Jump to content
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Море Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер WhatsApp Ubuntu Угаљ
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Море Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер WhatsApp Ubuntu Угаљ

Придружите се нашој ВИБЕР ГРУПИ на ЛИНКУ

Августин

Члан
 • Број садржаја

  1184
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

 • Број дана (победа)

  3

Последњи трофеј

Августин је имао/ла садржај са највише реакција!

4 Пратиоца

О Августин

 • Ранг
  Дуго је са нама
 • Рођендан 04/02/1996

Скорашњи посетиоци профила

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Августин

  Raskol se zahuktava

  Да али кад такве ствари почну не знаш како ће да заврше.
 2. Августин

  Raskol se zahuktava

  Све је то јасно али до сада Трамп вероватно није могао да уведе ванредно стање и не уводи га због онога што је рекао сасвим сигурно.Ко зна шта ће бити.Углавном окрећу се себи и то је добро.
 3. Августин

  Raskol se zahuktava

  Зато што је и до сада било дроге па нису уводили ваанредно стање.
 4. Августин

  Raskol se zahuktava

  Уведено ванредно стање у Америци,Трамп каже због ситуације на јужној граници и дроге.Мало чудно Трамп ввел режим чрезвычайного положения в СШАРИА Новости 17:51 Московский Комсомолец RT на русском 173 фото12 видео "Президент подписывает декларацию о национальном режиме ЧП в связи с угрозой безопасности государства и гуманитарным кризисом на южной границе", — написала Сандерс. Читать в источнике Оценить 199 Поделиться Президент подпишет бюджет о финансировании правительства, а также, как он заявлял ранее, примет другие меры в области исполнительной власти, включая объявление о введении чрезвычайного положения в стране для прекращения кризиса в области национальной безопасности и гуманитарного кризиса на границе. — Сара Сандерс, американский политикИнтерфакс 01:46 С чего всё началось Представитель Белого дома опубликовала в Twitter фото, на котором президент США подписывает документ «для решения проблемы национальной безопасности и гуманитарного кризиса на южной границе». Московский Комсомолец17:53
 5. Августин

  Raskol se zahuktava

  ПОЛИТИКА Лукашенко объяснил, могут ли Россия и Белоруссия объединитьсяГазета.Ru 18:56 Lenta.ru Полит.ру 96 фото7 видео Президент Белоруссии Александр Лукашенко заявил, что суверенитет Белоруссии и России - "это святое, это икона". Однако выразил готовность идти в объединении настолько далеко, насколько готовы народы обеих стран. Читать в источнике Оценить 473 Поделиться Зачем нам поднимать вопросы суверенитета России и Беларуси? Это икона, это святое. Мы готовы настолько идти далеко в единении, объединении наших усилий, государств и народов, насколько вы готовы. — Александр ЛукашенкоБИЗНЕС Online 13:17
 6. Августин

  Raskol se zahuktava

  Немој да судиш брзо.Није тачно.Ти си се јуче мени први обратио.
 7. Августин

  Raskol se zahuktava

  Kakve veze ima javno objavqivawe ne razumem.Pa ja sam ovbde pustio snimak video kako govorim tri sata i petnaest minuta.Или мислиш да провоцираш како не објављујем текстове.Не разумем те.А ако човек већ није ставио то што си га питао то није можда злонамерно али јесте примитивизам.А менне сигурно не знаш.Јер шта је у човеку зна само Бог и дух човечији.
 8. Августин

  Raskol se zahuktava

  То су били антицрквени провокатори и сви са којима сам тако како ти кажеш марширао су уклоњени са Поука.Иначе у српском језику марширати означава ићи војничким кораком.Није непристојно неком ко је непријатељ цркве рећи било шта.Например Карађорђе је убијао па није због тога непристојан.Али мешати се у нечији приватан живот,говорити како некога знаш а не кажеш ко си.Е то већ јесте.И то ти нажалост не разликујеш.Например ако си нешто питао човека да кажеш ко си ти најпре.
 9. Августин

  Raskol se zahuktava

  @o. Miroljub Мени је исти јуче поставио дијагнозу да сам нормалан и мисли да ваљда треба да будем срећан због тога.Изгубила се елементарна пристојност.Каже зна ме и да сам нормалан али..А ја појма немам о коме се ради.
×