Jump to content

Никола Крушић

Члан
 • Број садржаја

  63
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

О Никола Крушић

 • Ранг
  Круле

Profile Information

 • Пол :
  Небитно

Скорашњи посетиоци профила

713 посетилаца
 1. Не занима мене ко је шта урадио и због чега... Нити ћу ја да браним било коме било шта и да затварам врата своја... Ја сам нашао место где су врата отворена и тамо улазим. Богу Хвала.
 2. Ја све време идем на Литургију, од кад је кренуло ово све, из моје парохијске су ме свештеници у првим данима вратили, тамо више не идем... Нашао сам Цркву пуну верног народа и свештеника Слава Богу. За Васкрс ће бити исто, само ће бити отежано да се дође до Цркве.
 3. Ово је моја прича, Крулетова прича. Одлучио сам после дуже времена да је поделим са људима ? Био сам некада човек који је пушио и пио и то баш баш доста, и покушавао при томе да решим животна питања о којима размишљају сви људи. Између осталог покушавао сам да пушим и пијем што мање... Сви ти покушаји моји условили су пушење још више ( дошло је до три кутије дневно ), и још више алкохола ( будио сам се токсикован од алкохола )... Затим долазе лекови за смирење и наравно свима позната “лака дрога” која се метне у чибук па... То све ме је на крају сурвало у толику
 4. Можда и треба да буде изборни, што би се рекло, свако има своју слободну вољу. А можда и грешим, можда овакве ствари баш треба да буду обавезне. Мени је рецимо у сваком случају битно да то увек има понуђено, па ће неки приступити, неки овако, неки онако, али понуђено је па изволите, добродошли сте увек.
 5. Неопходна нам је веронаука сад више него икада, јер смо прегрмели "онај" период који нас је толико одвојио. Мада мислим да треба да се задржи овакво име генерално, јер ово катихизис, религиологија може буквално да препадне и родитеље, да не говорим о деци која чују овакве речи. Веронаука је онако све ту близу, певљиво, једном речју лепо.
 6. Могуће да је домен истекао, дешавају се такве ствари. Битније је дати гладнима, него домен плаћати реално С’ вером у Бога! За крст часни и слободу златну!
 7. Ево на пример http://narodnekuhinjekim.com/ С’ вером у Бога! За крст часни и слободу златну!
 8. Ма треба мало потражити. Има сигурно и код нас да се скупља помоћ у динарима рачун. Погледаћу по сајтовима СПЦ па ћу јавити ако нађем нешто. С’ вером у Бога! За крст часни и слободу златну!
 9. Никола Крушић

  Linux

  sudo mount /run/media/korisnik/IME_USB -o remount,rw Ово се мени дешава, и ја овако радим, али трајно решење не знам С’ вером у Бога! За крст часни и слободу златну!
 10. Никола Крушић

  Linux

  Ако неко користи Федору или хоће исту да испроба, препоручујем Федору 29 изашла скоро, сваке похвале. Користим овај систем већ 9 година, ово је међу убедљиво најбољим верзијама. https://getfedora.org/
 11. Ја уопште не разумем ово што радите [emoji1] Има ли ико овде ко је за то да се скупимо негде да се видимо УЖИВО. Попијемо пиће поразговарамо... Или сви само чекате као запете пушке на тастатури... Ја сам вољан платити 20 пића за људе који хоће да изађу напоље и да се упознају уживо. С’ вером у Бога! За крст часни и слободу златну!
 12. Јел могуће да оде тема у заборав [emoji1] С’ вером у Бога! За крст часни и слободу златну!
 13. Никола Крушић

  Linux

  Пробај dpkg -i ime_fajla.deb Са вером у Бога За крст часни и слободу златну!
 14. Никола Крушић

  Linux

  Минт не користим на жалост. Али што се пасворда тиче пробај следеће: Отвориш терминал Укуцаш sudo su Пасворд твој обичан Ако се улогује, куцај su - Тад си рут налог и можеш да мењаш и инсталираш шта хоћеш. Са вером у Бога За крст часни и слободу златну!
×
×
 • Креирај ново...