Jump to content
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Море Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер WhatsApp Ubuntu Угаљ
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Море Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер WhatsApp Ubuntu Угаљ

Придружите се нашој ВИБЕР ГРУПИ на ЛИНКУ

Истинољубац

Члан
 • Број садржаја

  19
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

О Истинољубац

 • Ранг
  Тек дошaо/ла
 • Рођендан 07/07/1991

Скорашњи посетиоци профила

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Истинољубац

  Рехабилитован Никола Калабић

  потпуковник Никола Калабић на слици
 2. Истинољубац

  Либерланд је СФРЈ територија!

  Према међународном праву, након раздруживања СФРЈ, остала је територија аде Горње Сиге тј. самопрокламованог Либерланда. Ако ниједној од бивших савезних државе не припада Горња Сига онда је Горња Сига идаље формално правно савезна територија СФРЈ, а не Либерланда.
 3. Истинољубац

  Грех је бити богат!

  Ја сам луд и то ми је дика, сви ми кажу леп сам као слика!
 4. Истинољубац

  Грех је бити богат!

  Нормлано да сам издајник! Ја просто не могу да заспим ноћу ако недобијем у току дана једно најмање десет пута да ми кажу да сам издајник. Мени то причињава задовољство.
 5. Истинољубац

  Грех је бити богат!

  Који вам је тај Василије? Трла баба лан да јој прође секташ, да јој прође да јој прође секташ. Признајем припадан секти марсоваца са друге планете.
 6. Истинољубац

  Грех је бити богат!

  А то колико знам то је моја лична ствар и то за жену. А то што кажеш, да сам ненормалан и шизофреничар, јест јесам слудило ме паганско друштво.
 7. Истинољубац

  Грех је бити богат!

  Доказ да живимо у паганском/незнобожачком свету је прост пример споразума који се налази и на сајту СПЦ-а, који је склопљен између руског патријарха и папе. Склопљен је гле чуда! у једној комунистичкој држави у граду Хавни на Куби, испада да је комунистичка држава нај хришћанскија држава на свету; јер је спојила православље и католичанство. А то што се тиче, што ће неко рећи критикујеш свеца, сматрам да је једини који је меродаван да неког прогласи за свеца јесте Бог, а не никакви синод нити пар људи да неког прогласе за свеца. Има много светаца на овој планети па нису проглашени, нити ко зна за њих али ако заслужују да буду свеци једини ко је меродаван да их прогласи за свеца јесте Бог а не неколико људи.
 8. Истинољубац

  Грех је бити богат!

  И још да додам, окултни/пагански обред приношења енергије вођи примењивали су и Хитлер који је био декларисани паган и антихришћанин, Стаљин, Мао, Тито, Мусолини итд. Док се данас окултни обреди могу видети на политичким скуповима где се кличе одређеном вођи и врши се идолoпоклонство неком политичком вођи, док се гласањем потписује пакт са ђаволом и давање писмене сагласности ђаволу да неки окултиста/политичар влада над нечијим животом четири године, а човек има право да бира за пет минута сваке четири године неког сатанисту, демократија нема шта. Стога владају окултисти/сатанисти и пагани којима народ кличе уместо да кличе Исусу, народ кличе краљу, цару, председнику и сличним сатанистима и уништивачима народа. Управо тај велики антихришћанин и паган Хитлер је одликовао Св. Владику Николаја који га је још и похвалио у својим цитатима иако је био и сам логораш паганске тираније. Управо тај Св. Николај, је створио темељ српског национализма од мешавине старословенског паганизма и хришћанства.
 9. Истинољубац

  Грех је бити богат!

  Свакако да под утицајем разних историјских околности, начина одрастања и васпитања. Многи срби себе сматрају православним хришћанима, јер су им то тако рекли у детинству, а немају ништа појма о хришћанству. Што би један рекао, ја сам православац, А ја га питам а зашто си православац, а он мени па сви су ми у кући православци. Онда ја њега питам реци ми нешто о Исусу, он мени ајде незај*авај, ја њему озбиљно ти кажем, он мени па то је Бог. А ко је био Свети Сава, он мени па светац, а јел знаш нешто више о њему па њега су запалили турци живог на Врачару са вештицама. А што са вештицама? па на Врачару га запалили са врачарама. Нажалост таквих има срба колико вам је воља, није једини србин који не зна чак ништа ни о православљу, а камоли о хришћанству са којим сам имао прилику да дискутујем. Нажалост чини ми се да ће срби врло брзо нестати у муљу својих грехова. Зашто се јако мало срба моли за Србију, за свет и за своје непријатеље да их Бог просветли и да у њих уће божија воља. Него су срби са својом паганском ћуди егоисти и моле се само са себе и своју фамилију, непријатеља да могу најрадије да натакаре на колац или да га запале на ломачи. Ниједан се србин није помолио примера ради за албанце, хрвате итд да им Исус просветли ум, него мисли како ће их све поубијати, бар већина срба.
 10. Истинољубац

  Грех је бити богат!

  Свакако да треба свако да буде већи хришћанин него што је до сада био. Ја признајем да сам, грешан јер смо се грешни и родили сви ми. На све ове коментаре које немају смисла и који су масонски лобисти и ботовски/тролови окултиста/пагана нећу ни да се надовезујем. Ако неком сметају моје констатације и размишљање од администратора нека обрише ову тему или нека ме блокира, Бог све види и све зна, па ако ја грешим у мојим констатацијама и ставовима нека ми "суди" (Бог несуди суди само сотона) кад ми дође тај дан. Ти сви који кометаришу показују само какви су они и ко је њима владар, јер немају адекватне аргументе па онда се труде да дају разне погрдне конотације типа трол, секташ и сличне фразе. И нака Бог свакоме одреди по његовом животу и ставовима. Онај ко прода Бога за овоземаљски раскалашан живот, добиће оно што заслужује кад дође његов час, када Исус поново крочи на земљу. Тај ко је спреман да живи раскалашно на рачун туђег живота, и живота милона изгубиће право на вечни живот. Мени данас да неко понуди да будем прота или да будем владика или неки други титуларни верски вођа, све те титуле би одбио и ордење и звања. Јер Бог није створио човека са титулама, титуле су измислили пагани и паганска веровања. Ја ћу говорити истину, јер истина ослобађа па макар се то неком свидело или не Бог је створио човека и дао му слободну вољу, а на човеку је да изабере дали ће његова воља тежити Божијој истини или ће подлећи по демонским утицајима палих анђела, борба између добра и зла је сваке секунде и минуте, али колико год да зло сада предњачи записано је ко ће бити победник и ко ће добити вечни живот. До тада човек пролази кроз искушења у паганском свету. Такође поручујем свим онима окултистима, који су били Титови пионири да се покају. Јер, је Тито био масон и окултиста, сам чин приношења штафете и слет на стадиону је окултистички обред приношења енергије вођи и стварање идола од смртника. Такав обред је идолпоклонички и сви који су били пионири треба да се покају, за приношење своје енергије вођи.
 11. Истинољубац

  Грех је бити богат!

  Бог је јасно рекао да ће доћи време када ће се многи престављати у његово име. Данас то раде безброј црквених конфесија које неследе оно што пише у Библији, већ проповедају Христа у његово име на њихов аутономни начин који отежава људима да виде истину и куд то води. Ближе се време када ће се појавити Луцифер и лажни Исус. Богаташи не помажу сиромашне зато што осећају искрену потребу да помогну неком који нема храну и одећу. Већ богаташи помажу сиротињи и дижу цркве да би намирили своју савет, савест коју им је дао Бог као вечиту опомену и сваком од нас. Многи су ту савест изгубили и потпуно служе ђаволу.
 12. Истинољубац

  Грех је бити богат!

  Са једне стране тугујем, јер су божија створења тј. човек у служби ђаволу, ја са друге стране се радујем апокалипси, јер се ближи дан када ће поново Бог сићи на земљу. Тај дан ће доћи врло ускоро.
 13. Истинољубац

  Грех је бити богат!

  СПЦ се никад до сада званично није дистанцирала од астрологије и тарота или сличних паганских/сатанистичких навика. У свим дневним новинама после сваког дневника на сваком Тв каналу може да се види астрологија и астролошки знаци у хороскопу, који су сатанистички/пагански обичај гледања у будућност. Иако су такве појаве законски забрањене. Члан закона о јавном реду и миру на овоземаљском паганском свету: Ко се бави врачањем, прорицањем судбине, тумачењем снова или сличним обмањивањем на начин којим узнемирава грађане или нарушава јавни ред и мир - казниће се новчаном казном од 10.000 до 50.000 динара или радом у јавном интересу од 40 до 120 часова. Онда би сваке новине и ТВ станице требало да буде кажњене, јер проричу судбину кроз хороскопске знаке, а не то се ради сваки дан без реаговања СПЦ чија се црквена доктрина заснива са пактом са паганизмом и старословенским веровањима тј. мешавини старословенских веровања и хришћанства. П.С. да додам да сви велики масонски мајстори користе двоглавог орла као симбол и Алберт Пајк, велики масон носио је двоглавог орла као симбол окултиста на грудима, уместо крста.
 14. Истинољубац

  Грех је бити богат!

  Срби су толики пагани, да у току дана најмање десет пута сваки србин богохули. Кад једни друге ословљавају срби "господин" и "госпођа". Срби себе сваког дана проглашавају тим чином Боговима, а један је Господ Бог. Онда се неки питају што је тако у Србији и свету, па тако је јер су срби најобичнији пагани/сатанисти (незнобошци) у хришћанској кожи.
×