Jump to content

Алекс андрос

Члан
 • Број садржаја

  9
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

О Алекс андрос

 • Рођендан 10/02/1974

Скорашњи посетиоци профила

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Алекс андрос's Achievements

Тек дошaо/ла

Тек дошaо/ла (1/9)

19

Форумска репутација

 1. fata me nevjerica da sam postao hrišćanin (aj dobro , trudim se da postanem)
 2. Episcopal/Anglican Church (100%) Evangelical Lutheran Church (90%) slabo sam i čuo za ovu crkvu , jel to gdje je kraljica engleske vrhovni poglavar?
 3. Велико хвала и свако добро од Господа .Ја по овоме схватих да треба слушати и данашње рабине шта нам то говоре о Закону Божијем
 4. Поштовани форумаши , ево једног питања које ме интригира већ дуже .До сад нисам успио наћи одговор и чак ми се брише питање испод православних клипова на јутјуб. Нови сам на форуму и до сад нисам успио наћи нека посебна правила о постављању тема те вас молим да ме извиниете ако сам нека прекршио. Наиме , ствар је следећа , Господ наш Исус Христос лепо и експлицитно каже да треба држати и творити све што нам кажу фарисеји и књижевници...итд али небитно за овај пасос под бројем 3. Ствар је у томе да ми овде имамо експлицитну наредбу да држимо и творимо оно што нам фарисеји и књижевници кажу а фарисеји данашњег доба су јеврејски рабини.Рабини су насљедници фарисеја .Мада данас има више школа јудаизма и тешко би се могло рећи који би то правац требало слушати и творити осим ако нам наше преосвећене владике укажу на то .Ја до сада нисам чуо ништа слично из кора православних вјеродостојника па се питам -да ли требамо да поштујемо рјеч Господњу или не , онако како је она изречена у глави Матеј 23:3? Срдачан поздрав од Александра и свако добро од Господа Христа Матеј 23 1 Тада Исус рече к народу и ученицима својим 2 Говорећи: На Мојсијеву столицу седоше књижевници и фарисеји. 3 Све дакле што вам кажу да држите, држите и творите; али шта они чине не чините; јер говоре а не чине.
 5. Помаже Бог свима и свако добро у Христу Господу . Случајно сам наишао на овај форум претражујући нешто у вези наше вјере па ево покушавам да напишем први пост у рубрици Упознајмо се - представимо се, надам се успешно . Има око 4-5 година да сам се заинтересовао за хришћанство те учим ,проучавам , молим се , одем понекад и у цркву на литиргију.Крштен сам у православној цркви у Илијашу уочи рата 1992.Живим у Новом Саду. Немам неких посебних очекивања од форума ,јер још нисам ни прегледао колико су активне теме тј колико је активан форум а већ сам се расписао, осим да разјасним неке мање недоумице из Светога Писма и наравно и да ми буде част бити дио друштва који се занимају , теже или желе следити свети пут.
×
×
 • Креирај ново...