Jump to content
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Море Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер WhatsApp Ubuntu Угаљ
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Море Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер WhatsApp Ubuntu Угаљ

Придружите се нашој ВИБЕР ГРУПИ на ЛИНКУ

Branislav81

Члан
 • Број садржаја

  169
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

2 Пратиоца

О Branislav81

Скорашњи посетиоци профила

1581 посетилаца
 1. Branislav81

  Ко је Мирољуб Петровић?

  Kad sam ga video sa ovim šlemom, prvo sam pomisio da je stavio zaštitu od HAARP zraka ili tako nešto.
 2. Branislav81

  GIF анимације :)

  Kakvo čudovište Mislim na klinca, naravno.
 3. Branislav81

  Napredna zona sumraka

  Kao ponizni građanin, sa zadovoljstvom primećujem da je Babić sasvim ispravno iskoristio priliku da uputi pohvalu našem predsedniku. Jednostavno, nijedan potez, nijedna akcija u ovom kutku svemira nema smisla ako se prema njemu ne odredi.
 4. Branislav81

  Napredna zona sumraka

  Gde li samo nalaze tolike stručnjake? Osim ako nije u pitanju Google translate, u tom slučaju znam gde su ga našli. Isti se danas snalazi sa ovim prevodom, proverio sam.
 5. Branislav81

  МИТСКЕ ЖИВОТИЊЕ

  Moglo bi ovde nešto da se smisli. Na primer, opazili smo da druga nebeska tela (mislim pre svega na planete) orbitiraju oko Sunca, nemamo razloga da verujemo da se Pluton drugačije ponaša.
 6. Kroz prirodu nam objašnjava zakonitosti koje postoje u toj prirodi? Dugovečniji od onih koji nisu preživeli? Dobro, šalu na stranu, verovatno misliš da su bili dugovečniji od generalne populacije. Ono, prosečna dužina života preživelog logoraša je duža od prosečne dužine života čoveka iz opšte populacije? Kako znamo da ovo nije efekat selekcije? Priroda očito nije sve baš najbolje uredila. Sva deca bi trebala da se rađaju prevremeno. Zapravo, ovde ne razumem najbolje o čemu se radi. Da li bebe brže napreduju samo dok ne dostignu zaostatak u kilogramima? Da li se to napredovanje nastavlja kroz život?
 7. Ovde se radi o Avgustinu nakon konverzije? Da li je išta poznato o njegovim stavovima dok je još bio manihejac?
 8. Branislav81

  Да ли да волимо себе?

  Imam ja jedno, pitanje. Šta ako neko, nije bitno ko, pišem čisto hipotetički, dakle šta ako neko zaista jeste bolji od većine? Zar nije ispravno to sebi priznati? Mislim, čovek ne treba da laže sebe, i laganje je greh., zar ne?
 9. Slažem se sa sakupljanjem životinja, logistička noćna mora, ali ne možeš ni barku da gradiš kol'ko veliku hoćeš. Statika, materijali, ovo ono
 10. Imam utisak da govoriš o nekakvom clockwork univerzumu. Da li iz ovog sveopšteg determinizma izuzimaš ljudsku slobodnu volju?
×