Jump to content
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Море Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер WhatsApp Ubuntu Угаљ
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Море Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер WhatsApp Ubuntu Угаљ

Придружите се нашој ВИБЕР ГРУПИ на ЛИНКУ

Вилер Текс

Члан
  • Број садржаја

    3334
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

5 Пратиоца

О Вилер Текс

  • Ранг
    Нисмо одавелн

Profile Information

  • Пол :
    Мушко

Скорашњи посетиоци профила

2683 посетилаца
  1. Полако с подвизавање.
  2. @Задње Време Ево занимљивог штива па баци мало поглед. http://www.mikroknjiga.rs/store/prikaz.php?ref=978-86-84595-65-4&pismo=latinica
  3. Вилер Текс

    Критика режима Александра Вучића и СНС-а

    Било би лепо за промену да се једном не обрати. Заиста.
  4. Вилер Текс

    Критика режима Александра Вучића и СНС-а

    Милане, нешто не верујем да СНС ради ствари спонтано као да је у питању средњошколски хипи бенд. Чак и они планирају свирку.
  5. Вилер Текс

    Критика режима Александра Вучића и СНС-а

    Да ли се то Председник хвали бројем окупљених?! Или лоше чујем?!
  6. Вилер Текс

    Критика режима Александра Вучића и СНС-а

    Да је нека Премијерка, поштовали је. Овако може да очекује да је "испоштују". Дакле, Премијерка треба да говори српским на мунзе конза језиком. Не знам да ли се Премијерка запитала шта би рекли претци оличени у лику Милутина из Књиге о Милутину, Данка Поповића, на геј параде које држава пропагира и на идеју да се све што је јужно од Ибра поклони Шиптарима. Да можда ти узвици нису на месту? Запитао би се сваки нормалан човек, бар за трен. Пс: Звиждати пресдставнику власти никада не може бити фашизам. Премијерка не би требала да гађа терминима као максим по дивизији.
  7. Вилер Текс

    Raskol se zahuktava

    Па како господин Порошенко није гадљив на фабрике? Врло интересантно, вамо све чисто украјинско али новци могу бити и руски.
  8. Вилер Текс

    Критика режима Александра Вучића и СНС-а

    Брате, ајде стварно....Ал баш.
  9. Вилер Текс

    Raskol se zahuktava

    @Zoran Đurović Ако сам добро разумео чланак изнад, кажу да неће дозволити да ико понижава хелинизам? Уз сво дужно поштовање, не видим како неко понижава Грке? Не свиђа ми се то разврставање на Грке и Солвене. Мени су Руси браћа а и Грци. Мени је и Оптина светиња и Егина.
  10. Вилер Текс

    Nove lične karte, nove kontroverze

    @grigorije22 Било би лепо да се преводе тесктови не зборимо сви руски...
  11. Са друге стране није у реду разапаињати овог момка који је нападнут у сред Сплита. Човек је у страху тражио некако да се спасе, можда је све то само људска слабост у страху. Ко зна како би ја на његовом месту. Сетимо се само Св. Апостола Петра, пре, за време док се одрицао Христа али и после!
  12. Надам се да ће браћа Црногорци који мисле да нису Срби схватити да јесу кроз ову поруку из Сплита. Али медији Мила Ђукановића о овоме вероватно ћуте.
  13. И да додам, ти вајни сплитски хулигани и хрватине имају у већини неког диду који је држа стару виру а кад се погледају имена оснивача Хајдука наћи ће се доста Срба. Ето где води одрођивање.
  14. И наравно ником ништа. Да сам на месту ових играча поднео бих тужбу и против хулигана и против града Сплита и против Морнара. Са наше стране неке изјаве чуђења, згранутости и размишљања како даље... Оно што је мени било најболније је што се момак који се спасио од дивљака скочивши у море њима правдао да је он Црногорац а не Србин. Не нападам човека због тога, само хоћу да кажем да одрођавање од свог народа никога није спасило пред душманином. Није лако бити у тој ситуацији и опет кажем разумем страх, ово само треба да нам буде порука да се не одрођавамо - браћо Црногорци који мислите да нисте Срби. Јесте а то вам је наш непријатељ у Сплиту и показао, речима и неделом.
  15. Вилер Текс

    Raskol se zahuktava

    Брате, расуђивање је велика врлина. Пробај да расудиш па да схватиш поенту Ведрановог писања.
×