Jump to content

Милошшш

Члан
 • Број садржаја

  388
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

3 Пратилаца

О Милошшш

 • Ранг
  То је болан за'ебано

Скорашњи посетиоци профила

9971 посетилаца
 1. Милошшш

  Слике форумаша

  "Shine on you crazy diamond" slika sa dragim ljudima
 2. Ozbiljno? Mislio sam da je u prelesti, grešna mi duša. Oprosti @Tumaralo.
 3. Pa hoćemo li da pričamo šta sekte propovedaju. U današnje vreme sve izgleda može, samo to nije Pravoslavlje. Mislio sam da ne moram da napominjem "ne možeš ako se izdaješ za Hrišćanina" (podrazumevam Pravoslavnog pošto su ostali otpali od Crkve). Ali izgleda da moram. A da imaš pravo- imaš, brate, ko ti brani.
 4. Netačno, Hrišćanin ne može. A na ličnom planu, ti ne moraš da rađaš decu, ali ne možeš to da propovedaš.
 5. Ljudi dajte da ga kažemo Crkvi, pa ako se ne pokaje da nam bude kao carinik hehee
 6. Ako Gospod neće graditi dom, uzalud se muče koji ga grade; ako neće Gospod čuvati grad, uzalud ne spava stražar. Uzalud ranite, kasno ležete, jedete hleb umorni; milom svom On daje san. Evo nasledstva od Gospoda: deca, porod je dar od Njega. Šta su strele u ruci jakome, to su sinovi mladi. Blago čoveku koji je njima napunio tul svoj! Neće se osramotiti kad se stanu razgovarati s neprijateljima na vratima.
 7. Da, samo bih rekao "u patološkom strahu". Imam utisak da bi pojedini da im odmah sve bude jasno, a oni da se ne menjaju. A i zašto bi kad ego kaže da za tim nema potrebe.
 8. Napredovao si u beloga, svaka čast. Ma jok brate, pusti to, ne mogu više
 9. Tumaraj brate još malo a meni praštaj što ne mogu da te razumem
 10. Ovo je opet ljudska logika, pre svega pogrešna, a stavlja se u usta Gospodu. Ne treba tumačiti Sveto Pismo bez pomoći Svetih otaca, jer je za to potrebno imati dar Svetog Duha, koji mi nemamo. Ali zato postoje napisana tumačenja, pa izvoli.
×
×
 • Креирај ново...