Jump to content

Милошевич

Члан
 • Број садржаја

  28
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

О Милошевич

 • Рођендан 02/28/1990

Contact Methods

 • Facebook
  ноне
 • Twitter
  ноне
 • Instagram
  ноне
 • Crkva.net
  ноне

Скорашњи посетиоци профила

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Милошевич's Achievements

 1. Сретан празник свима! Зна ли неко како се манастиру достављају имена за помињање на Литургији? Свако добро од Бога!
 2. Е људи, имам ја једно практично питање у вези ситуације... Зна ли ко како да дезинфикујем унутрашњост боце са распршивачем од детерџента? Оћу у пластичну боцу да ставим разблажени хидроген, лакше ми тако да чистим, а и мање потрошим.. У боци је био неки детерџент или неко средство за стакло, па се бојим да ми не "убије" снагу х2о2 :/ Значи треба ми савет како да одржим хидроген да буде довољно јак да убије вирус.. Испирао сам врелом водом и варикином, има ли хемичарада да савет?
 3. До пре 10 година ме није толико дотицало..
 4. Значи сутра пуни маркети, купују се последње залихе... До јуна смо мирни..
 5. Ја имам овакву реакцију на њега већ једно 10 година... Најгоре ми је што понекад морам да га слушам, посебно ових дана јербо прича нешто што ме јако интересује, ал кад почне да прекида излагања оним дигресијама о самобитности и томе како је прејак лик, изађем из собе и пустим нешто релаксирајуће на ЈТ да се смирим.
 6. Народе, нешто ме занима.. Јел Сајам (па и ови остали центри) за људе из Бг, Ни...? Ако човек из Лесковца има блажу клиничку слику, јел иде у Београд или може у болницу у свом граду.. Није ми јасно, јел оболели иде у своје градове ако су лакш случај или сви иду директ у веће центре?
 7. и фасован вирус који убиВа респираторни систем... Мислим да је више до неког одбрамбеног механизма који се јавља код људи у драматичним ситуацијама, него што је толика жеља да се шета вани. То је и нормално, окренућу главу и радићу што сам и радио до сад, можда мука прође сама од себе. Ипак овде је ипак добро решење да се што мање људи шета напољу док траје епидемија болести о којој нико ништа не зна. Ако је нешто друго по среди, па имамо прозоре и интернет, видећемо и те мигранте и тај нато ако нападне (најозбиљније ово мислим)
 8. @emilija Молим те али молим те, дај неке инструкције за прављење... Од јутрос сам потрошио пола убруса узалудно покушавајући да имитирам ове јутрјубере и не иде ми никако Да ли је до материјала или димензија или сам ја смотан, али моје маске личе, у најбољем случају, на оне кугле што американски кловнови стављају на нос кад иду на дечије рођендане
 9. Има логике у свему овоме. Чувам себе и људе око себе од короне, макса, рукавице, превенција, мере опреза, сасвим сам свестан медицинске и научне природе проблема.. Али ме не би чудило да се сутра пробудим у земљи у којој се спроводи најгори могући антихришћански тоталитаризам под изговором заштите од болести. Треба дооообро размислити о свему и пазити.
 10. @Justin Waters Малопре ме је лик у продавници, можда и млађи од мене (30г) шармантно испрозивао што носим маску и рукавице. Као "хахаха, докле смо дошли мајко моја", али од речи до речи тако.. Још додаје да је број умрлих испод 50 година - нула. Каже видео на интернету.
 11. @Justin Waters На овај ред у Бањалуци.. Не знам како су успели да неко не уђе и развали ред "де вам је младост" аргументом
 12. Не знам како су ово постигли, изузетак изгледа.. У нашем друштву се углвном смеју на овакве иницијативе, кад би једна група људи из крда видела да неко носи маску, ту би обично почеле прозивке и смејање, контам да би се на овакве "саблазни" ваљали од смеха и минирали би овај ред. Али тај менталитет крда убија... У оваквом реду би се неко из таквог "крда" јако брзо адаптирао, јер капира да је боље бити у било каквом крду него сам То је јако тешка ствар, што много водимо рачуна шта ће други да кажу, па тако и деламо..
 13. Људи, дајте неки савет за имунитет, шта пијете, суплементи, витамини...
 14. Јел испробавао неко Zinkosel, данас сам га пазарио у апотеци...?
×
×
 • Креирај ново...