Jump to content

CutieBub

Члан
 • Број садржаја

  232
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

О CutieBub

 • Ранг
  Интересује се

Profile Information

 • Пол :
  Женско

Скорашњи посетиоци профила

920 посетилаца
 1. Главу горе девојко!

  56592036_2431369593548711_6309927752396963840_n.jpg?_nc_cat=101&_nc_ht=scontent.fbeg2-1.fna&oh=fe1966a746e36a59604050d32655d33d&oe=5D40BF2C

 2. Пошто сам једино кажњена ја, дозволите ми да се у последњој поруци представим. Зовем се Александра, по струци сам дипломирани филолог и професор енглеског језика. Професионално се бавим превођењем стручних текстова и програмирањем у Јаваскрипту, Ангулару и Реакту, нажалост је морало да се поради и на преквалификацији, с обзиром на то да радим од куће. А од куће радим јер болујем од фридрајхове атаксије, а од прошле године ми је дијагностикована и мултипла склероза, дакле све боље од бољег. Са те стране су ме болели ваши коментари о удаји, момцима, изласцима напоље, шетњама и слични, јер сам ја особа која никад неће шетати, никад се неће удати, никад неће имати сексуалне односе, никад неће имати децу, чак ће добро и бити ако доживим 35. Оца сам изгубила као мала, мајка ми у служби не напредује јер одбија да буде и ДС и СНС, ја срећом због странаца зарађујем доста. Али добро, нисте могли знати, а ја ничије сажаљење никад нисам тражила нити тражим. Драго ми је било разговарати са вама и извините на овом последњем. Само да напишем да, иако је пролеће, ипак нећу изаћи напоље, бар не сама. Свако добро, Александра
 3. Само да се јавим овом, највероватније последњом поруком на форуму, пошто сам стављена на администраторско одобравање. Ако уопште и буде објављена. Немојте ме цитирати јер је узалудно, поруке ми не излазе. Желим срећну револуционарну правду форуму. Свако добро.
 4. Ево, да ли ова ћурчица Ана која није у стању три просто-проширене повезане реченице да напише о некој апстрактној идеји, на пример политичкој, "затрпава форум"? Овде је лично "Поуке.орг Инфо" написао да је такав начин писања на теми легитиман, дакле на моје питање да ли је у реду затрпавати тему твитовима и новинским чланцима кроз десетине везаних порука и одговор је био: да.
 5. Пустите Ви то, ја од почетка подсећам и да је Велики Пост и позивам на смирење, а од дежурне екипе добијам увреде, етикете, подметања, лепе ми Вучића на чело и извргавају ме руглу као СНС-овског "бота" и "сендвичара" а уопште немам никакве везе са СНС! И њих нико да опомене ни на Пост ни на манире. Чак сам и позиве да према мени не треба примењивати хришћанску етику и два пута сексуалне алузије добила, где се Милан Ракић на све то смеје, дели лајкове и смајлиће, залеже за оне који бацају те простачке увреде ("узидали су темеље овог сајта", вели) и ствара утисак да се ради о толерантном добричини, а овамо испод жита се намерно даје зелено светло форумским провокаторима да процоцирају људе да узврате истим речником и буду кажњени, за 10 везаних анти-СНС порука кроз 100 страна се добија форумска репутација, а за 5 везаних који су афирмативни за СНС форумске казне. Или скидајте име "СПЦ" са имена сајта и престављајте се као гласило "5 милиона", или гарантујте политичку неутралност. Ком је уопште идиоту и пало на памет да на православном форуму отвара тему где ће рекламирати протесте "5 милиона" и да ове странице користи како би више људи довукао на суботње протесте? Подсећам да се ова тема доскора звала "Критика СНС и режима Александра Вућића", претпостављам да се некоме упалила сијалица шта се на форуму ради чим је име промењено, али је дух теме остао исти: блоговање и ретвитовање за "5 милиона" и шиканирање свакога ко се на тему јави са критичким ставом. Још нико се није извукао без етикете да "ради за СНС", да је "бот" и да му неки петомилиЈонашки кретен није бацио "сендвич".
 6. А ви сте, господине, један најобичнији неписмени кретен. @Милан Ракић, ако је ово истина, прекардашили сте и Ви лично и Ваш начин управљања форумом и обећавам Вам да ћу већ колико данас о томе шта овде радите и за какве политичке активности користите сајт који је гласило СПЦ, обавестити информативну службу СПЦ и информативну службу београдско-карловачке архиепископије, са навођењем и Вашег имена и линкова ка темама које отварате, и порукама у којима су други чланови форума вређани као "сендвичари" и "ботови" које сте лајковали, дакле допустили. Зар и ово да буде место где ће маргиналне политичке групе захваљујући људима изнутра да освајају медије, а "објективност" бране тако што једној страни потурају мегафон, а другој запушавају уста?
 7. Ако је ово истина, онда "петомилиЈонашко" лудило нема граница. @Поуке.орг инфо Да ли је ово истина? Ако је и од човека који отвара теме у којима се Радована Караџић назива "vočićem koji se pripušta na kravu da je, klinačkim rečnikom, „napali“" и брише одговоре на то кад му се упути питање да ли је нормалан, много је.
 8. Као филолог сам склона одбацивању грчког суфикса -ос у номинативу у случајевима када се губи у осталим падежима (нпр. није "Христоса" него Христа, "Христосу" него Христу итд.) и добила сам вишеструку потрврду од свештеника и теолога да у томе нема ничег погрешног, а томе нас уче и речници српског језика где стоји да су Христос и Христ дублети. Тако да ако су лагали мене, лажем и ја сад. Уосталом, имамо и теолога Лазара Нешића да потврди или демантује... Да се мало макне од језичарења и сексуалних алузија, а проговори о ономе у чему је стручан. :) (Иначе си толико духовит, љуби те Авокадо, само мораш још да се потрудиш да пропаднеш до тог нивоа :) )
 9. Не кукам и не кмечим него хладно и индиферентно наводим: на овој теми су ме извређали због критике "5 милиона". На личној основи. Подсмевањем, вређањем, шиканирањем, лепљењем етикета, позивима на непримењивање хришћанске етике, сексуалним алузијама и у прва четири наведена кроз последњих пар страница предњачиш ти. То су чињенице, а ако ти шта значи, уопште ме не узнемиравају јер, понављам, сматрам да тиме вређате себе, а не мене. Довољно сам хришћански свесна да себи не допустим да се сведем на такав вид понашања када имам времена да промислим пре него што нешто напишем, а још сам и на православном форуму, па још и пишемо у време поста. И немој мене жалити (зашто уопште људи измишљају да им је тобож "жао" а заправо се ради о гађењу), само себе погледај у виртуелно огледало и замисли се мало над одразом. Ја сам та којој је жао, јер сам ти приступила искрено и са позитивним очекивањима, а наишла на оно са орахом. Ја сам за тебе од самог старта "бот", измишљена личност коју глуми неки члан СНС за сендвич и која не заслужује ништа друго осим ругања и подсмеха.
 10. И извини ако сам нешто прескочила, читала сам до 50% па сам одустала и на крају ти одговорила на исти начин као и ти мени до тада и до тих 50% у последњој, само што се ја тиме не поносим већ ме је због тога срамота. А писала сам ти лепо, разговетно, исцрпно, људски и, што је најважније, са поштовањем и то искреним, ако се можда сећаш. На то сам од тебе добила оно што се и не помиње, најгоре блато најбесмисленијег интернет препуцавања којим ниси рекао ништа осим тога да те и не занима о чему се прича, него само оно шта ти можеш да напишеш у дискусији са сопственом пројекцијом. Чак сам покушала да те испровоцирам ударима на его, да тобож ниси успео да схватиш шта пишем не би ли се тргао и показао трачак добре воље, па и на морал, али не вреди.
 11. Прво ми на моју прву поруку одговори, али људски, као човек а не као трол. До тад се заиста једно од нас двоје бламира и то жестоко, а да тога није ни најмање свестан.
 12. Нема га @Милан Ракић да ово лајкује и да понови колико сте врстан теолог и да је боље да на Ваше увреде, шиканирање, чак и сексуалне алузије не одговарам истом мером јер сте своје импозантно теолошко знање уградили у темеље овог форума. Скидам Вам капу, Лазаре Нешићу, на начину на који успевате да у време поста шамарате Христа у свом ближњем, а други Вам се још на томе и диве. Познато је да је Христ волео ругање, шиканирање и да је чак и поручио да ће се највећима у Оном Царству назвати они који су позвали да у случају политичког неслагања више не треба примењивати хришћанску етику (Ваше речи упућене мени, са којима су се сви тренутно затечени на теми сложили).
 13. Против чега? На основу чега сматраш себе едукованим? На основу тога што полемишеш са полу-реченицама и расправљаш се са "страшилом" (или "човеком од сламе", како год желео да преведеш strawman fallacy? Да си чуо си за реторичко друго лице и моју молбу да покушаш да разумеш оно што пишем, уместо што се играш са цепкањем цитата и одговарањем на полу-реченице, ,схватио би да то уопште није било теби упућено, а ако ти није јасно, могао си да питаш па бих ти рекла уместо што изиграваш увређену сеоску младу. Дакле, за неоптерећене потребом да укључе мозак док читају шта им неко пише у личном обраћању: није се односило на тебе, лажи нема, нико не лаже као Вучић, али неко од нас двоје се заиста понаша као да је покварен као шупаљ зуб. Али с обзиром на то коме сам је упутила, нажалост, протраћена. Мета је промашена, а гађала сам мозак и осећај морала. Да, лупим етикете људима са теме, говорим да су "ботови", бацам им сексуалне алузије и алудирам да се због писања на теми баве послом нечаснијим од проституције. Опс, не, не радим ништа од тога, већ сам ја на том крају где се завршавају ваши одводи ваших стања у глави и, понављам, апсолутне интелектуалне немогућности да водите артикулисан дијалог о политици без потезања за увредама и личним дисквалификацијама и ту посебно мислим на тебе лично, јер ме упорно клеветаш да сам СНС, поредиш ме са Вучићем, бацаш ми "сендвиче" и на друге начине показујеш сопствену инфериорност. Не знам да ли си свестан да тиме не вређаш (и не вређате) мене, него да 1. вређате себе и 2. бежите од дискусије и показујете се неспособним за њу. Управо о томе говорим. Апсолутно си неспособан да покажеш да схваташ, као прво, шта те уопште питам, а друго, шта говорим, а затим да напишеш одговор на поенту. Напротив, одговараш на полу-реченице, изврћеш написано, поенту игноришеш, а вређаш. И, што је најгоре, чини ми се да је то твој максимум, да заиста не можеш више и боље од тога и због тога ми је жао. Као када разбијеш орах који споља делује једро и здраво, а изнутра трулеж. Упуштајући се уопште у разговор са тобом, мислила сам да се обраћам моралном човеку и интелектуалцу. Пронашла сам човека који ми баца "сендвиче", а у недостатку одговора на поенту баца "петомилиЈонашки" хумор са твитера да би скупљао лајкове.

Све поруке на форуму, осим званичних саопштења Српске Православне Цркве, су искључиво лична мишљења чланова форума 'Живе Речи Утехе' и уредништво не сноси никакву материјалну и кривичну одговорност услед погрешних информација. Објављивање информација са сајта у некомерцијалне сврхе могуће је само уз навођење URL адресе дискусије. За све друге видове дистрибуције потребно је имати изричиту дозволу администратора Поука.орг и/или аутора порука.  Коментари се на сајту Поуке.орг објављују у реалном времену и Администрација се не може сматрати одговорним за написано.  Забрањен је говор мржње, псовање, вређање и клеветање. Такав садржај ће бити избрисан чим буде примећен, а аутори могу бити пријављени надлежним институцијама. Чланови имају опцију пријављивања недоличних порука, те непримерен садржај могу пријавити Администрацији. Такође, ако имате проблема са регистрацијом или заборављеном шифром за сајтове Поуке.орг и Црква.нет, пошаљите нам поруку у контакт форми да Вам помогнемо у решавању проблема.

×
×
 • Креирај ново...