Jump to content
Quora StumbleUpon Banana Lime Leaf vKontakte Sky Blueberry Slack Watermelon Chocolate Steam Black Facebook Tumblr
Quora StumbleUpon Banana Lime Leaf vKontakte Sky Blueberry Slack Watermelon Chocolate Steam Black Facebook Tumblr

Придружите се нашој ВИБЕР ГРУПИ на ЛИНКУ

Vegeta

Члан
 • Број садржаја

  31
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

О Vegeta

 • Ранг
  Напише по коју

Profile Information

 • Пол :
  Мушко

Скорашњи посетиоци профила

267 посетилаца
 1. Vegeta

  Napredna zona sumraka

  Ostali domaći izvođači me ne interesuju.
 2. Vegeta

  Napredna zona sumraka

  Na naprednjačkom mitingu nikada.
 3. 1. Skresao poreze. Poreze na imovinu i prihod ukinuo. 2. Prepisao 1 i 2. amandman od Amerikanaca. 3. Zatvorio gubitaška preduzeća, ostala privatizovao. 4. Zabranio tajne ugovore, ukinuo subvencije, socijalu. 5. Omogućio privatne penzione fondove i zdravstvena osiguranja. 6. Nastavio da smanjujem javni sektor, nogirao sve partijske kadrove i ostale za čijim radom nema potrebe, dok ne ostanu samo vojska, policija i sudstvo. 7. Potpuno privatizovao zdravstvo i prosvetu. 8. Obnovio helikoptersku flotu vojske RS, uz obavezno nekoliko Chinook-a. 9. Krenuo u surovo razračunavanje sa komunističkim nasleđem, otvorio arhive, razmontirao DB (Udbu), lustritao, kastrirao, topio spomenike (izuzev onih nesumnjivim herojima), preimenovao ulice, sproveo restituciju imovine svima, ukjučujući i Crkvu, proterao marksiste iz srednjih škola i fakulteta i njihove predmete reformisao ako je moguće, ili izbacio. Procesuirao zločince, makar bili nepokretne drtine. 10. Pokrenuo ekshumaciju masovnih grobnica, sa ciljem da se što više komunističkih žrtava identifikuje.
 4. A šta ćeš sa naprednjačkim porezima i rodbinom koja misli da joj nešto duguješ?
 5. Aha. Toliko sam mudrosti od nje apsorbovao i inspiracije dobio. Moje jedino druženje sa dijasporom će biti kad ona bude imala koncert.
 6. Nobles, nego šta. Pljuvanje po turbo folku iz devedesetih je ono što je nekada bilo "komi fo".
 7. Ja sam zbog nekih izvođača koji igrom slučaja spadaju u turbo folk, a koje sam kao bebac zavoleo, spreman da se zalažem za očuvanje kompletnog žanra, a i da nerviram vas noblese.
 8. Ja sam u svojoj prethodnoj trol akciji najavio da glasam za Šešelja. I zaista sam to mislio, ali sam ipak odlučio da ne izlazim.
 9. Vegeta

  Napredna zona sumraka

  Nije poenta da izvedeš šestocifrenu rulju na ulice, nego da sastaviš smislen program koji bi sproveli nekompromitovani ljudi. Verovao sam da je DJB bio to i još uvek se nisam opasuljio od razočarenja.
 10. Vegeta

  Šta radite trenutno?

  Odmaram se pred trening, čitam ovu temu o naprednjačkoj fukari, kuvam u sebi, ali sam uzeo da slušam Sneki, pa mi se raspoloženje malkice popravilo.
 11. Jebo ti tu zemlju gde ne gledaš neprijatelja u uniformi kroz nišan, nego popiješ nož u leđa od "brata", koji bi da je prokrčmi. Zemlju u kojoj ti je "brat" bezuba, bezgaća, pogana i zajedljiva fukara koja bi te prodala za sendvič i dve crvene, kojoj je veće zadovoljstvo da te povuče sa sobom u govna, nego da izgmiže iz jame sa govnima na suvo i čisto i koju manje boli da je udariš nogom u lice nego da postigneš kakav-takav uspeh. U takvoj zemlji su kainovski nagoni jaki skoro kao oni za samoodržanje.
 12. Mene još samo 4 ispita i eventualno master drže ovde, a ponude na Linkedinu sve lepše.
 13. Vegeta

  Napredna zona sumraka

  Da planiram da ostanem u Srbiji i da pravim stranku, na mitinzima bi obavezno bilo nešto kuvano, roštilj, vino i šatra sa profesionalnim poslužiteljima. Sendviči su za plebejce.
×
×
 • Create New...