Jump to content
Quora StumbleUpon Banana Lime Leaf vKontakte Sky Blueberry Slack Watermelon Chocolate Steam Black Facebook Tumblr
Quora StumbleUpon Banana Lime Leaf vKontakte Sky Blueberry Slack Watermelon Chocolate Steam Black Facebook Tumblr

Придружите се нашој ВИБЕР ГРУПИ на ЛИНКУ

Никола Крушић

Члан
 • Број садржаја

  57
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

1 Пратилац

О Никола Крушић

 • Ранг
  Круле
 • Рођендан 04/02/1985

Profile Information

 • Пол :
  Мушко
 • Локација :
  Београд

Contact Methods

 • Instagram
  nikola.krusic
 • Crkva.net
  https://crkva.net/?ref=Krule

Скорашњи посетиоци профила

260 посетилаца
 1. Могуће да је домен истекао, дешавају се такве ствари. Битније је дати гладнима, него домен плаћати реално С’ вером у Бога! За крст часни и слободу златну!
 2. Ево на пример http://narodnekuhinjekim.com/ С’ вером у Бога! За крст часни и слободу златну!
 3. Ма треба мало потражити. Има сигурно и код нас да се скупља помоћ у динарима рачун. Погледаћу по сајтовима СПЦ па ћу јавити ако нађем нешто. С’ вером у Бога! За крст часни и слободу златну!
 4. Никола Крушић

  Linux

  sudo mount /run/media/korisnik/IME_USB -o remount,rw Ово се мени дешава, и ја овако радим, али трајно решење не знам С’ вером у Бога! За крст часни и слободу златну!
 5. Никола Крушић

  Linux

  Ако неко користи Федору или хоће исту да испроба, препоручујем Федору 29 изашла скоро, сваке похвале. Користим овај систем већ 9 година, ово је међу убедљиво најбољим верзијама. https://getfedora.org/
 6. Ја уопште не разумем ово што радите [emoji1] Има ли ико овде ко је за то да се скупимо негде да се видимо УЖИВО. Попијемо пиће поразговарамо... Или сви само чекате као запете пушке на тастатури... Ја сам вољан платити 20 пића за људе који хоће да изађу напоље и да се упознају уживо. С’ вером у Бога! За крст часни и слободу златну!
 7. Јел могуће да оде тема у заборав [emoji1] С’ вером у Бога! За крст часни и слободу златну!
 8. Никола Крушић

  Linux

  Пробај dpkg -i ime_fajla.deb Са вером у Бога За крст часни и слободу златну!
 9. Никола Крушић

  Linux

  Минт не користим на жалост. Али што се пасворда тиче пробај следеће: Отвориш терминал Укуцаш sudo su Пасворд твој обичан Ако се улогује, куцај su - Тад си рут налог и можеш да мењаш и инсталираш шта хоћеш. Са вером у Бога За крст часни и слободу златну!
 10. Гладни смо само неба Хлеба небеског Земља нема све што нам треба Сити смо пролазног Sent from my iPhone using Pouke.org
 11. Никола Крушић

  Linux

  Ма да, па Ред Хет је одавно направио софтверску виртуелизацију, што је буквално клауд уствари. Само што ценим да ИБМ неће то користити за крајње обичне кориснике, већ као и до сад за велике играче. Фирме, компаније... Ускоро неће бити више, дај ми офис да инстал где ми је крек, јел имаш лиценцу... Него улогујеш се лепо и ту ти је све на вебу. Са вером у Бога За крст часни и слободу златну!
 12. Никола Крушић

  Linux

  Од овога ће ИБМ постати дефинитивни гигант... Они већ користе Ред Хет за своје мејнфрејм рачунаре, а сад су и власници свега тога. Буквално са овим могу да се приближе гуглу и да доминирају клауд тржиштем Са вером у Бога За крст часни и слободу златну!
 13. Веџбај онда лепо писаније [emoji23] Са вером у Бога За крст часни и слободу златну!
 14. Ја сам тада на Острогу, али 02. Децембра се видимо. Боже здравља. Са вером у Бога За крст часни и слободу златну!
×
×
 • Create New...