Jump to content

farisejski.bukvojed

Члан
 • Број садржаја

  1062
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

 • Број дана (победа)

  1

Репутација активности

 1. Не свиђа ми се
  farisejski.bukvojed је реаговао/ла на RYLAH за нови статус , Брисање последње теме човека који нема везе са СПЦ, након што је дан и по тровала фор   
  Брисање последње теме човека који нема везе са СПЦ, након што је дан и по тровала форумаше, је закаснело и непоштено. Ред је било да се види и шта имају да кажу они који се са изнетим тровањима и лажима не слажу. Овако испада да је тема повучена након што је неко коначно сконтао да баш и није нормално да се на форуму СПЦ стално напуцава епископ који се тренутно бори за опстанак Цркве у Црној Гори. 
 2. Хахаха
  farisejski.bukvojed је реаговао/ла на Родољуб Лазић за нови статус , Занимљива је ситуација са овим лајковима и дислајковима. Сведоци смо да су Ђуровић и   
  Занимљива је ситуација са овим лајковима и дислајковима. Сведоци смо да су Ђуровић и његови "војници" направили од форума једну врсту логора у коме су прогањали и дисциплиновали чланове који се са њима не слажу, између осталим и лупањем дислајкова. Очито је дара превршила меру и терор је дозлогрдио. То се види и по томе што су "инакомислећи" почели да стављају дислајкове на поруке Ђуровића и његових војника. Што је, рекао бих, и добар и легитиман чин супротстављања и изношења незадовољства.
 3. Свиђа ми се
  farisejski.bukvojed је реаговао/ла на Veliki Marko за нови статус , Ограничен интелект и неограничен интернет,комбинација која растура.   
  Ограничен интелект и неограничен интернет,комбинација која растура.
×
×
 • Креирај ново...