Jump to content
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Море Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер WhatsApp Ubuntu Угаљ
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Море Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер WhatsApp Ubuntu Угаљ

Придружите се нашој ВИБЕР ГРУПИ на ЛИНКУ

Lady Godiva

Члан
 • Број садржаја

  5411
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

 • Број дана (победа)

  4

Последњи трофеј

Lady Godiva је имао/ла садржај са највише реакција!

9 Пратиоца

О Lady Godiva

 • Ранг
  Инвентар форума

Profile Information

 • Пол :
  Небитно
 • Локација :
  U oblacima

Скорашњи посетиоци профила

14341 посетилаца
 1. Lady Godiva

  Crkvena služba u Holandiji koja traje mesecima

  Тако је, не знамо, али ти знаш да је одвратно, љигаво, дно дна или шта већ беше. Вероватно из овог разлога: Капиташ што сам зачуђена оштрином коментара чак и од тебе? Слажем се да није за пазар. Само што ја ово не видим као пазар већ као труд да се помогне немоћнима. Морам да признам да бих више била у фазону вау молитва, љубав на делу, блажени милостиви, да је православна црква у питању.. Нисам објективна. Океј, ја мислим да те разумем, иако се не слажем са тобом.
 2. Lady Godiva

  Crkvena služba u Holandiji koja traje mesecima

  Ali ovi ljudi se ne bave pitanjem emigracije nego pitanjem zašto se zahtev za azil neosnovano odbija ovim ljudima. Znaš na tekst o tome kako CG ne produžava boravišne dozvole sveštenicima i njihovim porodicama iz RS svi reagujemo burno, kao CG je fašistička država. A ovde imamo sličnu situaciju, da državni organi neosnovano odbijaju azil, ugroženoj porodici, uprkos propisima, ali ti reaguješ potpuno suprotno. Verujem da su zbog ličnih predrasuda ovi likovi i odbijali zahteve "drekavaca". Pa ovo sa molitvom 24h je malo specifično. Pa hvala ti na ovome.
 3. Lady Godiva

  Crkvena služba u Holandiji koja traje mesecima

  @obi-wan Ово нису "дрекавци са блиског истока", него политички азиланти из Јерменије, хришћанске земље, ако ти нешто значи. Сигурна сам да деци није циљ да убијају невернике и силују њихове жене. ПС. И ако је вест постала вирална због сјв приче, не значи да ти људи не желе да помогну. Људи се смењују и даноноћно читају псалме и молитве, не знам како не можеш да видиш макар нешто добро у томе.
 4. Lady Godiva

  Crkvena služba u Holandiji koja traje mesecima

  Ћале, ја сам сад мигрант и мањина.
 5. Lady Godiva

  Crkvena služba u Holandiji koja traje mesecima

  Океј, то је твоје мишљење. Ја мислим да то што је нешто доспело у новине не значи да је фолирање. Некада је потребно направити вест да би се фотељаши притисли да раде свој посао. Мислим да си субјективан и да си ово дочекао на нож због све sjw, оркови приче.
 6. Lady Godiva

  Crkvena služba u Holandiji koja traje mesecima

  Што бре, Оби? Зар није могуће да људи искрено желе да помогну једној напаћеној породици?
 7. Lady Godiva

  Тема јасна из прве поруке

  Nisam znala da smo mu poklonili kuče.. joj majko mila..
 8. @Лидија Миленковић Lidija, postoji Nemačko-srpska privredna komora u Beg. Ne znam da li bi oni mogli da vam pomognu, evo website pa pogledajte. Možda vas upute na pravu adresu. PS. Mora da postoji neka Nemačka verzija APR-a (Agencije za Privredne Registre) u kojoj mozete da pretražite ime ili registracioni br te firme koja vam nudi saradnju. Nisam pravnik, ali da sam na vašem mestu ja bih tražila ponudu napismeno sa svim tim podacima i onda ih "proguglala".
 9. Не препознајеш га него га твој мозак конструише. Мени више делује да верујеш у завере јер си наивна и јер си клинка па покушаваш да пронађеш себе и некакав дубљи смисао, симболику, истину скривену од других и онда се примаш на глупости.
 10. Still.. Треба да тражиш благослов ако хоћеш да с топлог воска пређеш на хладни.. Џиз Можеш да гледаш и тако. А можеш и да кажеш себи да је боље да свој мозак упослиш да ради нешто корисно, а не да паранојише. Али добро, има времена научићеш
 11. Во имје Оца, шта људи себи дају за право
 12. Глупост, песма AC/DC га инспирисала да убија и силује и сад је музика тог бенда лоша. Колико је људи нашло инспирацију за убијање у својој интерпретацији хришћанства, не знам како их није срамота да пишу овакве текстове.
×