Jump to content

Петар Божовић

Члан
 • Број садржаја

  29
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

О Петар Божовић

 • Ранг
  Почетник

Скорашњи посетиоци профила

815 посетилаца
 1. Легенда си бураз! Међутим, као и са о. Милорадом, где си морао да лижеш оно што си попљувао (то ти је иначе ужа специјалност) и код мене грешиш, што може и админ-тим да ти потврди. Обзиром да већ поменух пљување, као твоју специјалност (сумњам да је ово знање стечено на Августинијануму?), на овој теми ти недавно помену како ниси нападао српске епископе и како бзв није објављивала твоје текстове!? Ево, да те подсетим, изгледа да је деменција наступила прерано, вероватно од превеликих школа којима се хвалиш: Туча у мраку: и екуме
 2. Tata od kad ti koristis internet?

  1. Поет

   Поет

   Не дирај ми Пекицу, прва лига Умјетник ! ???

  2. Иван Ивковић
 3. Управо се на том линку, који си прикачио, говори о помодној употреби овог англицизма. Ето зашто наводници
 4. - “Спиновање” је, пошто већ помињеш правопис, реч која је непозната нашем језику, те стога наводници стоје да укажу на такво усвајање и примену речи. -Што се самих наводника тиче, моја телефонска тастатура, нажалост, нема опцију наших наводника. -Да је истина да Вас је брига “шта је мислио он”, онда не бисте покушавали да га браните јаловим извртањем и превођењем на реч коју он није искористио. -Еп. Максима, у овом случају, нисам ни коментарисао, нападао нити бранио, те се стога ништа “не правим” као што написасте. Има ко је позван да то чини! -Свако је на овом форуму слободан да изабере
 5. Леп покушај “спиновања” и одбране брата по намерама. Проблем је само што он није искористио реч “општење” (која има вишеструко значење) већ “сношај” (која, нажалост, има само једно)!
 6. Христос Васкрсе! И ја сам, колико видим као и г. Милојков, још пре месец дана одлучио да не учествујем у дискусијама, јер сам схватио да се са овдашњим појединцима, који су (гле чуда!) најагресивнији, не може имати нормалан, људски и аргументован дијалог уз обострано уважавање, без обзира на разлику у мишљењима. Међутим, принуђен сам да реагујем јер сматрам ми је то, као човеку и свештенику, дужност, и да замолим “админе” на овом форуму да учине исто. Наиме, рећи да су Цркве у “интезивном сношају” може само неко ко: - није психички уравнотежен - нема добре намере према Цркви - пати од духо
 7. Проблем је управо, и ја на то од почетка указујем, о острашћеном и нетрезвеноумном “дијалогу” од појединих чланова овог форума. Принцип је попљуј га иноптужи за нешто измишљено без обзира што то није истина! Тако и ја од проте постадох владика Али, ето, користило је сврси Лаку ноћ!
 8. Шта је са тобом човече? Ја нигде, али нигде, нисам коментарисао њихову преписку!! Ја сам се укључио јер сам чуо клевете о докторату в. Максима и само сам то коментарисао. Прочешљај мало ову тему и моје објаве. Превише лако упадаш у осуде и инсинуације.
 9. Стварно не знам ко си и у којим примедбама си се нашао. Примедбе сам изнео само на рачун о. Зорана из већ поменутих разлога а само руковођен намером да укажем на истину. Све осталом што сам писао су биле појашњења и одбране од твојих и сличних “подразумевања”, импутирања и инсинуација.
 10. Ето га опет Да ли ћеш ми веровати ако ти кажем да немам појма ко си? Звучаће смешно али стварно је тако. Опрости ми на незнању, посебно ако си неко остварен и значајан! Стварно ми није намера да умањујем твој лик али најискреније немам појма.
 11. Поредиш их ти, јер својим питањем да ли в. Максима познајем са форума као и све остале (Ђуровића, па и Епифанија) сугеришеш да су једнаки, јер ето како је могуће да не знам Епифанија а ви пишете толико о тој теми.
×
×
 • Креирај ново...