Jump to content
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Шкриљац Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер Мрак Ubuntu VKontakte WhatsApp Viber
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Шкриљац Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер Мрак Ubuntu VKontakte WhatsApp Viber

ПРИДРУЖИТЕ СЕ НАШОЈ VIBER ГРУПИ, КЛИКНИТЕ НА ЛИНК

Branislav81

Члан
 • Број садржаја

  88
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

1 Follower

О Branislav81

 • Ранг
  Ту је, мало гледа-мало пише
 • Рођендан 08/11/1981

Скорашњи посетиоци профила

414 profile views
 1. Sve se poklapa. Naravno da ljudi gušteri žele da nam zagreju planetu, odgovara im metabolizmu. Veštački sneg je tu samo da nas prevari, plus što ga proizvode kada je hladnije doba godine da bi bilo manje sumnjivo. A ja budala mislio da su gušteri samo izmišljeni radi skretanja pažnje sa pravih vladara iz senke.
 2. Vojvodo, sabljo britka, nemoj mi reći da si preneo tekst samo da bi objavio svoju reakciju na njega
 3. Kako pomeranje sata utiče na zdravlje

  Jeste, jedan sat manje uskoro. Ali, ljudi, dolazi proleće
 4. Mogla je ženska da u svoju koreografiju ubaci i pokrete savijanja sarme. Nivo njene suprugičastosti probio bi plafon.
 5. Da li je ovo nekakav argument iz lepote, ili se postavlja pitanje kako uopšte nešto iole složeno može da postoji bez da je to delo Tvorca? Ne vidim zašto je neophodno da iza planina i godišnjih doba stoji neki tvorac. Što se tiče lepote, nastali smo na ovoj planeti, dobro je da nam se tu nešto i sviđa.
 6. Зона сумрака - општа тема

  Meni iskreno ni ovaj predlog nije jasan. Ako se za decu ne izdvaja nedovoljno novca iz budžeta, a očito je da se ne izdvaja (nisam siguran sa koje planete nas gospođa Dubravka posmatra), zar ne treba tražiti intervenciju na samom budžetu? Ili je to nemoguće u ovom trenutku jer je budžet već donet? Mislim, zašto je bitno odakle taj novac dolazi? Sa druge strane, ako novca zaista nema dovoljno, o tome svakako treba razgovarati, možda se negde može uštedeti. Evo ja bih predložio da se većina narodnih poslanika zameni daleko jeftinijim automatima za glasanje. Svaki šef poslaničke grupe bi imao po tri tastera za sve automate koji su u njegovoj nadležnosti - "za", "protiv" i "nismo tu" (za potrebe nedostatka kvoruma). Mislim, sumnjam da bi ovo bio naročit udarac na našu demokratiju, efekti rada skupštine bi bili manje više isti. Što se tiče automata samih, ne bi bio nikakav problem da se naprave. Da bi se emulirao učinak prosečnog narodnog poslanika (naročito onog koji glasa na zvonce), nije potrebna veća složenost nego što je ima npr. jedan napredan toster. Jedino bi bilo malo teže implementirati funkciju za preletanje u druge tabore. Ovo bi se moglo dodati u sledećoj generaciji automata koja bi se potom uvaljivala opoziciji.
 7. Зона сумрака - општа тема

  Ccc... Stvarno bre, kuda ide ovaj svet. I šta kažu đevuške, gde treba upisati iks?
 8. Zašto napad na ovog popu doživljavaš kao napad na vas? Na kraju, otkud znaš, možda i jeste bilo kandilo u pitanju, poneo ga popa sa sve ikonom i parčetom zida, vi'š da je bio pijan . Još će ispasti da novinari greše, ko da oni ne znaju šta pišu.
 9. Екстремни индивидуализам v.2

  Dobar je Sapolski, no moram mu naći zamerku na ovo izlaganje. Hju Tompson, čovek koji je zaustavio masakr (deo videa od 13:30) ne mora biti primer nekakve nagle promene. To što je čovek uradio može biti u potpunosti u skladu sa njegovim davno prihvaćenim (usađenim?) vrednostima. Priča o Džonu Njutnu (11:18) , sa druge strane, zaista ilustruje nekakvu promenu.
×
Branislav81 - Живе Речи Утехе