Jump to content

krrish389

Члан
  • Број садржаја

    2
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

Everything posted by krrish389

  1. Сакам да испратам е-маил со PHP кога корисникот ќе ја комплетира HTML-формата, а потоа ќе ги испраќа информациите за формуларот преку е-пошта. Сакам да го направам ова од истиот скрипта за преглед на веб-страници со дефиниција. Го најдов овој код, но пораката не беше испратена. <?php if(isset($_POST['submit'])){ $to = $_POST['email']; $subject = $_POST['name']; $message = getRequestURI(); $from = "[email protected]"; $headers = "From:" . $from; if (mail($to, $subject, $message, $headers)) { echo "Mail Sent."; } else { echo "failed"; } } ?>
×
×
  • Креирај ново...