Jump to content
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Море Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер WhatsApp Ubuntu Угаљ
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Море Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер WhatsApp Ubuntu Угаљ

Придружите се нашој ВИБЕР ГРУПИ на ЛИНКУ

krrish389

Члан
  • Број садржаја

    2
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

  1. Сакам да испратам е-маил со PHP кога корисникот ќе ја комплетира HTML-формата, а потоа ќе ги испраќа информациите за формуларот преку е-пошта. Сакам да го направам ова од истиот скрипта за преглед на веб-страници со дефиниција. Го најдов овој код, но пораката не беше испратена. <?php if(isset($_POST['submit'])){ $to = $_POST['email']; $subject = $_POST['name']; $message = getRequestURI(); $from = "zenphoto@example.com"; $headers = "From:" . $from; if (mail($to, $subject, $message, $headers)) { echo "Mail Sent."; } else { echo "failed"; } } ?>
×