Jump to content

Precious

Члан
 • Број садржаја

  166
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

 • Број дана (победа)

  1

Последњи трофеј

Precious је имао/ла садржај са највише реакција!

О Precious

 • Ранг
  Интересује се

Скорашњи посетиоци профила

727 посетилаца
 1. Да си прочитала Јеванђеље једном у животу, прочитала би нешто и о усниновљењу у Христу кроз Цркву.
 2. Синови Божији и кћери Божије не треба да лежу са кћерима и синовима људским.
 3. Божанствена визија је созерцање, посматрање Бога у којем уживају анђели и спасене душе.
 4. Целибатно свештенство је старије од монашког. И баш нећу ни у манастир ни да се женим. Имам ко апостол Павле да живим.
 5. Не знам шта да ти кажем, видиш да нам се и цео хришћански форум смеје што се залажемо за хришћански морал, како ли би то тек други схватили.
 6. Не може. Може али да се само држе за руке. Ако се воле нек се узму, али очигледно се не воле толико, дакле и том логиком долазимо да је блуд у питању.
 7. Па пошто је данас блуд само "претерано мењање партнера", дакле ако повредиш осећања дечку или девојци. Пошто блуд више није сваки секс пре венчања у цркви, то је зла католичка теологија.
 8. Шта ће ми духовник кад имам све вас овде. Супериорност целибата више није популарна теологија, као ни друга учења која угрожавају сексуалну револуцију.
 9. Нема шта ја да га тумачим, тумачи га Црква. Црква одавно учи супериорност целибата над браком. Црква чак одбија да дозволи брак већ рукоположеном човеку. Апостол Павле врло јасан по истом питању. А и да се не лажемо, погледајмо календар светих, ту нема ни 5% брачника.
 10. Нисам само ја, и отац Зоран се слаже. Рекао је да свештеници терају људе да се венчају у цркви да би им узели паре и да ти људи нису у блуду.
 11. Нисам ја то рекао већ апостол Павле. А и јака вам тајна сами сте је релативизовали, закључили смо да је склапа матичар, а да може и пре тога, ако је дериште "сигурно" да је то љубав.
 12. Какво је то оптуживање брата у Христу да је загорео? Какав је то пагански жаргон? Не знате ли да је по Цркви тј. Богу целибат већи од брака?
 13. То је модернистичка теологија где се "мојим укусима и осећањима" замућује истина.
×
×
 • Креирај ново...