Jump to content

Gongo Rongo

Члан
 • Број садржаја

  26
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

О Gongo Rongo

 • Ранг
  Почетник

Скорашњи посетиоци профила

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Мене као православног хришћанина је срамота ове изјаве професора богословског факултета. Па јел наука утврдила да је могуће васкрсење ? Није. Па јел могуће васкрсење ?
 2. Оно што ја мислим или замишљам не мора да буде истина. Ја само кажем да тако мислим и тако замишљам. Појам род, врста, подврста, варијетет и форма нам још није кристално јасан, тако да се научнииц око тога и дан данас споре. Барем сам тако читао у књизи њемачких научника Шерера и Зигфрида.
 3. "То" не знам никако. Гдје сам написао да ја "то" знам ? А не знам ни да је Бог створио и вука и пса, него ја тако мислим, можда сам у праву, можда и нисам.
 4. Њезина генетика Богом дана. Врста може да се мијења у границама. Рецимо од вука је настао пас - једна врста или подврста, свеједно и од те врсте - подврсте временом људи су селекцијом, изолацијом и укрштањем добили више стотина другох подврста, варијетета или форми. И то би се могла назвати микроеволуција. Али они и даље сви остају пси. Ниједан од њих неће ни за милијарду година добити крила, отићи у океан да живи или претворити се у неку сасвим другу животињску класу.
 5. Ја гледам врсту као животињску јединку која је слична грађом и понашањем са осталим јединкама које живе заједно (мада и не морају), пари се са јединкама сличним њему и дају плодно потомство. Можда Библија описује такву јединку, мада вјероватно описује и горе наведене, значи не само вук, већ и чагаљ, шакал, динго, то би значило и род. А и ово је занимљиво шта каже википедија: Након појављивања теорије еволуције, схватање врста је прошло кроз огромне промене у биологији, мада је сагласност о дефиницији речи тек требало донети. Најцитиранију дефиницију „врсте“ по први пут је сковао Ернст Ма
 6. Не даје. Библија није уџбеник зоологије или систематике живих бића.
 7. Можда вук. А можда и вук и шакал и чагаљ и динго.
 8. Да, Бог их је таквим створио и такве ће заувијек бити. Никаква друга врста неће од њих настати. И оне нису никакав примјер преласка риба у водоземце, рибе су и увијек ће бити рибе.
 9. Нађени су фосили које научници погрешно тумаче, као што тумаче и ову слику: Овде видимо 5 врста коња. Не видимо да је од једне настајала друга.
 10. Немам доказа, само вјерујем Библији и светитељима који су били богонадахнути и о томе писали.
 11. Теорија о грађи атома је доказана. Којим доказима, немам појма, читао сам некада о томе, не сјећам се, ти ваљда то знаш. Довољан доказ за настанак водоземаца од риба би био када би нашли фосиле риба које би показивале постепено дјелић по дјелић развој (еволуција) до водоземца, а не као што нађемо рибу па водоземца и онда закључимо да јер од те рибе настао водоземац. Исто тако водоземац - гмизавац и гмизавац - сисар и гмизавац - птица.
 12. Zivotinje naravno nisu umirale prije pada Adama i Eve, jer prije pada, smrti nije bilo. Eto odmah jednog dokaza da evolucija ne postoji!
×
×
 • Креирај ново...