Jump to content

Lady Godiva

Члан
 • Број садржаја

  5510
 • На ЖРУ од

 • Број дана (победа)

  4

Everything posted by Lady Godiva

 1. Lady Godiva

  LG - Life's Good

  Телефон зазвони. Часак је оклевала, а онда подигне слушалицу. "Да, Борисе" , рече па ослухну. "Да, Борисе. Да, паметна сам - да, знам да много више људи умире од срчане капи и од рака. Читала сам статистике, Борисе, да - знам да се то тако само нама чини, јер овде горе станујемо тако на густој хрпи - да, многи бивају излечени, да, да - нова средства - да Борисе, разборита сам, сигурно - не, немој долазити - да, волим те, Борисе, дакако - " Она одложи слушалицу. "Разборита", шапне и загледа се у огледало из којег је у њу пиљило њезино властито лице, некако страно и непознато - "разборита!" Забога, помисли, била сам већ предуго разборита! Чему? Да бих постала број двадесет или тридесет у соби седам крај дизала за пртљаг? Нешто у црном сандуку пред чиме човека подилази језа? Она погледа на сат. Зачас ће девет. Пред њом је лежала тамна и бескрајна ноћ пуна панике и досаде, значајне за санаторије - панике пред болешћу и досадом, одређеног начина живота, који заједно постају неподношљиви, јер контраст не води ничему, осим интезивном осећају потпуне немоћи. Лилиан устаде. Само сад не сме остати сама!...
 2. Tebi ćera otišla van, pa si počeo da guraš ovu priču. Ccc, ko te na zna...
 3. Како дијаспора да помогне матицу? На шта мислиш?
 4. Lady Godiva

  Napredna zona sumraka

  Softveri da nas broje. Softveri da nas prepoznaju. https://foreignpolicy.com/2019/06/18/big-brother-comes-to-belgrade-huawei-china-facial-recognition-vucic/
 5. А чему ова тема? Да се распреда о нечијем животу, личности, вери? Да се испирају уста, чеше језик, да се распреда по чаршији..? Ако си му познаник, ако су ти намере добре, а ти му пусти привату поруку и у четири ока реци шта те брине, а не овако. Стварно је крајње неумесно.
 6. Негде је чуо да је тата сада на небу и онда га зове.
 7. Lady Godiva

  LG - Life's Good

  Јбт, ала си баксуз. Нема ништа званично. Има свашта, од топ скоцканих ликова () до оно баш зарозаних. Ја гледам да не будем негде између, да не одем у панк.. Кад кажем офис френдли, мислим да је дужина океј, крој могу који хоћу. Неке долазе и у оним чаршав хаљинама с флоралним принтом..буди Бог с нама.
 8. Lady Godiva

  LG - Life's Good

  Еве ме на далеком северу. За викенд долазим ту, у ствари тамо, тј кући. Данас је било 22, а у среду ће 28. Морам сутра у шопинх да купим неке офис френдли хаљине и купаћи. Живеле климатске промене.
 9. @ana čarnojević Претече ме. Сад сам се улоговала само овог генијалца да шерујем.. лебе мекани шта све троши кисеоник
 10. Јбт, да ли је ово реално?! https://twitter.com/JankoBaljak/status/1142069045325438976?s=20
 11. Како јадан текст.
 12. Мора баш их Хиландра, крст купљен у локалној цркви не шљака?
 13. Lady Godiva

  LG - Life's Good

  Таман помислим да сам over you, but not today..
 14. Ма туга, брт. Радијоактивни сунцови, сијају црвено.
 15. Lady Godiva

  LG - Life's Good

  Морала сам да те послушам. Јбг никад не знаш с тим гљивицама, у шта ће да мутирају. Можда израсте у (пу, пу, пу, далеко било) Небојшу из Бг-а.
 16. Lady Godiva

  LG - Life's Good

  @drvce, @Avocado, @Juanito Љубим ја вас.
 17. Lady Godiva

  LG - Life's Good

  Шалим се мало.. Некако сам била инспирисана овом креатуром. Свакако је нешто најлепше што сам произвела у кухињи.
 18. Lady Godiva

  LG - Life's Good

  Нема лепшег осећаја него када схватиш да си одговоран за настанак новог живота. То мало, љупко, пуфнасто створење тако ненадано ушета у твој свет. Не можеш да скренеш поглед с њега. Не можеш да престанеш да се дивиш савршенству живота који се уздиже и рађа из пролазности. Нехајност те је учинила креатором. Из нечег трулог се родило нешто тако фасцинантно. Вау.
 19. Можда да нам објасне зашто се Тирион није сетио да употреби wildfire са којом је победио у battle of the Blackwater. До тада ми није криво што их пљујем. Требало је да их прже док не приђу зидинама, а не да прво изгубе пола људства па онда подложе ватрицу, наручито зато што је сваки човек мање један непријатељ више. Баш лоша стратегија, фортификација нула.. још неко прилично иритантно одуговлачење пре него што Арија искочи (притом како се нашла тамо?). Очекивала сам више.
×
×
 • Креирај ново...