Jump to content

Хајдук25

Члан
 • Број садржаја

  6
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

О Хајдук25

 • Ранг
  Тек дошaо/ла

Скорашњи посетиоци профила

245 посетилаца
 1. Не знам да ли сам поставио ово на право мјесто, надам се да нисам погријешио. Да ли је самоубиство увјек гријех? Да ли је гријех убити се ако видиш да је смрт неизбјежна? Да ли је Стеван Синђелић начинио гријех пуцавши у буре са барутом и тако усмртивши неколико хиљада људи и себе. Кажу "ако будеш остављен у боју, а непријатељ ти долази, да би спречио да те муче, ти се убијеш и останеш херој". Или дјевојке које су хтјели да силују, а оне да спасе част скоче у ријеку и утопе се?
 2. Хајдук25

  Теократија?

  Јесте. Била је успостављена у Израелу, била је и у Црној Гори. И данас је у неким арапским земљама, Ватикану и дјелимично у Израелу.
 3. Хајдук25

  Теократија?

  Па на власти би био поглавар цркве. Држава би се трансформисала у цркву.
 4. Вјерујем да, ко год чита овај текст Библије, да му се намећу питања попут ових: Како се човјек може борити са Богом? Како човјек може надвладати Бога? И зашто се Бог боји синчеве свјетлости? Како правилно протумачити овај библијски извештај? Послато са SM-J320H користећи Pouke.org мобилну апликацију
 5. Хајдук25

  Теократија?

  Занима ме ваше мишљење о теократији, да ли би вољели да се код нас успостави теократија, по Мојсијевим законима? Послато са SM-J320H користећи Pouke.org мобилну апликацију
 6. А о дану том или о часу нико не зна, ни анђели који су на небесима, ни Син, до Отац (Мк 13, 33) Једном приликом, након што сам прочитао један текст на тему "Зашто хришћани не признају Мухамеда за пророка?", погледао сам накратко у коментаре испод текста и наишао на разне муслимане који су се хтјели успротивити. Један коментар ми је запао за око, дакле тамо пише стих који сам горе навео и ово: Како је могуће да Бог не зна? Када су га питали када ће доћи судњи дан, Исус је одговорио да нико не зна, ни он - син, само Отац. По хришћанском учењу Исус је Бог, како је дакле могуће да Бог не зна?
×
×
 • Креирај ново...