Jump to content
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Море Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер WhatsApp Ubuntu Угаљ
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Море Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер WhatsApp Ubuntu Угаљ

Придружите се нашој ВИБЕР ГРУПИ на ЛИНКУ

Задње Време

Члан
 • Број садржаја

  37
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

1 Пратилац

О Задње Време

 • Ранг
  Напише по коју

Скорашњи посетиоци профила

99 посетилаца
 1. Задње Време

  Боготражитељи света (фото, видео и остало)

  После овога стварно би требало да откључате ову тему
 2. Задње Време

  Iskustvo i Darovi Duha Svetoga

  Свети Дух је дух Истине: Али шта то тначи дух истине? Сваки човек има неку своју Истину на основу које суди о догађајима у животу и реалности. Та Истина је настала кроз васпитање од родитеља, кроз образовање од учитеља. Кроз разна искуства која смо у животу имали, кроз оно шта смо у животу радили од своје воље. Јер кад нешто од своје воље радимо ми после то у свом уму бранимо пред савешћу и на тај начин градимо своју истину, Па ако смо мало блудили,лагали. крали. итд инда смо у свом уму уместо истине створили заблуду. И ако наш суд долази од заблуде онда ће он бити лош а будући да од суда зависи наш доживљај свега око нас то ће и наш доживљај бити лош:пун гнева, беса, љутње, патње. А ако је наш суд последица истине онда су ту радост, љубав милост и друга лепа осећања. Сви знамо да како се човек осећа тако се и понаша, што ће рећи да кроз суд долазимо до тога да је Наша Истина та која одређује наше понашање. Када видимо децу да се играју кажемо да их покреће дуух игре, када је неко весео покреће га дух весеља, веселог је духа, тужнога покреће дух туге- Видимо да наше понашање одређују духови ослањајући се на нађу Истину, Што значи да ако живимо у Истини нађе понашање ће одређивати духови истине а ако живимо у заблуди нађе понашање ће одређивати духови блуда, демони и бесови. Зашто је Христос говорио да чинимо дела љубави чак и према својим непријатељима? Јер тако чинећи ми ћемо у свом уму изградити Истину и Св. Дух ће моћи да живи у нама и да утиче на наше понашање. То је једини начин да се у нас усели дух Љубави: тако што ћемо од своје воље творити дела љубави док то не постане навика и у нас се усели дух љубави.Када се у нас усели дух љубави ми после не морамо толико да водимо рачуна о свом понашању јер ће Он то да чини уместо нас. Дакле ко буде чинио оно што је Христос говорио да треба чинити биће крштен Духом и Истином.
 3. Задње Време

  Председник Америке, Доналд Џ Трамп

  Мало сам се зезнуо, ово је предвиђено за 14.5 2019
 4. Задње Време

  Председник Америке, Доналд Џ Трамп

  Води рачуна, знаш шта Писмо каже за ругаче и задње време. Некако Задње време и ругачи иду једно уз друго
 5. Задње Време

  Председник Америке, Доналд Џ Трамп

  Prijatequ nisam ja reko da svi gra]ani SAD treba do 2020 da imaju ID. Tramp je izgleda glup pa ne zna da mu gra]ani vec imaju ID. Zar sve moram da ti prevodim. Znam vikali su ljudi VUK VUK. Pa sad kad je vuk stvarno doso vise niko ne veruje. Koliko sam razumeo ovg lika Znaci pokazuju da ce Izrael baciti atomsku na Damask do 4.2.2020. Nije ni to predaleko sacekacemo da vidimo. A dotle malo suse malo poplave, vulkani zemljotresi i slicno.
 6. Задње Време

  Председник Америке, Доналд Џ Трамп

  Артикли попут овог јасно указују на једну заверу светских размера, све је намештено па и ово тумачење симболике бројева,намештени судогађаји да подржавају симболику бројева, За њих није проблем да изрежирају ствари попут 9.11. Ти мислиш да си паметан и да је ово шта ја радим глупост. шта ја мислим о таквима ко ти нећу да кажем, бићу толико пристојан. Ако је све у овом артиклу истина треба упозорити људе Ако је све лаж поново треба упозорити људе јер ко има интерес да направи превару оваквих размера? Ајде дај ми своју логику да ме просветли и изведе на прави пут или ућути.
 7. Задње Време

  Председник Америке, Доналд Џ Трамп

  Градња зида се представља као заштита од избеглица. А будући да никад није онако као је нам представљено то значи да ће зид бити за грађане САД. Јер Трамп каже да ће до 2020 сви гражани имати Ид и да ће бити покривена вода, небо и копно. Значи ко нема ИД неће моћи никуда из САД. Ето какав се затвор прави за непослушне грашане, фема кампови ће тек доботи своју сврху, Ко не мисли да прими жиг ѕвери боље би било да напусти САД док је време
 8. Задње Време

  Брак - заједница мушкарца и жене

  Постоје телесни болови: они служе да нас упозоре да нешто не радимо како треба и да наносимо себи штету. кад се опечемо осетимо бол и после пазимо да то више не радимо. Бол је наш чувар. Исто тако постоје и душевни болови: гнев, бес, љутња, патња, јад, туга, недостатак самопоуздања,страх, љубомора, завист. Душевни болови нас упозоравају да нешто лоше радимо и да то разара нашу душу. Када схватимо да сва наша осећања долазе од нашег погрешног суда ми тражимо начин како да престанемо погрешно да судимо и на тај начин престанемо да наносимо себи душевни бол, Патњу. Патња је учитељица живота
 9. Задње Време

  Брак - заједница мушкарца и жене

  Нажалост већина не искористи патњу као путоказ: они неће наћи славу у будућем животу
 10. Задње Време

  Брак - заједница мушкарца и жене

  Христос је учио да је заједница преча од личних интереса, зато и каже: љуби ближњега свога као самога себе. А брак је место где се човек учи животу у заједници, Ако у браку нисмо спремни да се жртвујемо за заједницу како ћемо се жртвовати за цркву?
 11. Задње Време

  Брак - заједница мушкарца и жене

  За срећан брак човек мора да жртвује своја задовољства и да му задовољство чине ствари које се тичу заједнице, Значи жртвовање за заједницу је услов срећног брака. То се данас ретко среће свако је себи пречи од заједнице.
 12. Задње Време

  Брак - заједница мушкарца и жене

  Постоје механизми за оправку ДНК спирале. Мелатонин је један од хормона неопходних за опоравак ДНК. И Овај хормон лучи хипофиза за време дубоког сна,И постоји још један начин који се дешава у цревима када се гладује. Дубок сан је неопходан и да би се оправ ио ДНК који ми на дневној бази кваримо. Другим речима ми смо реметилачки фактор у организму, ми као УМ. Зато док је ум искључен за време сна организам брзо врши поправке. И ако ми водимо неуредан живот тада се не лучи довољно мелатонина и услед недостатка сна наша ДНК све више страда услед немогућности оправке. Такву ДНК ми дамо својој деци и онда се после чудимо откуд детету рак. Зашт6о родитељи воде неуредан живот. Па стављају себе на прво место, никад им није доста ужитака и провода. А то кошта здравља Зато сам рекао да себиочлук води до свих дечијих болести а не само рака. себичлук родитеља.Ми то себи не желимода признамо, кажемо то је игра случаја и настављамо по старом. Зашто свађе у породици, зашто неслога. Себични родитељи немају заједничке интересе, свако гледа своје задовољство и то рађа свађе којима деца присуствују. Нико не жели да се жртвује за породицу, већ себе ставља на прво место.Питају ли се родитељи како је деци која живе у њиховим свађама. Њих то не занима. Мисле ако су му купили Најк патике и телефон да су му дали довољно љубави.Е па деци треба љубав и пажња а не Најк и скупи телефони. Видим покренули сте хајку на мене
 13. Задње Време

  Брак - заједница мушкарца и жене

  Јеси ли се ти када упитао какви ли су родитељи деце болесне од рака? Мислиш рак је игра случаја. Е па није то игра случаја него се не поштују закони живота које је Бог поставио. Попиј ти отров и рачунај да ћеш да преживиш. Нећеш преживети јер си радио противно закону живота. Тако је и са здрављем, Ево ти линкпрочитај мало да схватиш како функционишу закони живота.
 14. Задње Време

  Брак - заједница мушкарца и жене

  Да бих ти одговорио на питање морао сам прво да видим јеси ли способан да разумеш. Нажалост нисам стекао такав утисак
 15. Задње Време

  Брак - заједница мушкарца и жене

  А шта ти мислиш како и где су настале те ствари које су у књигма?
×