Jump to content

farisejski.bukvojed

Члан
 • Број садржаја

  1062
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

 • Број дана (победа)

  1

Репутација активности

 1. Волим
  farisejski.bukvojed је реаговао/ла на Trifke у Moram babu da klepim letvom po glavi. Rekao o.Rafailo da tako treba kad vas neko pita   
  Anika,
  na žalost ima jako puno loših a među njima je i o. Rafailo. Najgore je kod njega što je počeo da uči a nije naučio a što je još gore i ne želi da uči. Zalepio se za jednog čoveka i samo njegove knjige čita i preporučuje. Nije stvar u strogosti. Ako ti treba strogost onda čitaš Sv Pismo i bićeš pokarana samo tako kada se nađeš ispred Božjeg zakona. Problem je kako rešiti to stanje kada si ukoren i to je ono što o Rafailo ne zna. Ja ne govorim  ništa loše p njegovom karakteru. On je čovek kao i svi drugi sa vrlinama i manama. Problem je što nenaučen uči i zato je slep i slepe vodi. 
  Veruje da je taj tvoj prijatelj dobar monah. Ne kažem ja da ih nema ali su prava retkost. Ovde gde jesam je bio jedan takav "duhovnik" koji je svašta propovedao i svakojake terete tovario ljudima a sam nije hteo ni 10% od toga da ponese. 
  Najbolje ćeš prepoznati da je neko lažni duhovnik kada ti ne ukazuje na Hrista i na ono što je Hristos učinio za tebe u onome što ti govori. 
  Aristarh
  Sv Pismo je jasno da svi koji su kršteni su sveti. Tako apostoli počinju sve svoje poslanice. Svetima koji su ... Pred pričešće se kaže Svetinje svetima. Nas svete ne čini ono što mi možemo da učinimo već ono što je Hristos učinio za nas. Mi ćemo uvek biti ne čak ni uzaludne sluge već nikakve sluge. 
  Srđane 
  kod Anike sam naveo ono što je najbitnije. Imalo bi se puno toga reći u detalje šta ne valja kod njega ali to i sam možeš pohvatati ako ga slušaš. 
   
 2. Свиђа ми се
  farisejski.bukvojed је реаговао/ла на Trifke у Црногорске мим странице-посебно МОП-ко год неким чудом још није запратио нека то учин   
  Panarete,
  samo da te podsetim:
  1Cor 6:9 Ili ne znate da nepravednici neće naslediti carstvo Božije? Ne varajte se: ni kurvari, ni idolopoklonici, ni preljubočinci, ni adžuvani, ni muželožnici,
  1Cor 6:10 Ni lupeži, ni lakomci, ni pijanice, ni kavgadžije, ni hajduci, carstvo Božije neće naslediti.
   
 3. Не свиђа ми се
  farisejski.bukvojed је реаговао/ла на بسم الله الرحمن الرحيم у Занимљива је ситуација са овим лајковима и дислајковима. Сведоци смо да су Ђуровић и   
  Ћосави бијели маг и његови ботови открили су се тиме да би радо признали аутокефалију својој "македонској браћи", с њима не треба расправљати уопште.
×
×
 • Креирај ново...