Jump to content

Lady Godiva

Члан
 • Број садржаја

  5510
 • На ЖРУ од

 • Број дана (победа)

  4

Последњи трофеј

Lady Godiva је имао/ла садржај са највише реакција!

6 Пратилаца

О Lady Godiva

 • Ранг
  Инвентар форума

Profile Information

 • Пол :
  Небитно
 • Локација :
  U oblacima

Скорашњи посетиоци профила

16666 посетилаца
 1. Lady Godiva

  LG - Life's Good

  Телефон зазвони. Часак је оклевала, а онда подигне слушалицу. "Да, Борисе" , рече па ослухну. "Да, Борисе. Да, паметна сам - да, знам да много више људи умире од срчане капи и од рака. Читала сам статистике, Борисе, да - знам да се то тако само нама чини, јер овде горе станујемо тако на густој хрпи - да, многи бивају излечени, да, да - нова средства - да Борисе, разборита сам, сигурно - не, немој долазити - да, волим те, Борисе, дакако - " Она одложи слушалицу. "Разборита", шапне и загледа се у огледало из којег је у њу пиљило њезино властито лице, некако страно и непознато - "разборита!"
 2. Tebi ćera otišla van, pa si počeo da guraš ovu priču. Ccc, ko te na zna...
 3. Како дијаспора да помогне матицу? На шта мислиш?
 4. Lady Godiva

  Napredna zona sumraka

  Softveri da nas broje. Softveri da nas prepoznaju. https://foreignpolicy.com/2019/06/18/big-brother-comes-to-belgrade-huawei-china-facial-recognition-vucic/
 5. А чему ова тема? Да се распреда о нечијем животу, личности, вери? Да се испирају уста, чеше језик, да се распреда по чаршији..? Ако си му познаник, ако су ти намере добре, а ти му пусти привату поруку и у четири ока реци шта те брине, а не овако. Стварно је крајње неумесно.
 6. Негде је чуо да је тата сада на небу и онда га зове.
 7. Lady Godiva

  LG - Life's Good

  Јбт, ала си баксуз. Нема ништа званично. Има свашта, од топ скоцканих ликова () до оно баш зарозаних. Ја гледам да не будем негде између, да не одем у панк.. Кад кажем офис френдли, мислим да је дужина океј, крој могу који хоћу. Неке долазе и у оним чаршав хаљинама с флоралним принтом..буди Бог с нама.
 8. Lady Godiva

  LG - Life's Good

  Еве ме на далеком северу. За викенд долазим ту, у ствари тамо, тј кући. Данас је било 22, а у среду ће 28. Морам сутра у шопинх да купим неке офис френдли хаљине и купаћи. Живеле климатске промене.
 9. @ana čarnojević Претече ме. Сад сам се улоговала само овог генијалца да шерујем.. лебе мекани шта све троши кисеоник
 10. Јбт, да ли је ово реално?! https://twitter.com/JankoBaljak/status/1142069045325438976?s=20
 11. Како јадан текст.
×
×
 • Креирај ново...