Jump to content
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Шкриљац Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер Мрак Ubuntu VKontakte WhatsApp Viber
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Шкриљац Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер Мрак Ubuntu VKontakte WhatsApp Viber

ПРИДРУЖИТЕ СЕ НАШОЈ VIBER ГРУПИ, КЛИКНИТЕ НА ЛИНК

Branislav81

Члан
 • Број садржаја

  69
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

1 Follower

О Branislav81

 • Ранг
  Ту је, мало гледа-мало пише
 • Рођендан 08/11/1981

Скорашњи посетиоци профила

357 profile views
 1. Skulptura, čiju si polovinu prikazao na slici, meni pre govori o ljudskoj potrebi za prisnim odnosom sa drugim ljudskim bićem. Sa bićima, eventualno.
 2. Ma ne, stvarno sam se zbunio dok sam čitao tvoj post. Crtica u mom slučaju ne bi ništa promenila, ni ne znam kako se pravilno piše, ako pravilo postoji.
 3. Malo si me zbunio ovde, pretpostavljam da pod superegom podrazumevaš neki naduvan/velik ego. Kod čika Frojda ova reč ima drugo značenje.
 4. Прелазак из животиње у човека

  Da li smatraš da bi ovo mogao da bude kriterijum i ako je odeća korišćena čisto radi zaštite od hladnoće i povreda, ne da bi se od nečijih očiju sakrilo nešto?
 5. Dosta reči, nek zakmeči!

  Kako to čak ni uz Vučića nema napretka? Kakva bre nagrada, ovo je za diskvalifikaciju!
 6. Dosta reči, nek zakmeči!

  Zar ne možeš da promeniš reakciju? Evo, ja sam se recimo vežbao na tvom postu
 7. Ваш први пост на ЖРУ

  Interesantna stvar, ja sam naleteo na ovaj forum guglajući nešto u vezi MP-a. Doduše, moj prvi post nije imao nikakve veze sa njim.
 8. Форумашка странка

  Vidim, ministarska mesta se brzo raspodeljuju, no ne bi' se ja tu ni gurao, mnogo je tu posla. Ali ako neka forumaška stranka jednoga dana osvoji vlast, a ja ne vidim zašto ne bi, znam jednog sjajnog čoveka za poziciju narodnog poslanika. Dobro, da ne budem lažno skroman, govorim o sebi. Što se radnih uslova tiče, tu sam zaista fleksibilan. Nije mi nikakav problem da me zvonce budi kad god treba nešto da se glasa. Frekvenciju zvona već možemo podesiti prema tome da li zakon (ili amandman) predlažemo mi ili ona raspala opozicija. Samo molim da zvonce bude dovoljno glasno, ja nameravam da svoj posao obavljam pošteno i odgovorno.
×
Branislav81 - Живе Речи Утехе