Jump to content

Vegeta

Члан
 • Број садржаја

  31
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

Profile Information

 • Пол :
  Мушко

Скорашњи посетиоци профила

545 посетилаца

Vegeta's Achievements

Напише по коју

Напише по коју (3/9)

19

Форумска репутација

 1. Vegeta

  Napredna zona sumraka

  Ostali domaći izvođači me ne interesuju.
 2. Vegeta

  Napredna zona sumraka

  Na naprednjačkom mitingu nikada.
 3. A šta ćeš sa naprednjačkim porezima i rodbinom koja misli da joj nešto duguješ?
 4. Aha. Toliko sam mudrosti od nje apsorbovao i inspiracije dobio. Moje jedino druženje sa dijasporom će biti kad ona bude imala koncert.
 5. Nobles, nego šta. Pljuvanje po turbo folku iz devedesetih je ono što je nekada bilo "komi fo".
 6. Ja sam zbog nekih izvođača koji igrom slučaja spadaju u turbo folk, a koje sam kao bebac zavoleo, spreman da se zalažem za očuvanje kompletnog žanra, a i da nerviram vas noblese.
 7. Ja sam u svojoj prethodnoj trol akciji najavio da glasam za Šešelja. I zaista sam to mislio, ali sam ipak odlučio da ne izlazim.
 8. Vegeta

  Napredna zona sumraka

  Nije poenta da izvedeš šestocifrenu rulju na ulice, nego da sastaviš smislen program koji bi sproveli nekompromitovani ljudi. Verovao sam da je DJB bio to i još uvek se nisam opasuljio od razočarenja.
 9. Vegeta

  Šta radite trenutno?

  Odmaram se pred trening, čitam ovu temu o naprednjačkoj fukari, kuvam u sebi, ali sam uzeo da slušam Sneki, pa mi se raspoloženje malkice popravilo.
 10. Jebo ti tu zemlju gde ne gledaš neprijatelja u uniformi kroz nišan, nego popiješ nož u leđa od "brata", koji bi da je prokrčmi. Zemlju u kojoj ti je "brat" bezuba, bezgaća, pogana i zajedljiva fukara koja bi te prodala za sendvič i dve crvene, kojoj je veće zadovoljstvo da te povuče sa sobom u govna, nego da izgmiže iz jame sa govnima na suvo i čisto i koju manje boli da je udariš nogom u lice nego da postigneš kakav-takav uspeh. U takvoj zemlji su kainovski nagoni jaki skoro kao oni za samoodržanje.
 11. Mene još samo 4 ispita i eventualno master drže ovde, a ponude na Linkedinu sve lepše.
 12. Vegeta

  Napredna zona sumraka

  Da planiram da ostanem u Srbiji i da pravim stranku, na mitinzima bi obavezno bilo nešto kuvano, roštilj, vino i šatra sa profesionalnim poslužiteljima. Sendviči su za plebejce.
 13. Vegeta

  Napredna zona sumraka

  Može da bude i na 20, sa ovakvom opozicijom će uvek moći da formira većinu.
×
×
 • Креирај ново...