Jump to content

Srbin1389

Члан
 • Број садржаја

  32
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

Репутација активности

 1. Тужан
  Srbin1389 got a reaction from Натан in Ćaskanje o ljubavi (muško-ženskim odnosima)   
  Neso, ti li si?
 2. Хахаха
  Srbin1389 got a reaction from Vladan :::. in Ćaskanje o ljubavi (muško-ženskim odnosima)   
  Neso, ti li si?
 3. Свиђа ми се
  Srbin1389 је реаговао/ла на Rašo у Шале...вицеви...   
  Došao mladić kod djevojčinih roditelja da je zaprosi.
  Otac ni da čuje za to, nego ga bijesno izbaci iz kuće.
  "Dobro, dobro!", gunđa nesuđeni mladoženja izlazeći iz kuće, i dobaci im:  "Za devet mjeseci ćete me moliti."
 4. Свиђа ми се
  Srbin1389 got a reaction from Поет in Шта тренутно читате?   
  Razgovori

  Epiktet
 5. Свиђа ми се
  Srbin1389 је реаговао/ла на Bianca у Ćaskanje o ljubavi (muško-ženskim odnosima)   
  Nikako. Očekujem normalna ljudska bića sa željama i potrebama. To nije sebičnost.
  Sebičnost je povlađivati i praviti se fin sa skrivenim namerama - očekivati seks kao protiv-uslugu.
 6. Свиђа ми се
  Srbin1389 је реаговао/ла на Ana B. у Ćaskanje o ljubavi (muško-ženskim odnosima)   
  Vreme davno proslo, a san svakog muskarca 
 7. Хахаха
  Srbin1389 got a reaction from Поет in Ćaskanje o ljubavi (muško-ženskim odnosima)   
  Visok sam metar i 50, imam sake ko zena i smrdim kao puma.


  Slazem se da su zene postale previse promiskuitetne, samo izgled gledaju. Pa sta ako smrdim kao puma i onako bi je voleo vise od onih naparfemisanih bilmeza.Pa sta ako moram da se penjem na stolicu da bi je poljubio, ljubav se ne meri visinom tela, nego velicinom srca. Pa sta ako nemam para i Solomon kaze ,,Bolje zelje gde je mir, nego Vo gde je svadja.``

  Ali devojke danas zele vise mecku nego ljubav, tako da je meni ostao jos samo manastir.

  Devojke koje zele kontakt sa mnom, mogu me pozati na ovaj broj: 066-013-773

  Pravda za Nesu!!!
 8. Волим
  Srbin1389 је реаговао/ла на Данче* у Да ли сте знали? (разне занимљивости)   
 9. Свиђа ми се
  Srbin1389 је реаговао/ла на Natasenka у Да ли сте знали? (разне занимљивости)   
  Солунац Живојин Лазић 1974. одлази на Кајмакчалан, да ода пошту палим друговима. Путовао је 23 дана, не користећи никакав превоз у својој осамдесетој години. Велики човек.
 10. Свиђа ми се
  Srbin1389 је реаговао/ла на Milica Bajic у Да ли сте знали? (разне занимљивости)   
  Да ли сте знали да Францускиње, као стимулацију, после рађања четвртог детета имају могућност да уграде силиконе у груди ако желе, о трошку социјалног? 
  Између осталог, у зависности од броја деце, сваке недеље имају могућност да узму бесплатно пелене ( таман колико треба за недељу дана), млеко, влажне марамице и плус храну у вредности од  рецимо око 50 Еура. То независно од новчаног износа који свакако примају и помоћи која се даје за плаћање станарине..........
 11. Свиђа ми се
  Srbin1389 је реаговао/ла на Adelaida у Ćaskanje o ljubavi (muško-ženskim odnosima)   
  Nije...to je dublje razumevanje, dublje poimanje stvari, veci nivo svesti, razuma i rasudjivanja na nivou " bica" pronicanje u neciju sustinu u dusu a ne samo u srce ( emotivno) mozak ( intelektualno) ili telo ( fizicka ljubav) 
 12. Хахаха
  Srbin1389 got a reaction from Neša_ in Ćaskanje o ljubavi (muško-ženskim odnosima)   
  Visok sam metar i 50, imam sake ko zena i smrdim kao puma.


  Slazem se da su zene postale previse promiskuitetne, samo izgled gledaju. Pa sta ako smrdim kao puma i onako bi je voleo vise od onih naparfemisanih bilmeza.Pa sta ako moram da se penjem na stolicu da bi je poljubio, ljubav se ne meri visinom tela, nego velicinom srca. Pa sta ako nemam para i Solomon kaze ,,Bolje zelje gde je mir, nego Vo gde je svadja.``

  Ali devojke danas zele vise mecku nego ljubav, tako da je meni ostao jos samo manastir.

  Devojke koje zele kontakt sa mnom, mogu me pozati na ovaj broj: 066-013-773

  Pravda za Nesu!!!
 13. Свиђа ми се
  Srbin1389 got a reaction from Neša_ in Зашто не треба постити петропавловски пост?   
  Mnogo vi FILOZOFIRATE!
  Prastejte ako sam nekog uvredio ili sablaznio.
  Crkva je rekla da se treba postiti Petropavlovski post. Ako vam je mrsko postiti, vi jednostavno nemoje postitit. Ako zelite da se priblizite bogu i opet dozivite onu punocu bozje blagodat, koju verujem da ste svi ovde iskusili, onda postite.
  Samo, nemojte da trazite izgovore, da niste postili zbog ovoga ili onoga. Budite iskreni prema sebi i prema bogu. Jer ce i jedno i drugo znati kad lazete.  
  I jedno jako glupo pitanje na kraju.:PP 
  Da li je koka kola posna? 
 14. Свиђа ми се
  Srbin1389 got a reaction from Neša_ in Žene, kakve muškarce volite?   
  Sta je tu sporno?
  Ono sto danas devojke oblace, moja baba ne bi uzela za spavacicu.
 15. Хахаха
  Srbin1389 got a reaction from GeniusAtWork in Ćaskanje o ljubavi (muško-ženskim odnosima)   
  Sta kazes da odemo u manastir?  Nama ruznima jedino to preostaje
 16. Свиђа ми се
  Srbin1389 је реаговао/ла на Bianca у Ćaskanje o ljubavi (muško-ženskim odnosima)   
 17. Свиђа ми се
  Srbin1389 је реаговао/ла на Smaragdni kamičak у Женска лепота   
 18. Свиђа ми се
  Srbin1389 је реаговао/ла на GeniusAtWork у Обраћање председника Александра Вучића   
  Који ИП и порт, 'оћу и ја да учествујем?
 19. Свиђа ми се
  Srbin1389 got a reaction from Просечан србенда in Шта ЈА тренутно слушам...   
 20. Свиђа ми се
  Srbin1389 је реаговао/ла на obi-wan у Александар Киш: Зашто нико није устао да помогне девојчици у аутобусу   
  https://vidovdan.org/autori/aleksandar-kis-zasto-niko-nije-ustao-da-pomogne-devojcici-u-autobusu/?fbclid=IwAR22xD1LI7SKKyWoOLV11QyRdMmQ7q57DowZ_utMlgTOPUKfiBfhaLt5gr0
  ...

  1983. године у Београду голоруки пролазници су скакали на наоружане терорирсте који су извршили атентат на Турског амбасадора. 2018. године неки тип је у аутобусу сексуално спопадао девојчицу од 14 година, нико од путника се није ни померио да јој помогне.
  Зашто су у јеку хладног рата у доба комунистичке диктатуре, једноумља грађани несебично скакали пред наоружане терористе, а сада у ери слободе, људских права и демократије, нико прстом није мрднуо да заштити девојчицу?
  У Аустралији, управо је на 9 година затвора осуђена жена која је убила свог силоватеља. Након силовања, запретио јој је да ће јој силовати и ћерку ако се буде бранила. Убила га је ножем, и његово тело одвукла до јарка где га је бацила. Судија је образложио пресуду речима: “Разумем да сте били бесни због тога што вам је урадио и што Вам је претио да ће да уради, али требали сте позвати помоћ, и да покажете поштовање његовом људском достојанству, а не да га онако баците”. Kао круну додао је “Његово убиство деловало је разарајуће за његову породицу, и они се никада неће опоравити од тога”.
  Дакле ово је истина. Ово је било 30. октобра. У Аустралији. Не у Србији. Из тога произилази да је либрализам опасна болест која је захватила цео свет.
  Одговор је једноставан. Некада раније славило се херојство у борби за другог, за комшију, за народ у целини, не жалећи, у тој борби да се да и свој живот.
  Данас живимо у свету у којем сви ламентарно жале жртве насиља, било у породици, било на улици или у друштву. Жалимо повређене, силоване и мртве, али у исто време не чинимо ништа да предупредимо то, да гласно говоримо о праву на самоодбрану, праву да одбраниш другога, праву на то да жена може да носи ватрено оружје и одбрани се и на лицу места убије човека који је покушао да је силује.
  Јавно тужилаштво у Србији годинама већ покушава да у затвор стави човека који је штитећи породицу убио лопова који му је упао у кућу. Невероватно. Не сећам се да се неко икада толико трудио да стави у затвор нарко боса, или насилника у породици, али наш систем тако ради!
  Али тако је у свакој Европској култури(САД и Аустралија су део те културе). Уштројеној, стерилисаној, где се ствара култ жртве и где ћете бити слављени само када вас силују и закољу, али где ћете ићи у затвор ако пребијете насилника, или ако као девојка/жена испалите цео шаржер у човека који вас је напао и покушао да силује вас и вашу ћерку.
  Утицајем либерализма, целокупна култура у Европи, а и код нас, свела се на то да сви унапред будемо припремљени да смо жртве и да ће појединац или поједника бити поштовани само у случају да су жртве, а никако у случају да су хероји који су бранили себе, или своје породице, или своју децу или своју државу.
  Цело наше друштво пуно је разних фондова за жртве, жртве насиља, кућног насиља, силовања, злостављања. Огромни фондови и едукације спроводе се са циљем помоћи жртвама, те њиховој околини. Нигде ни један фонд, ни једна акција, ни један програм Европске Уније или наше владе за обуку у самоодбрани, за помоћ самохраним мајкама или малолетној деци који би их едуковао о самоодбрани, не постоји. Постоје семинари који говоре о жртвама али не постоје семинари који би народ, целу нацију учио да не буду жртве, да ти ни појединци, ни породице, ни народ не буду жртве, да треба да спрече насилнике да неког злостављају.
  И добро је што постоје ти фондови, организације, и свакако треба још више помоћи жртвама.
  У школама се учи о грађанском васпитању, те разним инклузијама, а не учи се да мораш да заштитиш друга и другарицу!
  Мењамо законе и правно уређење ради помоћи жртвама насиља, силовања, ужасног злостављања али са друге стране везујемо руке људима у колико желе да одбране себе или своје најмилије или непознатог човека или жену на улици! Највећа подршка и помоћ жртвама је спречавање могућности да постану жртве.
  У доба када сваки манијак, квази мафијаш или болид има пиштољ, наш закон се пооштрава и фактички онемогућава, на пример самохрану мајку, да купи пиштољ и – далеко било да га употреби на нападачу који жели да јој повреди дете! Kриминалац ће да узме пиштољ из фијоке и убиће ког хоће. Самохрана мајка, треба да поднесе захтев за набавку и држање оружја, па да плаћа таксе, па да оде на обуку коју сама мора да плати (а не ради нигде или једва храни децу) па да онда, можда добије дозволу да у кући држи пиштољ.
  А шта онда? Е одна на снагу ступа закон који корене вуче још из доба комунизма и који јој практично везује руке да не сме да пуца у нападача, док он њу може да изрешета.
  Ма заборавите на пиштољ. Да узме нож и убоде га, провлачиће је по судовима као да је она криминалац. Ма и да измлати оклагијом, он ће њу да тужи. Kао што сте прочитали, Силована жена је осуђена на 9 година јер је показала непоштовање према људском достојанству свог силоватеља и његове породице. Kатастрофа.
  А са друге стране сви политичари који трабуњају да треба пооштрити закон о оружју и одредбе закона који важе за самоодбрану, који у опште не желе да мењају закон о самоодбрани, јер Боже мој, ми живимо у супер розе свету у којем нема криминала, сви ти политичари имају око себе телохранитеље са пиштољима.
  И ето зато су људи у аутобусу седели и правили се да нису ништа видели док је неко спопадао девојчицу. А и што би? Нажалост, да је неко реаговао и сам би постао жртва. Да је претукао нападача, завршио би на суду и у затвору. Нико га не би славио као хероја. Можда би новине писале “Луда жена из аутобуса претукла јадничка са посебним потребама који се споречкао са малолетном путницом”. Да га је претукла група младића, медији би одмах брујали о хулиганском насиљу групе навијача над јадним, болесним човеком.
  Јавиле би се дестине НВО забринуте за људска права, јер наравно и насилници и криминалци имају људска права.
  И зато су сви седели у аутобусу.
  Александар Kиш
 21. Свиђа ми се
  Srbin1389 је реаговао/ла на Tavita у Тема јасна из прве поруке   
 22. Не свиђа ми се
  Srbin1389 је реаговао/ла на Нифада у Žene, kakve muškarce volite?   
  Замислите једног просечног српског глумца који је отишао на село,пече ракију и држи слово лепим Српкињама о облачењу.То када се оде живет` на село онда се ваљда стекну додатне компетенције да се говори о свему и свачему.Не знам на које Српкиње Јездић мисли,не знам да ли види жене које иду на посао у школу,болницу...које производе млеко и сир на том селу где је Јездићев примарни амбијент сада,све жене су лепо обучене,углавном.Можда на сплавовима среће те којима је Карлеуша модна икона?
  Случајно видех насловниу страницу новина,но какве новине такав и Јездићев коментар,тако је то када је неко напола између глумца и сељака.Можда би жене требало да носе мараме и покривају лице.Како се мушкарци облаче,е ту се  нема изгледа ништа за коментарисати.
   

 23. Свиђа ми се
  Srbin1389 је реаговао/ла на Брада у Žene, kakve muškarce volite?   
  Слични нађу сличне. Како би ти објаснио типа који наваљује и насрће, упорно, а циљ је секс са женском на коју се намерио? Како би описао девојку која такву цепаницу од човека на крају прихвати? Зашто да завидим неком и то још на лошим особинама, да ми буде криво што нисам такав. Да ли знаш каквих све има лопова, виле, кола, камиони, авиони?
  Човек који јасно зна шта тражи, то на крају и нађе. Бог буде помоћник у сваком добром делу. Девојка, односно жена ти треба само једна и шта те брига колико има оних погрешних које те не занимају...
 24. Свиђа ми се
  Srbin1389 је реаговао/ла на Lady Godiva у Žene, kakve muškarce volite?   
  А шта по теби значи упорност у тој изреци?
 25. Свиђа ми се
  Srbin1389 је реаговао/ла на Broken у Žene, kakve muškarce volite?   
  Može da bude i takav.
  Partnerke menjaju i oni koji nisu lepi. Nema to veze.Ima ona izreka, da sad ne budem vulgaran - Ne je*be lep nego uporan.
×
×
 • Креирај ново...