Jump to content

MarkoA

Члан
 • Број садржаја

  161
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

1 Пратилац

О MarkoA

 • Ранг
  Интересује се

Profile Information

 • Пол :
  Мушко
 • Локација :
  Beograd

Contact Methods

 • Crkva.net
  https://crkva.net/Nephesh

Скорашњи посетиоци профила

411 посетилаца
 1. Jedan sajt koji će se baviti međureligijskim i međunaučnim dijalogom: Početna - Promisao WWW.PROMISAO.COM
 2. MarkoA

  Мт. 11,5 и Иса. 61,1

  Sasvim moguće. Isto kao što verujem da početak Markovog jevanđelja (1:3) aludira na Isaija 40:3, primera radi.
 3. Daleko od toga da nema primera koje sam naveo. Abortira se ogroman broj beba svakodnevno u svetu. Naravno, ja sam naglasio primer u kojem se to desi odmah nako zaceca, sto je svakako redje, ali primer i dalje stoji. Ovo drugo se takodje desava neretko u manjoj ili vecoj meri. Ja se, naravno, slazem sa svime sto si napisao. Samo sto me ovo podseca na Tezejev paradoks. On se sastoji u sledecem: Imas jedan brod, kojem polako menjas delove jedan po jedan, identicnim koji su tu vec stajali, sve dok svaki njegov delic ne zamenis. Da li je to onda taj isti brod koji je vec bio ili novi? Ako Bog
 4. @Bokisd Kada je u pitanju tek začeti ljudski život, koji fizički još uvek ne liči na oformljeno telo, valjda pravilno razmišljam da to telo mora poprimiti neko drugačije obličje, kada se obuče u to neraspadljivo, zar ne? Drastičniji primer je u slučaju kada neko u potpunosti ostane bez fizičkog tela. Šta se onda konkretno preobražava/ustaje/vaskrsava, kada govorimo o fizičkom telu?
 5. Važi, samo to ti tamo u tvojoj sekti propovedaj te gluposti, meni više nećeš.
 6. @Zayron Ako je suvišno, ti više ne raspravljaj. Hvala i doviđenja.
 7. Ti članci ne sadrže odgovor na pitajne koje sam postaivo pa nisu ni relevantni. Ne pokušavaj da promeniš temu. Imaš li odgovor ili ne?
 8. Nisam sektaš koji tvrdi da bebe idu u pakao i koji tvrdi da Pismo ne uči ništa o eshatologiji. A sad, ako možeš, prestani da spamuješ. Idi na te forume i N1 pa tamo ćaskaj, mene ostavi.
 9. Ajde ako neko ima odgovor, neka napiše, ne mogu više ovoga češkog jehovinog svedoka da slušam kako troluje.
 10. Ovo je apsolutno jedino što sam pitao i ako se vratiš unazad nekoliko strana to sam pitanje ponovio bar 4-5 puta i ništa drugo nisam pitao sem toga. Ti odgovaraš nešto deseto i izbegavaš odgovor danima. Češki ne znam. Ako ti je sada konačno jasno šta je pitanje, izvoli, daj odgovor.
 11. Hvala, ali ovaj tekst ne odgovara na pitanje koje sam postavio. Ako se preobrazava bas ovo telo koje imamo sad, koje telo ce se preobraziti kod onih koji su nazalost abortirani, primera radi odmah nakon zaceca, kada se fizicko telo nije ni formiralo. Ili, onih koji potpuno izgube telo u ovom zivotu, primera radi u pozaru ili sl.
 12. @Zayron Umisljas. Ne napadam Crkvu, niti pitam to na sta ti odgovaras. Ocigledno da si svestan svojih pogresnih i sektaskih ucenja i da izbegavas odgovor - to je bar jasno.
×
×
 • Креирај ново...