Jump to content

И. П. Шатов

Члан
 • Број садржаја

  12
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

Скорашњи посетиоци профила

206 посетилаца

И. П. Шатов's Achievements

Тек дошaо/ла

Тек дошaо/ла (1/9)

28

Форумска репутација

 1. Преминуо ћаћа јутрос. Ако ништа друго, драго ми је да се не пати више. Израз лица му је спокојан као да спава. Помените га, молим вас. До следећег виђења, ћаћа, волим те до неба! Боже, помози!
 2. Manje zajedljivi, pre svega, ako je moguće. Ovakve doskočice ne pomažu.
 3. Tek sam sad shvatio zbog čega. Ne, trebalo je odabrati nadimak, pa sam odabrao
 4. Iskreno me čudi zašto ova crkva, koja je u nekoj obodnoj ljubljanskoj opštini (u globalu nebitna), Ja sam apsolutno protiv nacionalizma, tako da me neko ne shvati pogrešno, ali jedini motiv koji mogu naći je u Tomaševićevoj etničkoj pripadnosti (jer ne znam gde bi uopšte mogla inače da se satka takva veza između te dvojice sveštenika) i na koji način je mogao da jednostavno ignoriše našu crkvu po tom pitanju. edit: Da ne bude zabune, Tomašević je slovenački Hrvat.
 5. A, dobro :) Nisam znao ni za one nadimke iz poslednjeg posta. Hvala.
 6. Ne ulazeći u razlog, zašto jednog patrijarha zovete Bart? Nekako mi ružno zvuči.
 7. Pomenite molim vas mog oca Zdravka, zvanog Brko. Dobili smo pre neki dan vest da je mučenje sa progresivnom plućnom bolešću koju ima već nekoliko godina, posle godine dana provedene na bocama kiseonika doterala cara do duvara i lekarka nam je saopštila da više kući, kako stvari stoje, neće. Obustavili su lečenje, daju mu morfijum, lakšaju mu muke. Nadam se da će ga Gospod obasjati milošću svojom i da neće da se pati u svojim poslednjim danima i satima. Srce mi se lomi.
×
×
 • Креирај ново...