Jump to content

Срндаћ

Члан
 • Број садржаја

  605
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

О Срндаћ

 • Ранг
  Ex-Ćiro
 • Рођендан 09/29/1993

Profile Information

 • Пол :
  Мушко
 • Локација :
  Београд

Скорашњи посетиоци профила

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Срндаћ

  General Ratko Mladic

  Постоји једна проблематична ствар у вези оцјене Хашког суда да се у Сребреници десио геноцид. Суд је тај закључак донио у пресуди генералу Крстићу која потом представља основ за све касније пресуде у вези геноцида ( не знам да ли та пресуда представља прецедент у смислу англосаксонског права или не, јер је Хашки трибунал творевина мијешања англосаксонског и континенталног правног система са којом нисам баш упознат ), али је, макар мени, јако чудан разлог закључивања суда. Пресуда у питању је IT-98-33-T од 02.08.2001. године у којој се, на 204. страници пресуда, у 581. пасусу наводи сљедећ
 2. До сада нису сконтали како направе нормалан систем дипломатије у великим стратегијама, па како ли тек мисле да могу смислити систем за међународно право а да ради А ово моралисање око игрица је просто фуј
 3. Полаааако бре, шала мала. Шта се одмах палиш као хепо коцкица, па та пасивна агресија, покушај ударца испод појаса Не смије се човјек мало нашалити са форумским СНС пропагандистом па то ти је.... Мислио сам да је ово слободна земља? Него небитно. У вези Рио Тинта - које су објективне, фактичке, конкретне гаранције да ће се поштовати еколошки стандарди? ( будимо реални, народ ће ућутати чим му капне први динар од те фирме, али до тада... )
 4. Некад ме забрине твоја упорност у пропагандирању и извртању, али хајд навикао сам. Нико ту није издајник, осим Мила. Прозивате Кривог што се рукује са Ђукановићем и што је дошао на манифестацију ЦАНУ, а онда ту на слици стоје и Братићка ( освједочена Српкиња ) и Бечић ( који свакако није наклоњен ДПС-у ) за које ћутите, а који свакако нису издајници у овој читавој причи. Смрди ту нешто јако. Мени је нејасна оволика жестина сукоба Кривог са једне стране и Вучића... оуууваааааај ДФ-а са друге стране.
 5. Значи Криви је издајник јер је дошао на сједницу ЦАНУ и јер се протоколарно поздравио са предсједником своје државе, али Бечић и Братићка нису?
 6. Срндаћ

  Napredna zona sumraka

  Ти си се озбиљно наложио на ову причу. Ау, идем ја онда.. само тетки да однесем лијек... у Бијељину...
 7. Срндаћ

  Napredna zona sumraka

  Пих, кад би се озбиљност мјерила дужином државности Уосталом џабе ми причаш. Рек'о сам ти, Хрватска > Бугарска. ФАЈТ МИ, ОЛД МЕН!!!
 8. Срндаћ

  Napredna zona sumraka

  "Бугарска" и "озбиљна држава" у истој реченици? Нешто си ти ту помијешао, брале Македонци су озбиљнији у прављењу ајвара него Бугари у државним стварима. И то је чињеница. ФАЈТ МИ!!!
 9. Срндаћ

  Napredna zona sumraka

  Моје најискреније исприке Говориш о бруто БДП-у, што би и било природно да је Србија макар дупло јача од Хрватска у најмању руку. Али нисмо. Једина мјера БДП-а коју просјечан грађанин треба да гледа је БДП усклађен са куповном моћи ( GDP PPP - purchasing power parity ) гдје нас Хрвати шију скоро за трећину више ( што је, како се мени чини много бољи омјер за Србију у односу на Хрватску него што је био током Југославије ). Тек када престигнемо Хрватску, и то добрано, онда се може рећи да се нешто урадило. А не... Бугарску... Изем ти земљу којој је Бугарска било какав стандард
 10. Срндаћ

  Napredna zona sumraka

  Некако ми не иде у главу да ти такав озбиљан знаш за овај класик српског интернет неба Бугарска је иначе једна од јачих држава. Вери најс Нама треба бити циљ престићи Хрватску. А на том фронту нас и дан данас шију, зар не? Него људи, шта кажете на Шапића што се утапа у СНС?
 11. If it looks stupid, but it works - it isn't stupid.
 12. Let me tell you dear brother, Allah willing, let me ask you dear brother do YOU know efendi dr Zakir Naik? Наравно да знам за легенду Али ипак поштујем његов лик ( иако не и дјело ), јер ми изгледа да је он један од ријетких примјера у јавном исламском интелектуалном животу који отворено и јавно форсира причу и дебату са другима, или макар о другима на неки пристојнији и бољи начин. Што сам старији то све више ово увиђам око себе, без обзира на тему. Али у овом случају боља је и било каква пристојна расправа него одсуство било какве расправе. За то ти и кажем - игнорише с
 13. Е сад када бисмо имали некго муслимана, или чак хоџу, имама овдје на форуму па да се поведе један разговор угодни... Критика ислама свакако може и треба да превазилази ове површне оквире, јер је главно питање основаност, легитимност накнадног откривења Истине коју је Џибријел/Гаврило донио Мухамеду. Ово око Ајшиних година, фактичких нетачности у Кур'ану и сл. су површна критика религије, јер се игноришу шири религиозни и историјски контексти. Неспорно је све то, али зец лежи у другом грму.
 14. @Lazar 12, koji li te je đin spopao, kjafire?
×
×
 • Креирај ново...