Jump to content

msahost@live.com

Члан
 • Број садржаја

  297
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

3 Пратилаца

О msahost@live.com

 • Ранг
  Интересује се

Скорашњи посетиоци профила

493 посетилаца
 1. Bojim se da će glave početi da padaju pre maja. A čije, čuće se i to. Ne bio im u koži. U ostalom, neka padaju. Ko sa djavolom pravi puč, obično lete glave. Ja večerao i sada na miru glodjem svoju čokoladu i posmatram mačku kako lepo spava na mom krevetu.
 2. Da, u pravu si. Prekršio je i zato je sam podneo ostavku. A prekršio je, jer su ga stisli u mengele i ko zna šta još. Na žalost, to se dešava kada na toj funkciji nosi mantiju. U protivnom, podneo bi ostavku, ali papir ne bi potpisao. Jeste razlika i to drastična, al' mantija je mantija i ja to razumem isto kao i ti.
 3. Ti izgleda nisi upućen? Šteta... Mene kad vide da postim, a nije Veliki petak, odma će da menjaju Tipik. Postim ja brale moj, ali ne po Tipiku, samo ti još to ne znaš. Ni koliko ni kako. Al' dobro. To nije tema, zar ne.
 4. Da znam sve detalje, priznajem, ne znam. A kada nešto ne znam, ne mogu da komentarišem. Nisam ni ja sveznajući, a i nemam baš toliko "obaveštajaca". Kako god bilo, žao mi je Igija sa te strane, a sa druge, moram da cenim bar to, što nije hteo da prekrši ni Zakone ove države ni Statut BU, ni Ustavc SPC. Kako je nateran, šta se zbilo u zatvorenim krugovima, to ne znam, pa shodno tome, neću čoveku da stajem na muku. Igi je ipak Igi, hteli mi to da priznamo ili ne.
 5. Zato što Sinod pravi problem gde ga nema. Al' dobro, džabe se prepucavamo. Ja shvatam, ti shvataš. Razlika je samo u tome, što ja ne prihvatam Sinodski puč, a ti prihvataš. Dovoljna razlika da je dijalog po toj temi nemoguć. A kako će se završiti, čuće se. Mislim da ti je i to veoma jasno, ali ne možeš da poveruješ. A kada neko izgubi veru, e onda je propast.
 6. Ne može od tebe čovek ni pošteno da večera, a imam šniclu i restovan krompir. Crno vino samo čaša, pitko, fino... Ja i nisam rekao da ima problema. Bar ga nema kod dijaspore. Njima lepo na 7000 Km. a ovog neće da puste u avion. No problemo.
 7. Ovo je za ove naše u Srbiji koji se još mogu i farbati i lakirati da pokriju zakulisane radnje i puč koji su sami izveli ne bi li nekako poverovali da je dijaspora flipnuta i da je treba pod obavezno staviti pod kontrolu sinodalaca. U dijaspori ovo ne može proći ni kao "komendija". Ali to zna samo dijaspora. Tek ovako nešto može izazvati raskol sa dijasporom.
×
×
 • Креирај ново...