујеш? Да се расправљам са неким ко себи дозвољава овакве констатације?! Да сам хтео, радио бих то. Немој да прозиваш ни мене, ни @Milan Nikolic. Боље тражи и ти реакцију администрације, па ће се - можда - нешто и десити.
 7. Страшно је до које мере идеш! Постоји ли администрација овде? Немојте овим коментарима поклањати пажњу, јер ће опстајати само на томе. Лупа глупости. Немојте се расправљати са њим, па нека сам себи труби бајке. Са човеком који изјави да је Јасеновац мит који је неодржив никакве приче нема и не сме да буде. Sapienti sat!
 8. @The Godfather Драги мој, јасно је то мени. Нису ми све књиге о овој теми при руци, а колико ме је погодио овај одвратни коментар био сам у стању да му саки податак наведем о страдањима у логору. Хвала теби што си се потрудио да ово поставиш. Надајмо се хитрој реакцији администрације на омаловажавање Светих мученика.
 9. Лупаш глупости које не завређују коментар. Нећу да се расправљам са тобом. Треба да будеш банован и тачка.
 10. Не знам шта еп. Јован говори. Не пратим његове изјаве, али пратим изворе. На пример, Земаљска комисија Хрватске, која је основана 1945, констатовала је у извештају Међународном војном суду у Нирнбергу да је број жртава између 500.000 и 700.000. Александер Лер је дао 1943. број од 400.000 Срба,[52] Лотар Рендулић — 500.000 православаца (август 1943),[53][54][a] Херман Нојбахер — више од 750.000 (1943),[55] Ернст Фик — 600.000 до 700.000 до марта 1944.[56] извор: Логор Јасеновац — Википедија, слободна енциклопедија SR.WIKIPEDIA.ORG Да ли сада треба да се гађамо именима?! Твој коментар да се ради о миту, који је неодржив, (на ово стављам акценат, јер си намерно скренуо на бројке) заслужује бан. Ретко се оглашавам на форуму, али ово нисам могао да прећутим.
 11. Млађи Катон

  Тумачења

  @Степекс Лепо од Вас. Хвала!
×
×
 • Креирај ново...