Jump to content

Просечан србенда

Члан
 • Број садржаја

  1880
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

 • Број дана (победа)

  2

Последњи трофеј

Просечан србенда је имао/ла садржај са највише реакција!

1 Пратилац

Скорашњи посетиоци профила

1728 посетилаца

Просечан србенда's Achievements

Дуго је са нама

Дуго је са нама (7/9)

2.1k

Форумска репутација

 1. Ништа друго није могло ни да се очекује од назадњачке власти осим да перући руке оптуже претходну власт за све у вези РТ а народ да покушају да преваре Facebook WWW.FACEBOOK.COM Boris Malagurski 13 ч. · Potvrđeno je da je način na koji je ukinuta uredba o Rio Tintovom projektu “Jadar” PREDIZBORNA PREVARA — Prostorni plan “Jadar” ukinut je na pravno neispravan način, jer Ministarstvo ekologije prethodno nije ukinulo rešenje koje je osnov za donošenje uredbe. Tako Vlada Srbije omogućava Rio Tintu da sutra odluku o ukidanju ospori i reaktivira prostorni plan, a Rio Tinto je već najavio da će se baviti pravnim osnovom za ukidanje — kao po scenariju. Vlasti, dakle, pripremaju teren za tužbu Rio Tinta protiv Srbije kako bi bili “primorani” da “popuste”, odnosno direktno rade protiv interesa građana Srbije, a u korist britansko-australijske kompanije. Verovatno vlast i Rio Tinto misle da su mnogo pametni, a mi mnogo glupi, ali prevarili su se. U četvrtak u 19h je protest ispred Predsedništva, sa dva zahteva: Da se ukine uredba o Prostornom planu na pravno ispravan način i da se uvede moratorijum na iskopavanje litijuma! NEMA
 2. Ајде не лупај глупости, рекао сам чињенице о ближој историји Енглеске, дакле средњи век. Нисмо тема ми а то ко смо и шта смо постоје генетска истраживања. Чињеница је да је Британија била православна и да је на силу покорена и покатоличена. Нормани су уништавали и св.мошти и храмове, убијали све који су пружали отпор итд. То су чињенице и то су радили и Абориџинима и свуда где су ширили свој колонијализам. Помири се са чињеницама а можемо само да жалимо за народима попут Абориџинског, које су уништавали јер њихова знања и културе одоше у неповрат.
 3. Данашњи Енглези су у главном мешавина дивљих полупаганских норманских племена и некадашњих православних англосаксонаца. Покорени су по благослову римокатоличког папе и то брзо после велике шизме. Нормани су изменили и језик и културу том старом православном народу па сад имамо ово што имамо и у Аустралији.
 4. Ноле је Србија! А ти ли се осећаш на другосрбијанство? Како смеш вођи да противречиш?
 5. Чуо сам на хепи тв да Новак има дипломатски пасош и зато је све у вези ових дешавања на знатно вишем нивоу и зато Вучић има право што се јавно меша у све то.
 6. Изгледа да овде имамамо огроман проблем, А.Вучић се не слаже са @Bilbija и обрнуто! Ја сам просто у недоумици шта и како даље?
 7. Не разумем италијанску патетику и глупости
 8. Ваљда ће се утврдити да је у питању грешка приликом попуњавања папирологије.
 9. Брате лепо си написао, ја не познајем толико добро св. Писмо али, сигурно се нисам добро ни изразио али сам говорио о суштини да човек и као роб, уз Христа може да буде духовно слободан.
 10. Хришћанство укида духовно робовање а не друштвено или робовање из политичких мотива, то ти очигледно мешаш.
 11. NOVAČE, CELA AUSTRALIJA TI SE IZVINJAVA: Član parlamenta objavio snimak - Ovo je SRAMOTA cele nacije! MONDO.RS Sve je više ljudi na Novakovoj strani.
×
×
 • Креирај ново...