Jump to content

dragana.mihic

Члан
 • Број садржаја

  14
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

Everything posted by dragana.mihic

 1. Зашто сте се окомили на мене? Хвала Вам, погледаћу!
 2. Не знам шта да кажем, заиста. Очекивала сам озбиљност и корисну помоћ.
 3. Не бих рекла да је страшно толико, у њеним годинама. Свашта деца причају
 4. Не може. Може али да се само држе за руке. Ако се воле нек се узму, али очигледно се не воле толико, дакле и том логиком долазимо да је блуд у питању. Па како би ти поступио радије, да ли да јој изричито забраним, или да им евентуално дозволим да се љубе? Још увек ни не знам да ли има дечка, али никада је нисам претерано верски васпитавала, можда је ту моја грешка. Верујем да је добра особа, али то није гарант да не почини грех. Мада, и ја сам починила грех и имала секс пре брака.
 5. Како би одредио блудну везу? Да ли веза пре брака може да не буде блудна? Можда постоји неки компромис за моју ћерку.
 6. Баш сте се расписали, мој одговор мало касни јер сам имала неке обавезе. Мислим да би најбоље било да питам ћерку шта она види у вези и шта очекује, мада са 16 је прошло време невиних везица.
 7. Не знам докле ће бити на нивоу недоступне симпатије. Можда то и није лоше, не верујем да може да се претерано истроши. Мада, Владета Јеротић и монах Арсеније имају супротстављена мишљења по питању губљења невиности. Први тврди да ће девојка осећати бол подсвесно и да не треба да ступи у брак са особом са којом је изгубила невиност, док други тврди да након претераног везтивања особа само тражи замену за старог партнера и да се сваким раскидом губи део чедности. Не знам како да изведем то са другарицом, радо бих пробала мада мислим да би она прозрела мој план.
 8. Син једне пријатељице је са 16 почео да ради као програмер, сада завршава факултет, те верујем да и период школовања траје предуго, али и о томе на другој теми. Иначе, моја ћерка похађа гимназију тако да нема говора о томе да би било шта могла да ради са том школом. Главни аргументи који се излажу су некакво искуство, мада ту не видим смисао јер за међуљудске односе само треба мало мозга, мада ни изучавање Владете Јеротића не шкоди. Како се сада осећаш пошто си се упропашћавао? Је ли вредело, барем?
 9. И мени би било све ово смешно да сам видела у својим раним двадесетим. Не видим смисао клиначких веза које готово да су осуђене да од њих не буде брак. Релативно скоро сам почела да истражујем Православље иако се у кући код нас увек знало за основне обичаје и славу, но о томе на некој другој теми. Мене брине то што би само могла да изгуби време, а ни сама не би хтела да се уда. Хвата се за нешто за шта није спремна, највероватније. Кордун, шта ти мислиш? Ја сам сад у раним педесетим и не могу да се тачно сетим својих гимназијских дана, али није било као сада што се тиче друштвених мрежама и качењем слика. Повремено прелистам шта ова моја ради, да кажемо да је у односу на неке друге у реду, али да нисам одушевљена бројем људи који гледа њене слике.
 10. Брзо сам лупала тастатуру, исправићу :) Иначе видим да има и тема о сексу пре брака те треба да тамо потражим савете
 11. Не сумњам да има дечка јер се повукла већ због тога што је преко телефона причала једно сат времена са неком мушком особом. Можда би требало да је питам?
 12. Везивање у тако раним годинама би могло бити јако опасно и срло је могуће да би могли имати секс. Како да поступим?
 13. Помаже Бог! Сумњам да моја шеснаестогодишња ћерка има дечка. До сада смо имале отворен однос али од своје петнаесте године је постала повучена. Заиста је убаво девојче и излгеда старије но што јесте (љуби је мајка!). Ја у њеним годинама нисам имала момка и прва веза ми је била на факултету, али морам признати да сам имала однос пре брака, али ми је тада дечко, а сада муж већ 20 година, био први момак и била сам сигуран да је онај прави. Не знам како да поступим. Који је баш став о средњошколским везама?
×
×
 • Креирај ново...