Jump to content

Heraklit

Члан
 • Број садржаја

  592
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

О Heraklit

 • Ранг
  Наш човек

Скорашњи посетиоци профила

1047 посетилаца
 1. Pa jes ono,ti muškarci su sigurno slabi kad dozvole ženetinama da budu jače od njih umesto da ne štede pruta
 2. Из тих светоотачких мисли отац Јустин Поповић, мој професор догматике, изводи логички закључак: „Створен по лику Божијем, човек је изашао из руке Божије непорочан, бестрасан, безазлен, свет, безгрешан, бесмртан“. 6) Према томе, смрт у човеку и у свету не лежи у самој природи, него је убачена у човека споља, као какав уљез. Како? Па „завистију дјавољеју смерт вниде в мир“ (завишћу ђаволовом уђе смрт у свет“) – вели премудри Соломон (Прем.2,24). А зашто? Па као „плата за грех“ објашњава апостол Павле (Рим.5,12). Дакле, ако је веровати Светом Писму, смрт не лежи у творевини због њеног порекл
 3. A to si pročitala gde?U trećem oku?
 4. Al nikako da nam kažete šta je pad i koje su njegove posledice ako je evolucija tačna?I drugo što bi nas Bog spašavao od smrti kad bez nje ne bi ni mogao da nas stvori?Ajmo evulotalibani kad već maltertirate popa sa dinom da čujemo vas prepametne sledbenike teorije mutanata.Da vas čujem ...nadam se da ovaj kengurko neće da odgovara,tj da beži od odgovora ko onomad na onoj temi o preegzistenciji Isusa Hrista
 5. Divim se tvojoj maštovitosti ali Heraklit nije svemoćan,sveznajući i sveprisutni tako da si malo omašio sa analogijom ove bajkovite pričice.
 6. Svaku jaku ženu bi testiro tako što bi bacio džak od 50 kila na nju pa ako preživi,jes jaka
 7. Ne verujem da bi odlazio iz zemlje al ako bi izgubio parlamentarne recimo sigurno bi raspisao i predsedničke i bio bi zbačen s vlasti e sad da li bi posle bio precesuiran,ja lično čisto sumnjam.
 8. Ja reko će mi dostaviš šta je pronađeno a ne da mi objašnjavaš nešto što već znam.Znam ja da je vama dovoljno da nađete parčence kosti i da iz njega iznikne neka imaginacija od bića ili recimo i da ne nađete ništa vi opet crtate i rekonstrušete nekog zajedničkog pretka,bez ijednog jedinog dokaza.Toliko o tome ko je ovde prilično glup.Ali divim se vašoj evulotalibanskoj maštovitosti.
×
×
 • Креирај ново...