Jump to content

Вилер Текс

Члан
 • Број садржаја

  8319
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

 • Број дана (победа)

  53

Everything posted by Вилер Текс

 1. Па то није рам...али се слаже са цртама лица разних др. ђеврека.
 2. Може бити пипање пулса а може бити и нешто друго...
 3. Јеси нашао одговарајући рам за председичку слику?
 4. Само што ковид пропусница не доприноси спречавању ширења заразних болести јер као што је познато вакцинисана особа са потврдом о вакцинацији може пренети вирус после 22 другим такође вакцинксаним особама.
 5. Почињеш да капираш. Ко да,престане да се рекламира у њима? Они који их користе као мегафон? Где си ти видео независан масовни медији? Вучић да има контролу над медијима не би имао тако лошу репутацију у Србији и "региону" да употребим ту реч, која је одједном изашла из неке кухиње и сви је користе, не питајући се ко је скувао. Можда те прича о генеричкој језичкој накази званој "регион" насталој "ниоткуда" наведе на размишање. Ето мало да се поиграмо заменом имена Аца и Бил.
 6. Ако се оствари нешто од овога што Тумарало каже, а шанса постоји да хоће, тражићеш ти Вучића и стара добра времена. Иначе невероватно ми је да су многи свесни да Вучић контролише медије али многи (често исти) скачу као опарени када се каже да фармацеутски лоби, стране владе, банке, Гејтс итд имају контролу над медијима.
 7. Не треба их одбацти. Али треба одбацити сваку манипулацију истима која доводи до увођења тоталитарног система.
 8. Какав морон а то потврђује и изјавом испод. И онда јао људи не верују лекарима.... "One (kovid propusnice) štite javno zdravlje i ne dozvoljavaju da se mešaju osobe koje su inficirane sa zdravim, a doprineće i većoj vakcinaciji", ocenio je Bekić
 9. Па да им изађе народ на улице... А и летос су неки угоститељи говорили да ће да примају у том случају само невакцинксане. То са пропусницама је глупост тешка.
 10. Што би значило да се препоручују онима који су на неки начин осетљивији од других и да буду на распоагању свима који желе а не да се урла, уводе пропуснице, паничи, зауставља и мења свет. Не ради се ни о вариоли вери ни еболи ни куги и колери. Убеђен сам да би на тај начин вакцинација била ефикаснија. Али овде се уопште не ради о мом и твом здрављу очигледно.
 11. Па мајсторе дај више оставку!!!! Кон и оставка ко Георгина и порођај.
 12. Можда. А можда је власт стварно балансеро.
 13. Уђеш у кафић у 21. И до 22 нема вируса. Ондак вирус дође и бије госте. Поента је укидање слобода. Надзорне камере се одавно користе али нису утицале на то да нема криминала.
 14. Ови су одавно изгубили контакт са мозгом.
 15. Проћи ће као и прохибиција ономад, којој су Бед Копи посветили песму. Обе одлуке су једнако бесмислене. Експлицитан садржај!!! Родитељски надзор!!!
 16. Много си контрадикторан. Малопре ск рекао јасно свој став јер сам те питао одређено питање конкретно а сад опет идеш ко зна где.
 17. Онда нема потребе да правиш панику.
 18. Значи у кључним недељама је проблем.
 19. Брате, мислим да си превише себе оптеретио. Много си искључив. По теби изгледа човек који није вакцинисан не би могао да буде присутан на Литургији без обзира што је крштен? Ако тако мислиш, дебело грешиш.
 20. Биће да ниси разумео. Човек је рекао да је битно да се не делимо и да у Цркви има места за све, и са маском и без маске и вакцинисане и невакцинисане. Има ли шта важније од јединства у Цркви? Нема!
 21. Један занимљив и симпатичан филмић из серијала. Вреди све одгледати а директно везано за ковид терор на делу 23:30.
 22. Човек иза тог твитер налога може слободно да се зове опште место. Такве су му објаве. А кад се људи које рецимо жуља 15. септембар забрину за Косово и Метохију заиста све буде смехотресно.
×
×
 • Креирај ново...