Jump to content

Вилер Текс

Члан
 • Број садржаја

  6590
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

 • Број дана (победа)

  36

Everything posted by Вилер Текс

 1. Златним словима уписати. Кључне две недеље, јесте, није, вакцинација милион, 600 иљада, не знам, не разумете, не знамо ни ми, закључавањееееее! Ови су за Лазу.
 2. Хм...свако ко је роб овог света нас и себе доводи у ту ситуацију. Овде сам конкретно мислио на све оне плагијаторе љубави и бриге који спроводе глобализацију, како се званично изјашњавају небитно је.
 3. @Марек Јеси ли ти верујући човек и које вероисповести или не? Чисто ме занима пошто већ тражиш од колеге форумаша да се изјасни о вери у теорију еволуције.
 4. Управо се о томе ради да се овај свет руга Богу и његовим угодницима преко својих идеја о „љубави" и осталим накарадним кривотворинама. Једина гловализација је Христова, остало је кривотворина и изопаченост.
 5. Он својим нежним ручицама милује дрвеће и брани планету од сељака и њихових крава. Мисим ти сељаци и њихове краве и оваки не капирају доживљај таштине празнине и минималистички концепт урбанизма....Мисим.
 6. Није све тако како изгледа обично је дубље.И мене.
 7. Џони Штулић је ипак јачи играч, он није вадио пасош још од СФРЈ
 8. Вилер Текс

  Навијачи

  @Плаво Небо Brate vazi, lazemo i krademo. Partizan sve radi posteno Sad me pusti na miru sa ovim. Nikad kraja ni korisit od ove price.
 9. Вилер Текс

  Навијачи

  Ako je bilo isto kao Zvezdi protiv Milana, trebao je sa se sudi.
 10. Слажем се ал испуњавам за сада. Тешко ми је суздржати се кад видим да се хришћани залажу и за то да људи остају без посла због сумњивих системских одлука.
 11. И ово овим фанатицим и поклоницима Званичности не можеш објаснити.
 12. Ти си најобичнији фанатик. Лечи се брате. Не не бих допустио. Маска, дистанца. Ако имаш симптоме не долазиш. Сулудо је да се здрави третирају као болесни. Исто као што је сулудо понашати се као да вируса нема. Гебелс би ти позавидео фанатиче. Да јесте. Али ти си се истог давно одрекао нажалост.
 13. Никога не бих условљавао послом то сигурно. Не гарантује ни вакцина да ћеш остати здрав. Капираш колико лупетша. Отказ због одлуке о свом физичком и личном интегритету. Који си ти фанатик.
 14. Не будали. Ако сам болестан ишао би да се лечим. Радим од куће, носим маску, дезинфикујем руке, држим дистанцу. Немој да ми пришиваш своја болесничка умишљања.
 15. Ово је насиље, страховлада и терор. Слободно аплаудирај фашистима и комунистима. На снимку снимку који је Ћириличар окачип, Меркелова каже да је политички захтев да се ковид пасоши заврше у наредна три месеца.
×
×
 • Креирај ново...