Jump to content
Quora StumbleUpon Banana Lime Leaf vKontakte Sky Blueberry Slack Watermelon Chocolate Steam Black Facebook Tumblr
Quora StumbleUpon Banana Lime Leaf vKontakte Sky Blueberry Slack Watermelon Chocolate Steam Black Facebook Tumblr

Придружите се нашој ВИБЕР ГРУПИ на ЛИНКУ

crisbo88

Члан
 • Број садржаја

  62
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

2 Пратиоца

О crisbo88

 • Ранг
  Ту је, мало гледа-мало пише
 • Рођендан 08/31/1988

Profile Information

 • Пол :
  Мушко
 • Локација :
  Крушевац

Contact Methods

 • Facebook
  https://facebook.com/boris88simic

Скорашњи посетиоци профила

901 посетилаца
 1. Тролови, Христос се роди!!!
 2. Секс није примитивна ствар да би се он десио потребно је пуно међусобног поверења, разумевања и других ствари које треба да се уклопе. То што постоји од постанка свете не значи да то свако уме, напротив видиш и сам да то не иде баш тек тако. Углавном кључну улогу игра поверење и разумевање. Ако су ти лична искуства оскудна посматрај како се он деси у животињском свету па ћеш, надам се, извући неку поуку.
 3. Брат Неша воли да буде у центру пажње и то му јако добро иде. Надао сам се да ће да се увреди кад сам предложио да има своју тему међутим он се насмејао. Од тад ми је све јасно.
 4. Пример витештва она роди, српкиње примера вам ево од нашег горе листа наша Милица. У Крушевцу је њен срушени престо, а на небу заслужено место. Витешка срца она горе плете и моли се рађајте српкиње бар једно дете. Кнегиња на земљи, царица на небу милог лица наша Милица.
 5. Кад је нешто стручно одрађено ја то поздравим па макар било и на моју штету.
 6. crisbo88

  Ispovedaonica

  Пронађох се... “Što uspemo našom pameću, pokvarimo našom ćudi, a što uspemo našom dobrotom, upropastimo našim porocima, i, najzad, što postignemo svojom mudrošću, izgubimo našim temperamentom. Jer ima nešto jače i presudnije od svih naših sila, a to su naše slabosti.” Jovan Dučić
 7. А да отворимо тему "Како ја замишљам Нешу." ?
 8. Од људи највише ме привлаче девојке. А код девојака: Осмех који може да надјача осећај за хумор. Облине које могу да надјачају гестови. Физичка лепота коју може да надјача духовна. Интелигенција vs Практичност... Зашто немогу такву да нађем? Прерано дајем оцене девојкама (стрпљење). Делим их по врстама и уклапам у стереотипе (предрасуда). Покушавам да се предам вољи Божијој, али кад ме обори сумња ето ме на форуму(вера)... Мењам се кроз веру, али "балкански ген" је много жилав. Брате @Neša_ физичка лепота није битна то ће ти скоро свака девојка рећи и неће лагати. Погледај моју слику па ће ти бити јасно. Духовна лепота зрачи она се не види на слици. Инсистирај на личном упознавању и престани да то потецираш као своју ману јер си сам себе убедио у то и то ти замагљује суштину твог проблема. Праштај брате
 9. crisbo88

  Žene, kakve muškarce volite?

  Не дај се Лиго!
 10. Краљ Петар са оним штапом неодољиво ме подсећа на пророка Мојсија. Србија је наша обећана земља мислим да свако треба да оде вани да осети недостатак родне груде, наше специфичне слободе и да види како други поштују своју земљу, своје претке и гробља. Да му се очи напуне милине кад поново угледа СВОЈЕ место и та СВОЈА пространства. Неће их гледати исто, као непрегледну зараслу пустињу њего ће у свему видети Шансу. Сваки храст, извор и онај најмањи камен на путу ће му бити СВЕТ јер? Јер је то камен једине Наше Српске Земље.
 11. Она и сведочи, да је брак њеног деке и баке био добар мада за то није имао неке предиспозиције. За то двоје људи који су се нашли у тој ситуацији то је било нормално док је данас ненормално. Сутра ће се неко хвалити да су му дела и дека имали идеалан брак, ал то је за неку другу тему. Нисам те напао ја знам твоје мишљење само сам се нашалио. Данашњи човек све мање мора (треба), ради само оно што му одговара. Брак је велика промена и захтева жртву на коју се свело да се решава само неко ко мора из неког разлога. Остали живе "слободно" . Пример: Нико не воли да ради, али кад радиш имаш новац за оно што волиш.
 12. Не, за то је данас потребно проћи неке тестове. Нпр. : КА, ФБ, УЧО, НД, РО, ФР, ДИП, ОЋДЖ, ИНС, МДИД, НХ тест и друге сличне и после пар година се разведу. Јер како кажу "стручњаци" у новинама ако брак издржи пет година трајаће још пет 😁 Нисам ни за оно пре, а ни за ово сад... Само знам да је овога све мање
 13. Све по допуштењу, биће весеља ако не ове онда до године. Само ме с времена на време прође неки страх онако као на промену времена па прође. Биће ово једног дана смешно. И ко се овде жени ко се удаје? Ћутимо? А два милиона не пријављених Кинеза, а мигранти!? Они се жене и удају брига њих.
 14. Ма шта кажеш, а имаш неки предлог коју од оне две што су из Србије, без своје слике и до 30 да изаберем?
×
×
 • Create New...