Jump to content
Yelp Reddit Banana Lime Leaf Tumblr Blueberry VKontakte Slack Watermelon Chocolate Marble Steam Black
Yelp Reddit Banana Lime Leaf Tumblr Blueberry VKontakte Slack Watermelon Chocolate Marble Steam Black

Петар Божовић

Члан
 • Број садржаја

  29
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

О Петар Божовић

 • Ранг
  Почетник

Скорашњи посетиоци профила

671 посетилаца
 1. Легенда си бураз! Међутим, као и са о. Милорадом, где си морао да лижеш оно што си попљувао (то ти је иначе ужа специјалност) и код мене грешиш, што може и админ-тим да ти потврди. Обзиром да већ поменух пљување, као твоју специјалност (сумњам да је ово знање стечено на Августинијануму?), на овој теми ти недавно помену како ниси нападао српске епископе и како бзв није објављивала твоје текстове!? Ево, да те подсетим, изгледа да је деменција наступила прерано, вероватно од превеликих школа којима се хвалиш: Туча у мраку: и екумениста Зоран Ђуровић устао против Максима и млакости српских епископа BORBAZAVERU.INFO Чување вере православне Знаш како кажу код нас: Нема будале док школe не заврши! [emoji3] Нека сада закључују паметни и добронамерни људи ко, заиста, има рушилачке тенденције према СПЦ. Да ли су то тих неколико епископа (премда си ти осуђивао и Патријарха!) које ти опадаш у борби за ухлебије а који постојано служе нашој Цркви, или су то неки други (!) који су већ СПЦ окренули леђа, отрчали под туђи скут, па одатле кевћу, запишавајући и тај под који су се сакрили. P.S. Молим опрост од свих на неприкладном жаргону, чини ми се да “учењак” тај језик најбоље разуме!
 2. Tata od kad ti koristis internet?

  1. Nikola Stojanovic

   Nikola Stojanovic

   Не дирај ми Пекицу, прва лига Умјетник ! ???

  2. Jace Jerimoth

   Jace Jerimoth

   De facto umjetnik... (s'vaćaš?)

 3. Управо се на том линку, који си прикачио, говори о помодној употреби овог англицизма. Ето зашто наводници
 4. - “Спиновање” је, пошто већ помињеш правопис, реч која је непозната нашем језику, те стога наводници стоје да укажу на такво усвајање и примену речи. -Што се самих наводника тиче, моја телефонска тастатура, нажалост, нема опцију наших наводника. -Да је истина да Вас је брига “шта је мислио он”, онда не бисте покушавали да га браните јаловим извртањем и превођењем на реч коју он није искористио. -Еп. Максима, у овом случају, нисам ни коментарисао, нападао нити бранио, те се стога ништа “не правим” као што написасте. Има ко је позван да то чини! -Свако је на овом форуму слободан да изабере тему на коју ће се осврнути. Ја сам указао на једну појаву која је учестала, која је жалосна и која изискује пажњу свих нас. -Цркви не мисли добро онај који је својим прљавим и простачким језиком своди на ниво улице и користи непримерене аналогије у контексту са Црквом. Свако добро!
 5. Леп покушај “спиновања” и одбране брата по намерама. Проблем је само што он није искористио реч “општење” (која има вишеструко значење) већ “сношај” (која, нажалост, има само једно)!
 6. Христос Васкрсе! И ја сам, колико видим као и г. Милојков, још пре месец дана одлучио да не учествујем у дискусијама, јер сам схватио да се са овдашњим појединцима, који су (гле чуда!) најагресивнији, не може имати нормалан, људски и аргументован дијалог уз обострано уважавање, без обзира на разлику у мишљењима. Међутим, принуђен сам да реагујем јер сматрам ми је то, као човеку и свештенику, дужност, и да замолим “админе” на овом форуму да учине исто. Наиме, рећи да су Цркве у “интезивном сношају” може само неко ко: - није психички уравнотежен - нема добре намере према Цркви - пати од духовне самообмане, па сматра да има ексклузивно право на такво понашање Шта год да је у питању од горенаведеног (нисам позван да се тиме бавим), сви смо дужни да са гнушањем одбацимо и прокажемо такве појединце, без обзира на њихов “углед”, титуле или популарност у овом виртуелном свету. “Непријатеља Цркве се гнушај” (Св. Атанасије Велики)
 7. Проблем је управо, и ја на то од почетка указујем, о острашћеном и нетрезвеноумном “дијалогу” од појединих чланова овог форума. Принцип је попљуј га иноптужи за нешто измишљено без обзира што то није истина! Тако и ја од проте постадох владика Али, ето, користило је сврси Лаку ноћ!
 8. Шта је са тобом човече? Ја нигде, али нигде, нисам коментарисао њихову преписку!! Ја сам се укључио јер сам чуо клевете о докторату в. Максима и само сам то коментарисао. Прочешљај мало ову тему и моје објаве. Превише лако упадаш у осуде и инсинуације.
 9. Стварно не знам ко си и у којим примедбама си се нашао. Примедбе сам изнео само на рачун о. Зорана из већ поменутих разлога а само руковођен намером да укажем на истину. Све осталом што сам писао су биле појашњења и одбране од твојих и сличних “подразумевања”, импутирања и инсинуација.
 10. Ето га опет Да ли ћеш ми веровати ако ти кажем да немам појма ко си? Звучаће смешно али стварно је тако. Опрости ми на незнању, посебно ако си неко остварен и значајан! Стварно ми није намера да умањујем твој лик али најискреније немам појма.
 11. Поредиш их ти, јер својим питањем да ли в. Максима познајем са форума као и све остале (Ђуровића, па и Епифанија) сугеришеш да су једнаки, јер ето како је могуће да не знам Епифанија а ви пишете толико о тој теми.
×
×
 • Креирај ново...