Jump to content

dragana.mihic

Члан
 • Број садржаја

  14
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

Posts posted by dragana.mihic

 1. пре 45 минута, ninaana рече

  Da li ste probali da posetite još neki profil sem mog? :smeh1:

  Зашто сте се окомили на мене?

   

  пре 26 минута, Брада рече

  Погледајте сајт Православна породица, има доста корисних и занимљивих текстова, који могу бити од помоћи. Неозбиљно би било да вам даје савете неко ко још није постао родитељ, није имао прилику да васпитава децу или вас не схвата озбиљно. 

   

  Хвала Вам, погледаћу!

 2. пре 2 минута, Precious рече

  Не знам шта да ти кажем, видиш да нам се и цео хришћански форум смеје што се залажемо за хришћански морал, како ли би то тек други схватили. 

  Не знам шта да кажем, заиста. Очекивала сам озбиљност и корисну помоћ.

 3. пре 4 минута, Precious рече
  пре 16 минута, dragana.mihic рече

   

  Не може. Може али да се само држе за руке. Ако се воле нек се узму, али очигледно се не воле толико, дакле и том логиком долазимо да је блуд у питању. 

  Па како би ти поступио радије, да ли да јој изричито забраним, или да им евентуално дозволим да се љубе?

  Још увек ни не знам да ли има дечка, али никада је нисам претерано верски васпитавала, можда је ту моја грешка. Верујем да је добра особа, али то није гарант да не почини грех.

  Мада, и ја сам починила грех и имала секс пре брака.

 4. пре 3 минута, Precious рече

  Ако бих провалио да то дете да је у блудној вези

  Како би одредио блудну везу? Да ли веза пре брака може да не буде блудна? Можда постоји неки компромис за моју ћерку.

 5. Баш сте се расписали, мој одговор мало касни јер сам имала неке обавезе.

  Мислим да би најбоље било да питам ћерку шта она види у вези и шта очекује, мада са 16 је прошло време невиних везица.

  • Свиђа ми се 1
 6. Не знам докле ће бити на нивоу недоступне симпатије.

  Можда то и није лоше, не верујем да може да се претерано истроши. Мада, Владета Јеротић и монах Арсеније имају супротстављена мишљења по питању губљења невиности. Први тврди да ће девојка осећати бол подсвесно и да не треба да ступи у брак са особом са којом је изгубила невиност, док други тврди да након претераног везтивања особа само тражи замену за старог партнера и да се сваким раскидом губи део чедности.

  Не знам како да изведем то са другарицом, радо бих пробала мада мислим да би она прозрела мој план.

 7. Син једне пријатељице је са 16 почео да ради као програмер, сада завршава факултет, те верујем да и период школовања траје предуго, али и о томе на другој теми. Иначе, моја ћерка похађа гимназију тако да нема говора о томе да би било шта могла да ради са том школом.

  Главни аргументи који се излажу су некакво искуство, мада ту не видим смисао јер за међуљудске односе само треба мало мозга, мада ни изучавање Владете Јеротића не шкоди.

  Како се сада осећаш пошто си се упропашћавао? Је ли вредело, барем?

 8. пре 7 минута, kordun рече

  sprdate se sa zenom, a ovo jeste ozbiljan problem, mladi ljudi se ljubavno potrose jako rano a kasnije se cude sto su drvene duse i sto im nista vise nije zelja i san, bas je smijesno nema sta

  И мени би било све ово смешно да сам видела у својим раним двадесетим. Не видим смисао клиначких веза које готово да су осуђене да од њих не буде брак.

  Релативно скоро сам почела да истражујем Православље иако се у кући код нас увек знало за основне обичаје и славу, но о томе на некој другој теми. Мене брине то што би само могла да изгуби време, а ни сама не би хтела да се уда. Хвата се за нешто за шта није спремна, највероватније.

  Кордун, шта ти мислиш? Ја сам сад у раним педесетим и не могу да се тачно сетим својих гимназијских дана, али није било као сада што се тиче друштвених мрежама и качењем слика. Повремено прелистам шта ова моја ради, да кажемо да је у односу на неке друге у реду, али да нисам одушевљена бројем људи који гледа њене слике.

 9. Помаже Бог!

  Сумњам да моја шеснаестогодишња ћерка има дечка. До сада смо имале отворен однос али од своје петнаесте године је постала повучена. Заиста је убаво девојче и излгеда старије но што јесте (љуби је мајка!).

  Ја у њеним годинама нисам имала момка и прва веза ми је била на факултету, али морам признати да сам имала однос пре брака, али ми је тада дечко, а сада муж већ 20 година, био први момак и била сам сигуран да је онај прави.

  Не знам како да поступим. Који је баш став о средњошколским везама?

×
×
 • Креирај ново...