Jump to content

Просечан србенда

Члан
 • Број садржаја

  1589
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

1 Пратилац

О Просечан србенда

Скорашњи посетиоци профила

1351 посетилаца
 1. Брате неформално значи да смо под контролом НАТО-а и њихова марионета а да они немају никакву војно одбрамбену обавезу према нама. Не знам зашто стално у контекст мог писања уводиш забрану уласка милогорцима? Ја сам рекао ако би кренуо погром, а то не значи да би узрок или повод био баналан попут ове помињане забране већ нека много сложенија прилика или повод за то, наравно испланиран с њиховим газдама.
 2. Жива истина брате. Како би могли да их заштитимо? Једино ми пада на памет нека тајна операција наших специјалних јединица, да команда НАТО-а смештена у нашем генералштабу не зна за то, али то је само теорија.
 3. И могли би да нам запрже, ти си поменуо о заштити Срба у ЦГ. Када би кренуо неки прогром исто као на КиМ 99 г. Ако би се умешали тамо, имали би посао са НАТО пактом. Ма уосталом причајте шта хоћете, величајте Вучића ако вам је тако лакше да живите па макар и у лажи.
 4. Ма забрањуј бре, ја сам само прокоментарисао Билбијину тврдњу да је НАТО тобож одбрамени савез. А можда стварно некад поново напујдају терористе на нас, никад се не зна.
 5. Каква црна неутралност, твој Вучић и његов Бата су све то бацили под ноге, потпусивањем задњег споразума. Ми смо неформално чланови НАТО-а NATO, SOFA, IPAP i NSPO – da se Srbi ne osve(s)te - WWW.POLITIKA.RS „Drž’te lopova”, stari je prevarantski manir, poznat na svim meridijanima. Ali se mora... Зато сви страни пријатељи толеришу Вучићеве акробације, може он да прича шта хоће али посао им је 99% завршио.
 6. Јесте ти си живео у Италији па не знаш да је НАТО напао и бомбардовао СР. Југославију, исту ту ЦГ и Србију. Обучавао и наоружавао терористе у Албанији а гинули су и њихови командоси.
 7. Не знам само како смо ми то јачи од њих? Па они су у НАТО-у дакле и те како могу да нам запрже чорбу. Док ми глумимо неутралност а у ствари смо на ледини и окупирани пропадамо. Да поменем да је препаметни керамичар Бата Гашићје пре пар година потписао споразум којим се Србија обавезује да НАТО трупе могу да користе наше објекте и не сметано пролазе овуда а вероватно могу да манипулишу и нашим наоружањем, дакле обичне смо марионете а они немају никакве обавезе да нас штите од могућег непријатеља. Ми би гледали у Русе али са њима немамо никаккве војне споразуме те нису ни обавезни да помогн
 8. Нисам самоубица него треба коначно да се покаже доследна дипломатија и политика и то не значи рат него да се покажу све канџе и трагови, да им мало испипаш пулс , исто то и они нама раде. А знаш колко милогорце боли то што би им било забрењено да долазе овамо? Они врше политику која се од њих тражи и биће награђени. Реаговао бих како сам горе и написао. Нисам болећив него нема вајде од квази политике А. Вулина-Јулина
 9. Па ако би забранио милогорцима онда бих и европејцима
 10. Занимљиво је да су творци резолуције увек добродошли и важни стратешки партнери чак а гле црногорци су сад непријатељи и непожељни.
 11. Као по обичају, режими са територија бивше СФРЈ оштре канџе једни на другима док народ страда а Европска и Америчка бирократија им је пријатељска
 12. Нисам мислио на тебе него као коментар на то шта се писало овде, Мирко ваљда.
 13. Ма не уопште не избегаваш... пријатно ти са твојом темом.
 14. Не прави се сад да то није тема, све си то ти писао а овим одговором си опет избегао да се суочиш са својим промашеним учењем. Хришћанин антинаталиста је сигурно или ћакнут или у великој заблуди, док атеисти и онако могу како хоће.
 15. Ипак се надам да он само тролује:)
×
×
 • Креирај ново...