Jump to content

Вилер Текс

Члан
 • Број садржаја

  7176
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

 • Број дана (победа)

  42

Последњи трофеј

Вилер Текс је имао/ла садржај са највише реакција!

5 Пратилаца

О Вилер Текс

 • Ранг
  Инвентар форума

Profile Information

 • Пол :
  Мушко

Скорашњи посетиоци профила

4725 посетилаца
 1. Еј Криви нешто као брани Србе а не сме д каже да је Србин. Не сме да врати тробојку. Ајде бре, која прича за малоумнике.
 2. Вучић је што се тиче црквених питања чист. Колико ја видим.
 3. Ма муфљуз понашање 1/1.Повраћа ми се од његових фантазмагорија.
 4. Мислим да Вулин само прича. Било би крајње вереме да се милогорцима и кривогорцима који су гласали за ову срамоту уведе забрана уласка у Србију.
 5. Овде нема дилеме. Христос је разрешио све наше дилеми. Рађамо се, живимо, умиремо, васкрсавамо. Све за Христа и у Христу.
 6. Брате, теби није добро. Шта си ти дрвени адвокат нерођене деце?! Умишљаш да си праведнији од Бога.
 7. Не рађајте се живот је тежак а.има.и смрт, не садите трешњу болеће је кад је буду секли, не радите ништа и живите у мраку. Е па нећемо. Рађаћемо, садићемо, живећемо, умрећемо и васкрснућемо и узнећемо се са Христом у Царство Небеско ако Бог да.
 8. У смислу намештања као и Маркале. Након свега верујем да је и стварни злочин тј стрељање заробљеника почињен од западних плаћеника. Слажем се да смо испали наивни исто као што смо испалк наивни са Кривокапићем.и Абазовићем. А оптуживан сам да сам против Абазовића јер је Албанац и као ја сам неки кременко који не даје шансу.... Ето им Абазовић сад.
 9. Јел неко укапирао тачно ко је био за ову резолуцију о Сребреници а ко против и уздржан? Капрам по коментарима да су УРА, Бечићеви и ДПС били за ДФ против али за ове мале нисам схватио ко је како гласао. Зна ли ко тачне податке?
 10. Нисам знао ове детаље за овог Момира.
 11. Шта ти није јасно од коалиционог споразума у септембру до данас? Миловац обичан, сатерује Србе у ћошак. Ето то ради Кривокапић. Мутав за темељни уговор а сопсобан да угађа Милу, Бакиру, Куртију... Извини ја морам да ти се смејем, не само теби него свима који се сад чудите.
 12. Схваташ ли да је Сребреница намештаљка као и Рачак. Од ратног злочина нафабриковали су 8000 мртвих и сада се открива да су неки мртви живи, неки умрли природном смрћу, неки умрли 1992, неки траже да им се скину имена са споменика у Поточарима, неки погинули у борбама као војници... Дај бре немој више да будемо будале.
 13. Зато што је Кривокапић обичан антисрпски тројански коњ.
 14. СМИЈЕЊЕН Владимир Лепосавић; Радуновић: Ово је нека нова већина, срећан вам ДПС WWW.IN4S.NET СМИЈЕЊЕН Владимир Лепосавић; Радуновић: Ово је нека нова већина, срећан вам... Овде су мало другачији резлтати. 43 за, 27 против и 10 уздржаних. Ово је било јасно од септембра месеца да су Срби насанкани. Немам речи којим би описао бедно деловање Здравка Кривокапића и свих оних који су гласали за овај нато/сда срамотни текст. Бедници.
×
×
 • Креирај ново...